CHP ve kaos

A -
A +
16 Nisan referandumunu bahane eden CHP ve bilhassa Kılıçdaroğlu ülkeyi kaosa sürükleyecek yalan, yanlış ve hayali beyanatlarıyla kamuoyunun daha doğrusu seçmenlerin aklını bulandırmaya çalışıyor. Bu durum çok tehlikelidir. Türkiye’ye postmodern savaş açan Hıristiyan Batı İslamiyeti ve Türkiye’yi yıkmakla görevli FETÖ’cülerin yapamadıklarını şu anda Kılıçdaroğlu liderliğindeki “Hayırcılar”a havale etmiştir. Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi bir defa olsun FETÖ PKK’yı tenkit etmedi. Dolaylı yolla bunları destekliyor. Bu savaşta Almanya ön sıradadır. Ve 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında FETÖ’cüler olduğu inkârı mümkün olmayan gerçek olduğu hâlde Almanya Adalet Bakanı FETÖ'cülerin masum olduğunu ifade etmiştir.
Kılıçdaroğlu’nun 'Evet' çıkarsa halkın servetine el konulacak, muhtarlık kaldırılacak, karışıklık olacak. Cumhurbaşkanı ve bakanların dokunulmazlıklarının ömür boyu devam edeceği, sözleri kuyruklu bir yalandır. Bir parti liderine yakışmıyor. 18 yaşında seçilenin askerlikten muaf tutulacağı (oysa milletvekilliği bitince asker olacak), emeklilikte kıdem tazminatının kaldırılacağı ve dahi nice sayısız yalanlar çok tehlikelidir. Hıristiyan Batı siyasi liderleri, bürokrat ve yazarları ABD liderliğinde Hıristiyan Batı imparatorluğu için İslamiyetin çökertilmesinin gerektiğini ve Türkiye çökertilirse bu işin halledileceğini açıkça itiraf ediyorlar. Hıristiyan Batı’nın 'Hayır' faaliyeti Türkiye ve İslamiyeti çökertme faaliyetidir.
Sık sık yazdığım gibi referandumda hayır oyu verenler hain değildir. Ancak Türkiye’ye savaş açan Hıristiyan Batı’nın, PKK, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C, PYD, YPG’nin dolaylı olarak cephesindedir. Bu cephe Türkiye’nin Suriye gibi iç savaşını istiyor. Torunlarımızın; yer altı geçitlerinde yatan 10 yaşındaki Suriyeli çocuk ve denizde boğulan Suriyeli bebekler ve füzeler altında yakınlarını kaybeden yetim ve öksüz Suriyeli çocuklar gibi olmasını istemiyorsanız Türkiye üzerinde dönen oyunlar hatta savaş artık sizi uyandırsın. Almanya’da 15 bin PKK’lı 4500 FETÖ'cü ve 1500 DHKP-C’li var. Bunlar Almanya tarafından Türkiye’ye karşı kullanılmak üzere bekletilen Haçlı ordusudur. Kılıçdaroğlu’na şu soruyu sormak gerekir: Geçmişte CHP bin yıllık Türk-İslam medeniyetini yıkarken, İslam harfleri yerine İncil'in şu anda yazıldığı Latin harflerini kabul ederken, Türklerin millî serpuşu fes ve İslamın mübarek sarığı yerine dindar Yahudilerin giydiği şapkayı (giymeyenleri idam ettiği) bu milletin başına geçirirken hilafeti, takvimimizden ölçü aletimize kadar İslamiyetle ilgili her şeyi değiştirirken âdeta tek dişi kalmış canavar Haçlı zihniyeti taşıyan Hıristiyan Batı’yı taklit ederken bu millete sordunuz mu? 
Şu anda Anayasadaki 18 maddelik değişiklik milletin millî iradesine arz ediliyor. Millete saygınız olsun. İsviçre medeni kanunu (Kilise hukuku-Roma hukuku-İsviçre örf ve âdetlerinin) bileşimidir. Ve bu kanunun birçok yerinde "bu madde Yuhanna İncili'nin şu kısmından alınmıştır" yazılıdır. Hıristiyan kanunu bir celsede müzakere edilmeden yasa aleyhinde ve lehinde konuşulmadan kabul edildi. Müsaade edinde halkın millî iradesi ile “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” sloganı gerçek olsun. 15 Temmuz darbe girişimi için "kontrollü darbe" diyen Kılıçdaroğlu FETÖ’yü temize çıkarmak istemektedir. AK Parti yetkililerinin darbeden haberi yoktu. Ama 17-25 Aralık darbe girişimi öncesi Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinde bu darbeden haberdar edilmişti. Bu ziyaret sonrası bir CHP’li belediye başkanına CHP’li bir yetkili "Yakında CHP iktidar olacak. ABD ülkeyi karıştırmakta CHP’yi kullanacak diye korkuyorum" demiştir...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.