Tehlikeli gelişmeler

A -
A +
Obama iktidarının Rusya ile ilişkileri son derece gergin idi. Trump iktidarı Rusya ile iş birliği taraftarıdır. Orta Doğu’yu aralarında pay etmeye kararlıdırlar. PKK ve PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan PYD, YPG Rusya ve ABD’nin en yakın taşeronlarıdır. Ve hatta bunların gerçek sahibi olmak için ABD, Rusya arasında rekabet vardır. Birbirine rakip ve düşman olmalarına rağmen 1000 yıllık Türk yurdunda Türkleri katlederek ve göçe zorlayarak yerine Ermenileri yerleştirmek tarihte olmayan bir Ermenistan kurarak Anadolu Türkleri ile Orta Asya ve Kafkasya Türklerini birbirinden tecrit ettiler.
Bugün ise ABD ve Rusya’nın 2020 müşterek projesi Suriye’nin kuzeyinde Türkmen, Arap ve diğerlerini göçe zorlayarak, katlederek bir Kürdistan kurarak Türkiye’yi Arap dünyasından tecrit etmektir. Ama bu kâfirlerin bilmediği gerçek; "kalpler arasına duvar örülemez." ABD ve Rusya’nın taşeronu Salim Müslim en az 500 Kürt’ü görüşlerine karşı çıktığı için katletmiştir. Türkmen, Arap ve diğer grupları sürgün etmiş ve bunların gayrimenkullerini Kürtlere vermiştir.
Menbiç’in Kürtlerle ilgisi yoktur. Menbiç Araplara aittir. ABD ve Rusya onları Menbiç’te korumaktadır. Zalim ve katil PYD ve YPG’nin lideri olan Salim Müslim’in ağabeyi ise din âlimidir. Prof. Dr. Mustafa Müslim’in Kürtlere çağrısını sizlere nakletmek istiyorum:
“Ne ABD’ye ne de Rusya’ya güvenmeyin. Bugün tarih tekerrür ediyor. Gerçek dostlarınızı iyi tanıyın. Düşmanlarınız sizi kandırmasın. Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Size kimlerin zulmettiğini çok iyi bilmelisiniz. Dostlarınızı ve düşmanlarınızı tanıyın. Kürtlere zulmedenler daima İslam ile ilgisi olmayan kâfir güçler olmuştur. Allahü tealaya iman etmeyen İslama inanmayanlar Kürtlere zulmetmiştir. Peki neden? Çünkü Kürtlerin Müslüman insanlar oldukları öteden beri biliniyor. Kürtler inançlı bir millettir. Örf, âdet, gelenek ve namusunu koruyan bir halktır. Sözlerinin esiridirler. Gençleri saf ve temiz Müslümanlardır. O yüzden onlara yapılan zulüm, kâfirler tarafından yapılmıştır. Tarihte yaşananlardan ders çıkartılmalıdır. Maalesef Kürtler aynı hatayı bugün de tekrarlamaktadır. Amerika onlara silah veriyor ve askerî eğitimden geçiriyor. Size şu uyarılarda bulunuyorum: Sizinleyiz ve size bir devlet kuracağız, diyorlar fakat Kürtlerin tarihten bir ders alması gerekiyor. Gerçek dostlarınızı iyi tanıyın. Düşmanlarınız sizi kandırmasın. Düşmanın vaatlerine aldanmayın. Onlar sizi mızraklarının ucuna takıp amaçları doğrultusunda kullanmak istiyor. Hedefleri gerçekleşince de sizi yüzüstü bırakıp gidecekler...
Ey Kürt kardeşlerim. Allah’a güvenin ve Kürt milletinin gerçekliğine yaslanın. Müslümanlara güvenin. Hiçbir zaman Müslüman kardeşlerinize silah çekmeyin...”
Geçmişte Barzani’yi ABD İran’a karşı kullanmış idi. Şah ile anlaşınca yüzüstü bıraktı. Kürtlerin gerçek dostu Türklerdir ve birbirini tamamlayan bütündür.
Referandumda “Evet” ile Türkiye son derece güçlenecektir. 1699 Karlofça Antlaşmasından 2008 yılına kadar Osmanlı ve Türkiye dış güçlerin ve içerideki temsilcilerinin vesayeti altında idi. Bu şer güçler yeniden “Hayır” ile ülkeyi ele geçirmek istiyorlar. Çünkü “Evet” onları hepten bitirecektir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.