Filistin’de soykırım devam ediyor

A -
A +
Trump’un ve bazı CIA ajanlarının açıklamaları da gösteriyor ki, DEAŞ’ı Obama kurmuştur. DEAŞ’ın silahlarının tamamına yakını ABD üretimidir. DEAŞ’ın finansal desteği Yahudi ağırlıklı küresel sermayedir. Suriye ve Irak’ta 40 bin terörist bu iki ülkenin dışından gelmedir. Dünya kamuoyu Suriye ve DEAŞ ile oyalanırken İsrail Filistinlilere soykırım yapmaktadır.
Trump aşırı bir İsrail dostudur. Seçim kampanyasında Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağını ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağının sözünü vermiş idi. Bu gerçekleşirse Orta Doğu büsbütün karışır. Aslında Filistin meselesi halledilmedikçe Orta Doğu’da barışın gelmesi imkânsızdır. İsrail Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin kararını çiğneyerek yeni yerleşim merkezleri yapıyor. Ve Filistinlilerin evleri yıkılıyor. Arazileri gasbediliyor.
Müslümanlar için son derece mukaddes olan “Mescid-i Aksa”nın altında arkeolojik araştırmalar yapılıyor maskesi ile yıkılarak sinagog yapılmak isteniyor. İslam Dünyası “İkinci Moğol İstilası” ile karşı karşıyadır. Ön safta İsrail ve onun sömürgesi ABD vardır. İslam medeniyetinde “öteki” yoktur. Hıristiyan Batı ve diğer medeniyetlerde kendisinden olmayanlar öteki sayılır. Ötekileri kendi potasında eritemezse imha eder.
Orta Doğu’da yaşananlar bir “Velayet savaşı”dır. Savaşanlar başkaları adına savaşıyorlar. Bazı ülkeler kendi menfaatleri için Orta Doğu’da insanları öldürüyor ya da öldürtüyor. Orta Doğu’da bu bölgede haklı olmak yeterli değil güçlü olmak da gerekli. Türkiye güçlü bir ülke. Devleti, milleti ve iktidarı ile dik durursa; geçmişte olduğu gibi geleceğe de imzasını atar.
Geçmişte Bağdat Paktı kuruldu. Kurucusu olan Irak’ta 1958 darbesi oldu. Ehl-i Beytten olan Emir ve beşikteki çocuğu dahil ailece şehit edildi. Başbakan katledildi ve cesedi caddelerde sürüklendi. 2 yıl sonra 1960 yılında Türkiye’de darbe oldu. Bu paktın baş mimarı Menderes idam edildi. Müslümanların birliğine çalışanlardan intikam alındı. Ve İslam Dünyasının liderlerine şu mesaj verildi: “Müslüman ülkeleri birleştirenler aynı akıbete maruz kalır...”
Yerli ve millî olmayan sözde aydınlar halktan kopuktur. Rahmetli Seyyid Kamran İnan “Türkiye Gerçeği” adlı eserinde “Türkiye’nin gelişmesi ve demokratikleşmesinde en büyük engel bürokratlardır” diyor.
ABD’nin ciddi bir gazetesi olan Seymour Hersh iddiasına göre ABD’li çok sayıda general ve subay Malta Şövalyesi ve Opus Dei gibi Haçlı ordusu mensubudur. ABD Başkanı seçilen kişinin yemin merasiminden sonra ilk işi İsrail Başbakanını aramaktır. Ve dünyaya şu mesajı verir: “İsrail’in güvenliği benim teminatım altındadır.”
Orta Doğu’da nükleer silaha sahip tek ülke İsrail’dir. Nükleer silahların yayılmasını önleme anlaşmasını imzalamayan tek Orta Doğu ülkesidir. İsrail başka ülkelerin hükümranlığı altında bulunan toprakları askerî güç kullanarak ele geçiren tek Orta Doğu ülkesidir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.