Türkiye üzerine oyunlar!..

A -
A +
Seçmenlerin bazıları Türkiye üzerine oynanan oyunların ve bu kadar "küfür" topluluğunun Türkiye’ye savaş açtığını anlamaktan aciz ise de acaba "kalp gözleri" de mi arızalıdır? Küçük hesaplar yapmaktadırlar. Hayır vereceğini söyleyen biri “devlet oğluma iş vermedi” derken aslında sığ düşüncesini ifade etmiştir. Kaldı ki, devletin vazifesi iş vermek değildir. Ekonomiyi geliştirmektir. Son 30 yıldır PKK terörü ile ülke 400 milyar dolar kaybetmiştir. Her darbenin bedeli birkaç yüz milyardır.
Referandumda Evet çıkması ile darbe tarihe karışacak. İktidarın gerçek sahibi halk olacaktır. Kılıçdaroğlu ve CHP hayır cephesinde PKK, DEAŞ, FETÖ, Hıristiyan Batı, DHKP-C ve diğer bölücülerle aynı saftadır. Şer güçler inşallah hezimete uğrayacaklardır. Yakın gelecekte Türkiye bölgenin en güçlü bölgesel ve daha sonra da dünyanın en güçlü 10 ülkesi içinde yer alacaktır. Şu anda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri Türkiye’nin “Kızılelma”sıdır. Türklere karşı 8 defa Haçlı Seferi yapılmıştır. Ve inkârı mümkün olmayan gerçek şu andaki Haçlı Seferi 8 Haçlı Seferinin en şiddetlisidir. Sen neredesin? Kimin yanındasın? Millî ve manevi değerlere sahip, vatanını seven hiç kimse hainler ve düşmanlarla aynı safta ve omuz omuza olamaz. İstanbul’da referandum ile ilgili AK Parti faaliyetinin daha faal olması gerektiğini düşünüyorum. Geçmişteki seçim ve referandum heyecanı yaşanmalı.
ABD kanuni yetkisi olmadığı hâlde Halk Bankası üst düzey yöneticisini tutuklamıştır. Geçmişte ABD İran’a ekonomik ambargo uyguladı. Ve İran Halk Bankası ile bu ambargoyu deldi. Ve ABD 100 milyar dolar zarar etti. 17-25 Aralık adli darbe girişimleri içinde Halk Bankası da vardı. ABD, FETÖ vasıtasıyla Halk Bankasından intikam almak istedi. Başaramadı. Bu tutuklama 17-25 Aralık darbe teşebbüsünün devamı sayılır. ABD’ye göre Halk Bankasının suçu “Amerikan finansal sistemi ve ABD para birimini kullanmamaktır.”
ABD konsolosluğu Adil Öksüz’ü aramıştır. Akla şu soru geliyor; konsolosluk vizesi iptal edilen herkesi arıyor mu? Adil Öksüz tahminlere göre ABD, Yunanistan, İsrail konsolosluklarının birinde saklanmaktadır.
Türkiye, ABD Dışişleri Bakanına "PYD ve YPG'ye ne vadettiniz?" sorusunu sormuş ve tatmin edilir bir cevap alamamıştır. Birbirine düşman olan ABD ve Rusya Suriye’nin kuzeyinde Kürt devleti kurmak için iş birliği içindedir. Türkiye ile Arap ülkeleri arasında Osmanlı yıkıldıktan sonra Arap ülkeleri genç nesillerine Türk ve Osmanlı düşmanlığı (buzdan bir duvar) ördü. Şu anda bu duvar erimektedir. Şimdi ise Kürdistan’ı kurarak maddi bir duvar örmek istiyorlar. Batı afyonu ile uyutulan Türkler ve Araplar uyanış ve diriliş içindedir. Kalpler arasına duvar öremezler. Mesut Barzani son derece tehlikeli hayaller peşindedir.
Kürt Özerk Bölgesi yalnız Kürtlerin değil binlerce yıllık Türkmenlerin yurdudur. Orta Doğu’da bölünmek emperyalist güçlere hizmettir ve Türkiye, Irak, İran ve Suriyeli muhalifler karşıdır. Orta Doğu son derece hassas dengeler üzerindedir ve tek bir tuğla bile bu dengeyi altüst eder. Barzani ve Kürtler bu enkazın altında kalır!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.