Haçlı Seferleri

A -
A +
Geçmişte 7 Haçlı Seferi olmuştur. Çoğu Türk asıllı milyonlarca Müslüman katledilmiştir. Osmanlının 600 küsur yıllık döneminde çok sayıda savaşın ismi Haçlı olmasa bile mahiyeti ve hedefi Haçlı kini idi. Şu anda da yıllardır dünyada bilhassa Orta Doğu’da Haçlı Seferi devam etmektedir. Geçmişte Haçlı Ordusunun askerleri Hıristiyan idi. ABD’nin yeni stratejisi; “İslamı İslamla savaştırmak ve Müslümanı Müslüman ile katletmek...”
Haçlı ordusunun askerleri İran liderliğinde 23 Şii grubundan ibaret Şii milisleri ve emrindeki Suriye, Irak, Lübnan’ın Şii milisleri postmodern Haçlı ordusudur. ABD, İsrail ve AB İran’ın önüne “Şii Hilali” İran Safevi İmparatorluğu hayalini kurdurarak Şii-Sünni savaşı yaptırıyor. 20. Asır sonlarında Sırp Devlet Başkanı Miloseviç’in önüne Büyük Sırbistan Hayali atıldı ve Yugoslavya dağıldı. Denizden uzak ufacık bir Sırbistan kaldı. Şii askerlerinin Sırp çetelerinden farkı yoktur. Hatta daha zalimdirler. Ve bu ülkeler Yahudi'nin dünya hakimiyetine bunun maskesi olan ABD Yeni Dünya İmparatorluğuna ve "Büyük Ortadoğu Projesi"ne hizmet ediyorlar. Bunların Müslümanlığını anlamak zordur. Allahü teala bir insanın katli bütün insanlığın katlidir mealinde buyurmuştur.
Şii katiller, manevi liderleri Humeyni'nin eserindeki “Sünnilerin katli caizdir. Malları ganimettir” emrine uymaktadırlar. Eshab-ı kiramın (rıdvanullahi teala aleyhim ecmain) çok azı hariç çoğunu ve İslamiyetin manevi güneşleri olan kalbimizin sultanları Hazreti Ebu Bekir Sıddık (radıyallahü anh) Hazreti Ömer (Radıyallahü anh) ve Hazreti Osman (Radıyallahü anh) Efendilerimizi ve bütün Sünnilere (evliya, âlim, şehit, gazi ve diğerleri) kötü söz söylemektedirler. Müslümana kâfir diyen kâfir olur. O 3 nur deryasının 2’si Güzeller Güzeli Peygamber Efendimizin (sallallahü aleyhi ve sellem) iffet timsali hanımlarından ikisinin babasıdır. 1’i ise damadıdır...
İran’a gelince Türk asıllı Şah İsmail’e kadar Sünni idi. Ve son derece kıymetli din âlimleri yetişti. Şah İsmail imparatorluk kurmak istedi. Yanı başında güçlü bir Osmanlı devleti vardı. Savaş ile bu hedefe ulaşamayacağı için Sünni âlimlerin hepsini katletti. Âlim olmayan yerde ilim yoktur. İlim olmayan yerde ise İslam olmaz. Şah İsmail İran’ın resmî dinini Şii yaptı. Sünni olan annesini dahi katlettirdi.
Osmanlının İslamiyeti yaymasına doğuda İran, batıda Hıristiyanlar ve kuzeyde Rusya önledi. Osmanlı okyanuslar ötesine giderek Kuzey ve Güney Amerika, Afrika ve Asya’ya cihadını önlediler.
İran tarih boyunca bir defa bile Hıristiyanlarla savaşmadı. 1951 yılında Times dergisinin "yılın adamı" seçtiği M. Musaddık 1951’de İran’ın bütün doğal kaynaklarını millîleştirdi. İngiliz BP şirketi ABD’den yardım istedi. ABD Sovyetler Birliğinden çekindiği için yardım etmedi. CIA ajanı olan Kermit ‘Yahudi asıllı Roosevelt’in torunu para ve çeşitli yollarla karışıklıklar çıkardılar ve Musaddık devrildi. Rıza Şah İran’a döndü.
Halk nazarında yıpranan Şah Rıza ABD’nin isteği ile toprak reformu yapmak istedi. Mollaların çok büyük arazisi vardı. Mollaları karşısına aldı. Şah Rıza Rusya ile anlaşma imzaladı ve 7 nükleer santral kurmak istedi. Bir sırrı ağzından kaçırdı. Nükleer silah yapamayacağından söz etti. Birkaç gün sonra bu sözün yanlış anlaşıldığını söyledi. Ama ABD ve İsrail yutmadı. Şah’ın son kullanım tarihi bitti ve CIA İran’ı karıştırdı. Paris’te sürgünde bulunan Humeyni’yi Tahran’a getirdi. ABD ile İran arasında yıllar süren soğuk bir devre oldu. Irak-İran savaşında Irak’ın yanında yer aldı. İran’a uygulanan ekonomik ambargoyu Türkiye deldi.
İran nankördür. PKK’yı destekliyor. ABD Irak’ı işgal etti. Terk ederken İran’a hediye etti ve Suriye’de Esad’a yardım ve destek verdi. Buna karşılık mezhep savaşı başlatmasını istedi. Şu anda Haçlı ordusunun vazifesini "vekaleten" İran yapıyor!.. Suriye, Irak, Lübnan, DEAŞ, PKK ve diğerleri yardımcıdır.
İran savaş bütçesini çok artırmıştır. Bu İran halkının refahının azalması demektir. İran, tarih boyunca İslam dünyasının bedeninde “kanser” olmuştur...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.