Orta Doğu’da yeni oyun

A -
A +
İslamiyetin ve Müslümanların amansız düşmanı Trump, S. Arabistan ziyareti ile Orta Doğu’da yeni bir fitnenin ateşini yaktı. Orta Doğu’da Sünni cepheyi böldü. Sünni-Şii çatışmasının fitilini ateşledi. İran’ı sevmem ama İran parlamentosundaki terör ve katliamın arkasında kesinkes ABD vardır. Bu terörü DEAŞ kabul etse bile DEAŞ’a bu terörü CIA yaptırmıştır. Ve suçu S. Arabistan’a yükleyerek ilk kıvılcımı tutuşturmuştur. Eshab-ı kiram (rıdvanullahi teala aleyhim ecmain) ve Peygamberlerden (aleyhisselam) sonra üç büyük halife (radıyallahü anhüm ecmain) düşmanı Humeyni’nin kabri başında canlı bomba hadisesinin arkasında ABD vardır. Bu bir tahriktir.
Katar’ı terörü desteklemekle suçlayan S. Arabistan gerçek terör destekçisidir. “DEAŞ’ı Obama ve S. Arabistan kurdu” bu söz Trump’a aittir. Ve seçim kampanyasındaki itirafıdır. HAMAS terör örgütü değildir. Yahudi (İsrail) vatanını işgal etmiştir. Filistinlilerin evleri, iş yerleri ve yeni Yahudi yerleşim konutları için arazileri zorla ellerinden alınıyor. Ve yıllardır ambargo uygulanıyor ve katlediliyorlar. Oturdukları binalar hava saldırılarıyla enkaz hâline getiriliyor. İşte bu zulme karşı duran Hamas, namusunu, vatanını, canını ve malını savunan mücahit ve mücahidelerin adıdır.
İsrail ve onun sömürgesi olan ABD ve ABD’nin sömürgesi S. Arabistan ve yardakçıları terör örgütüdür. Çünkü yularını elinde tutan ABD böyle istiyor. Gerçek Müslüman, ABD’nin himayesine giremez. ABD Kongresinde bir milletvekili “Sokağa çıkın Müslümanları katledin” diye çağrı yapıyor. S. Arabistan bu Müslüman düşmanı Trump iktidarıyla 385 milyar dolar anlaşma yaptı.Türkiye’ye sığınan 4 milyona yakın Müslümana tek kuruş yardım etmediler. (Katar hariç) Müslüman Kardeşler'e gelince geçmişte hataları oldu. Ama parti kurdular ve Mısır’da ilk defa seçimle iktidar oldular. İktidar olmadan önce bir toplantıda İsrail dışişleri bakanına Müslüman Kardeşler için yöneltilen "iktidar olursa ne yaparsınız?" sorununda “Darbe yaptırırız” sözü görüntülü olarak belgelenmiştir. Müslüman Kardeşler iktidarı ABD ve İsrail’e hizmet etmediği ve Türkiye’ye karşı yakınlık duyduğu için askerî darbe ile devrildi. Binlerce Müslüman Kardeşler mensubu katledildi. Lider kadroları hapislere atıldı. Buna rağmen terör yapmıyorlar. Kılıçdaroğlu ve CHP Mısır ve Filistin halkına hakaret ediyor. İsrail ve ABD’nin gözüne girmek için, bunlara terör örgütü diyor. Katar da Türkiye ile siyasi, askerî ve ekonomik yakınlığı sebebiyle Trump’ın isteği üzerine dışlandı.
Türkiye ve son derece az bazı İslam ülkeleri hariç İslam ülkelerinin iktidarları ABD’nin ve diğer emperyalist güçlerin vesayeti hatta örtülü işgali altındadır. Ve bu iktidarlar kaldıkça İslam Dünyasında kan ve gözyaşı asla sona ermez. Bunlar ABD’nin Truva atı, zombi ve mankurtlarıdır.
Katar’ı yalnız bırakacak değiliz. Katar ile tarihî bağımız vardır. S. Arabistan başta olmak üzere Körfez ülkeleri ve Mısır Osmanlıya ihanet ettiler İngilizlerle birlikte işbirliği yaptılar. Katar Şeyhinin büyük dedesi Osmanlıya sadık kaldı ve oğluna Katar’da Osmanlı askerinin devamlı olması yönünde vasiyet etti. 1916’ya kadar askerimiz vardı. Şu an da Katar’da üssümüz vardır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.