ABD ne yapmak istiyor?

A -
A +
Siyonizm ve onun emrindeki ABD dünya barışının gerçek düşmanıdır. Dünyadaki bütün terör örgütlerini kuran, destekleyen ve yönlendiren ABD’dir. İkiz Kulelerin yıkılışından bu yana ABD’nin tek silahı terördür. DEAŞ denilen ve İslamla ilgisi olmayan bu katiller sürüsünü Obama ve Suudiler kurmuştur. (ABD’de seçim öncesi Trump’ın itirafı) DEAŞ’ı kuran da onunla mücadele maskesi ile Orta Doğu’yu kan ve gözyaşı gölüne çeviren de ABD’dir. Kızılderili katilleri, soyguncu ve haydut Amerikalıların nesillerinin genlerinde kan dökmek olmazsa olmaz özelliğidir.
Trump başkanlığında ABD Orta Doğu’ya indi ve ilk hedef Suriye ve Irak’ı bölmektir. Bundan sonraki hedef İran’ı karıştırıp bölmektir Ve nihai hedef Türkiye’dir. İslamiyet düşmanı PKK’nın Müslüman Kürtlerle ilgisi yoktur. Tarihte Kürtlere en büyük zulmü yapan şer güçtür. PYD PKK’nın Suriye’deki koludur. PJAK ise PKK’nın İran’daki uzantısıdır. PKK kiralık ve satılık bir örgüttür. Şu anda ABD’nin emrinde İsrail’in (Siyonizm) emperyalizmine taşeronluk yapmaktadır. Terör örgütü PKK’ya silah ve para veren ABD, PKK’nın İran’daki kolu PJAK’ı harekete geçirdi ve İranlı iki üst rütbeli subay katledildi ve 7 asker yaralandı. “Zulme rıza zulümdür” ve “Zalime yardım eden onun zulmüne maruz kalır...” İran yıllarca Türkiye’ye karşı PKK’ya yardım etti. Hatta terörist göndererek destek verdi. ABD’nin İran’ı karıştırmak ve bölme projesi aslında 2020'de uygulanacaktı. Trump bunu 2018 yılına çekti.
PKK ve PKK’nın kolları olan PYD ile PJAK eninde sonunda hezimete uğrayacaktır. Çünkü karşısında Türkiye, İran ve Suriyeli ve Iraklı aşiretler vardır. ABD ve Rusya onları bu hezimetten kurtaramayacaktır. ABD’li yetkililer Nisan 2017’de PKK’nın 7 lideriyle Sincar’da görüştü. ABD PKK’lı liderlere ya İran’ı ya da ABD’yi tercih edin dedi ve bazı garantiler verdi.
Ne ABD ne de Rusya ya da Çin’e asla güvenilmez. Geçmişte Mustafa Barzani ABD’ye güvendi. İran’a karşı savaştı ama ABD tarafından ihanete uğradı. ABD menfaat karşılığı İran Şahı ile kucaklaştı. İran Şahı İran’da nükleer santraller projesini gündeme getirince ve yanılarak nükleer başlık yani bombadan söz etmesi sonucunda İsrail’in isteği ile Şah’ın son kullanma tarihi doldu ve  Paris’te sürgündeki Humeyni ile iş birliği yapıldı ve iktidar yolu açıldı. ABD Humeyni’nin faaliyetlerinden memnun kalmayınca Saddam’ı kullandı. Sonrasında 8 yıl süren İran-Irak savaşı oldu. Özal Saddam’ın kullağına ABD’nin gizli projelerini fısıldayınca Saddam 180 derece dönüş yaptı. Saddam Irak dışında iken Beyrut’ta ABD Büyükelçiliğinde CIA ajanlarıyla Saddam arasında yapılan gizli görüşmede ABD Saddam’a Baas Partisini Irak’ta iktidar ve kendisini devlet başkanı yapacaklarını söyledi ve önüne protokol koydu. Saddam ABD’nin adamı olarak iktidar oldu. (Irak’ın eski genelkurmay başkanı ve savunma bakanı General Handan’ın hatıraları kitabı sayfa: 40)
CIA ajanları DEAŞ yetkilileri ile 10 gün görüştü. DEAŞ Rakka’yı PYD’ye teslim etmeyi kabul etti. Rakka’yı kuşatan PYD 32 araçlık bir konvoyun (DEAŞ’lı) Rakka’dan çıkmasına izin verdi. Rus Savunma Bakanlığına göre Rus uçakları konvoyu vurdu ve 120 DEAŞ’lı öldü. Suriye’de kalıcı olmak isteyen Rusya yanına İran, Suriye yönetimi ve Irak’ı da alarak terörle mücadelede ortak karar aldı. PYD karşısında bu 4 ülkeye ilaveten Türkiye, Özgür Suriye Ordusu ve PYD tarafından işgal edilen, Araplara ait toprakları kurtarmak için aşiretler birleştiler. Bu ise PYD, PKK ve PJAK’ın sonu demektir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.