Global çetenin senaryoları

A -
A +
Dünyada cereyan eden siyasi hadiselerin perde arkasını bilmeden anlamak zordur. Dünyadaki klasik savaşların, iç savaşların, darbelerin, ekonomik krizlerin ve bütün bunalımların arkasında tek bir üst akıl vardır. Ve bu üst akıl “Siyonizm”dir. Siyonizmin taşeronu “Küresel sermaye”dir. Dünyanın bir yıllık gelirinin yarısı 85 aile şirketine aittir. Ve bunun çoğunluğu ise Yahudi asıllıdır. Yahudilerin ABD nüfusundaki yeri yüzde 5’tir. Amerikalı milyonerlerin yarısından çoğu Yahudi asıllıdır. Bu global çete zaman, zemin ve mevcut şartlara göre senaryolar hazırlıyor. Dünyadaki medyanın çoğu ve yazarların tamamına yakını kiralık kalemlerdir. Bu senaryoyu bir tiyatro piyesine benzetirsek, dünya ülkelerinin lider, bürokrat ve medyalarına belirli roller verilir. Kendisine verilen rolü oynamayanlar saf dışı edilir. Aleyhine kampanya açılır. Erdoğan bu senaryoda, ben kendi ülkemin yazdığı senaryoda rol alırım dediği için hedef tahtasına oturtuldu. Ve bertaraf edilmesi için her çareye başvuruldu. New York’ta İkiz Kulelerin tahribi böyle bir senaryo idi. ABD’nin Saddam’ı Irak’ın başına getirmesi de bir senaryo idi. Saddam kendi rolünü oynayınca kitlesel imha silahı yalanı ile Irak’ın işgali, Suriye’deki iç savaş, Arap Baharı, DEAŞ’ın Obama tarafından kuruluşu hepsi global çetenin senaryolarıdır. Ve bu konu kesinkes doğrudur. AK Parti'nin kapatılma davası, Gezi Hadiseleri, 17-25 Aralık yargıya darbe teşebbüsü, 15 Temmuz askerî darbe teşebbüsü, PKK’nın terörü  başlatması, Anayasa referandumunda Hayır faaliyetleri bir üst aklın senaryolarıdır.
ABD yıllardır global çetenin vesayeti hatta işgali altındadır. Clinton, Obama, baba ve oğul Bush, bu çetenin emrindeki ABD Başkanları idiler. Yalnız onlar değil CIA ve Pentagon da çetenin emrindedir. Trump’ın seçim vaadi ABD global çetenin vesayetini yıkarak ABD iktidarını “halkın iktidarı” yapmaktı. Giderek zenginleşen yüzde 10 azınlığa zenginleşmesini durdurarak giderek fakirleşen fakir ve orta sınıfın refahını artırmak idi. Global çete 100 gün içinde Trump’ı esir aldı. Trump sağlık reformu, vergi adaleti, ülke dışındaki fabrikaların, ABD’ye dönüşü ve işsizliği azaltmak gibi reforlarla ilgili bir şey yapamadığı gibi konularını dahi senatoda dile getiremedi. Hatta global çete Clinton, Soros mahkeme kararı ile Trump’a darbe yapma hazırlığındadır. ABD’de Siyonist ağırlıklı bir ekip Erdoğan’ı saf dışı etmek peşindedir. Global çetenin doktrin ve akıl hocası Graham Fuller’dir. İslamiyet çeşitli şekillerde gösterilemez. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili ve Şerefli yaratılanların en üstünü, güzeller güzeli, Hazreti Muhammed'in (sallallahü aleyhi ve sellem) tebliğ ettiğidir. "Siyasi İslam", "Radikal İslam" ve diğerlerinin "gerçek İslam" ile ilgisi yoktur.
Global çetenin stratejisinin başta gelen hedefleri şunlardır.
1- Müslümanı Müslüman ile katletmek.
2- İslamı İslam ile savaştırmak (İran, Suriye, Irak vs.)
Ülkeler arası savaş yerine ülkenin muhtelif bölümlerini etnik, mezhep arasında savaştırmak. İslamiyeti ve Müslümanları terörist göstermek. İslami isimler altında terör örgütleri kurarak terörü silah olarak kullanmak. Global çetenin senaryolarında rol almayan lider ve diğerlerini saf dışı etmek. Müslümanları laiklik ve seküler görüşlerle dinlerinden koparmak. İslam ülkelerini küçük devletler olarak bölmek. İslam ülke lider ve iktidarlarını kontrol etmek. Karşı olanlara karşı kötülüme kampanyası ile yok etmek. İslam ülkelerinin siyasi, ekonomik, kültürel, askerî ve her türlü, iş birliğine kesin olarak mani olmak. İslam ülkelerinin her türlü kalkınmasını önlemek... Bunlar sadece birkaçıdır. Gaybı bilemem. Tahmin etmek caizdir. Global çetenin 2020 senaryosu İran’ı karıştırmak ve bölmek içindir.
.....
Not: Bu yazı aylar önce yazıldı. İran’ı bölme 2018’e alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.