Orta Doğu’da Hilal-Haç Savaşı

A -
A +
ABD’nin derin devleti olan Neo-Conların üst aklı, hocası ve babası sayılan Norman Podhoretz göre: “Orta Doğu’da yalnız harita ve rejimler değil İslamiyet de silinmelidir. Ritüeller seviyesine indirgeyecek projeler, eğitim, kadın hareketleri, laik ve misyoner kuruluşlar Batı fonlarından finanse edilen stratejik, ekonomik, sosyal ve kültürel araştırma merkezleri ile gerçekleştirilmelidir. Ve misyonerler her çareye başvurarak Müslümanları dinlerinden uzaklaştırmalı, soğutmalı ve bilhassa yaşamaları kesin olarak vesayetimiz altındaki kuruluşlarla, medya, kültür potamızda erittiğimiz aydınlar vasıtası ile önlenmelidir...”
Büyük Orta Doğu Projesinin konsepti 7 madde olarak özetlenmiştir:
1-Batı sabit ve merkezdir. Orta Doğu değişkendir.
2-Orta Doğu her durumda ve her zaman denetim altında tutulmalıdır.
3-Orta Doğu’da yaşayan Müslümanlar 'öteki'dir ve düşmandır.
4-Orta Doğu ülkelerinin iktidarları bizim adamlarımız olmalıdır.
5-Her çareye başvurarak Müslümanlar laiklik maskesiyle İslamiyetten kopartılmalı ve Hıristiyan Batı potasında eritilmelidir.
6-İran emperyalizmi teşvik edilerek Sünni-Şii mezhep savaşına zemin hazırlanmalıdır.
7-Irak 3, Suriye 4 ve Lübnan 4 parçaya bölünmelidir.
ABD, Orta Doğu’daki Müslümanları İsrail, DEAŞ, PKK ve FETÖ zulümleri ile dizayn etmek istemektedir. Ama Müslümanların direnişi çığ gibi artacaktır. Müslümanlar asla sinmeyecektir. Ve çok pahalı bedeller ödemeye hazırdırlar. ABD, AB, Rusya, İsrail ve diğerleri bu çığın altında ezilecektir.
İngiliz tarihçi Arnold Toynbee ABD’nin Orta Doğu’daki tavrını 42 yıl önce şöyle tasvir etmiştir:
“Amerikalılar Araplara Kızılderili muamelesi yapıyor. Ve meseleye 'Vahşi Batı' tavrı ile yaklaşarak, Arapların (Filistinlilerin) İsrail karşısında herhangi bir hakkının olmadığına inanıyor.”
Stratejik uzmanlara göre:
“Batı savaş ile beldeleri yıkıyor. IMF ve Dünya Bankası kredi ile borçlandırıp bu ülkeleri rehin alıyor.”
Geçmişte Romanya Devlet Başkanı Çavuşesku, IMF’den kredi almayı reddetmiş idi. Milyarder Sorosların maaşlı provokatörleri Romanya’yı karıştırdı ve Çavuşesku ve eşi idam edildi. IMF’yi reddeden Kaddafi ve Saddam da aynı akıbete maruz kaldı. Küresel sermaye Ukrayna’yı karıştırdı ve Ukrayna IMF’ye 40 milyar dolar borçlandı. Erdoğan IMF ile ilişkiyi kesti. Taksim Gezi Parkı olayları ile terör hadiseleri zinciri başladı. Yahudi asıllı ve ABD’nin eski dışişleri bakanı Mısır-İsrail anlaşmasının mimarı olan Kissinger’e göre:
“Bundan böyle savaşlar İslam ile Batı arasında; ama 'ılımlı İslam' ile 'radikal İslam'ı kullanarak olacaktır...” Nitekim ABD, Irak’ı DEAŞ’la, Türkiye’de FETÖ'yle, Pakistan, Somali, Suriye ve Nijerya’yı da başka örgütler ile karıştırmıştır. Bu örgütler Ehl-i Sünnet düşmanı olup kendisinin dışındaki Müslümanları 'öteki' görerek Batı adına cinayetler işliyorlar. Bu ahmaklar cennete kavuşacaklarını sanarak kendilerini cehenneme atıyorlar.
Defalarca DEAŞ’ı ABD’nin kurduğunu yazdım ama çok kişi bu görüşüme karşı çıktı. ABD’nin yeni başkanı teyit ederek “DEAŞ’ı Obama kurdu” itirafını yaptı. Diğer terör örgütlerini de CIA kurmuştur ve onun kontrolündedir. Kissinger itirafının devamında şunları söylemektedir:
“Evet Müslümanlar birbiri ile savaştırılacak, Müslümanların cesetleri ve İslam ülkelerinin enkazları üzerinde 'Büyük İsrail' devleti kurulacak. Kürdistan ise Büyük İsrail için ara hedeftir...”
Terörle mücadele emperyalizmin kılıfıdır. Orta Doğu Projesi, ABD ve İsrail’in sonu ve hezimeti olacaktır. Nihai zafer Müslümanlarındır. Ama şu anda Müslümanlar (çok azı hariç) bu zafere ve ilahi yardıma layık değildir. Ne zaman ki yaratılanların en üstünü ve güzeller güzeli Sevgili ve Şerefli Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sallallahü aleyhi ve sellem) ahlakı ile şereflenirler o zaman zaferden zafere koşmakta yorulacaklardır. Başka alternatif yoktur. Tek çıkar yol budur. Başka alternatifler çıkmaz sokaktır. Ama bu yol engellerle doludur. Aşılması gerekir. Ancak, asla fitneye sebep olmamalıdır...
Müslüman Müslümanın kanını dökmez. Müslüman olmayan masum insanları öldürmez ve zarar vermez. Dünyada ölen ve yaralananların en büyük suçlusu (Türkiye ve birkaç ülke hariç) İslam ülkelerinin liderleridir. Bunlar gafil değil haindirler. DEAŞ, FETÖ, PKK, DHKP-C ve diğerleri Hıristiyan Batı’nın “Haçlı Ordusu” rolündedir. Trump ABD’nin Gorbaçov’u olabilir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.