Darbenin düşündürdükleri

A -
A +
CIA başkanlığında ABD ve AB’de bazı kuruluşlar 15 Temmuz’da asker kıyafetli çetenin darbe ve dış güçlerin işgalinin neden başarısız olduğunun tahlilini yaparak “On madde altın kurallar” tespit ettiler ve bundan sonraki darbelerde bu hataların yapılmamasını istediler. Evet Batı’yı taklit için 1000 yıllık Türk-İslam medeniyetini yıktığımız Batı şimdi bize post-modern savaş açmıştır!
ABD Suriye’de bir Kürt devleti kurmak için Türkiye’yi PKK’nın saldırıları ile oyalamakta ve iç meseleleri ile meşgul etmektedir. Esad ile PYD arasındaki 5 yıllık ittifak çatlamıştır. ABD Kürdistan hayali ile Türkiye’yi kaybediyor. Yetkililer Rusya ile münasebetler ABD’den ve AB’den uzaklaşmak değildir ve Rusya bunların alternatifi olamaz dese de gerçek başkadır.
Kürdistan kurulmasına Esad olsun, Suriye olsun, İran, Irak, Rusya ve Türkiye karşıdır. Gaybı bilemem ama Suriye’deki Kürtlerin Türkiye’ye PYD’nin ise Kandil’e sığınacağı günleri görür gibiyim. Son günlerde yüreklerimizi yakan patlamalar PKK’dan ziyade Paralel Yapı mensuplarının işidir. Paralel Yapının savaşı sona ermemiştir.
15 Temmuz darbe girişiminin başta gelen sebeplerinden biri de “Mülteci meselesi” idi. Darbe başarılı olsaydı mülteciler Suriye’ye iade edilecekti ve burada tampon bir devlet kurulacaktı. AB için en büyük tehlike mültecilerin Avrupa’ya geçişidir. Bu konuda 15 Temmuz Türkiye’yi uyandırmıştır.
Dünya demokrasi tarihinde ilk defa silahlı darbe halkın silahsız darbesiyle hezimete uğramıştır. (Tabii Rabbimizin yardımı ile) Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da PKK ve terörü lanetleyen yürüyüşler aslında PKK ve HDP’nin çöküşünün göstergesidir.
Diyarbakır Ulucami'de Cuma hutbesinde PKK ve terörü lanetleyen imam efendiye dışardan gelen bir provokatör cami dışına çıkartılarak dövülmüş ve polis bu kişiyi linçten zor kurtarmıştır. Paralel Yapı, PKK ve HDP organik bir bağ içinde hareket etmektedir. “Zulme rıza zulümdür” “Küfre rıza küfürdür” ve bunlar zalimdir. Paralel Yapı çetesinin zirvesinden eteklere kadar hepsi zalimdir. Kürt asıllı Din Âlimleri ve Medreseleri Birliğinin Başkanına göre: 
PKK yüzbinlerce Kürt asıllı gençleri İslamiyet’ten koparıp düşman ediyor. Ve tarih boyunca Kürtlere PKK kadar zulmeden olmamıştır. Küfür ocağı olan PKK ile iş birliği yapan Paralel Yapı çetesinin imanlarını ve nikâhlarını din uzmanları yorumlasın!..
Darbenin, Gülen’in emri ile yapıldığı, tutuklanan bazı subayların itirafı ile sabittir. Yüksek Askerî Şûra toplantısında 3 bin Paralel Yapı subay ve astsubayının ordudan ihracı için liste hazırlanmıştır. Gülen YAŞ toplantısından önce darbenin yapılması emrini vermiştir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.