Helal olsun liderlere

A -
A +

15 Temmuz gecesi demokrasimize; millet iradesine ve ülkemizin birliğine-bütünlüğüne karşı yapılan hain darbe girişiminin milletimizin şanlı mukavemeti karşısında hezimete uğramasına âdeta üzülen; alçak kalkışmayı milletinin önüne düşerek püskürten Sayın Cumhurbaşkanımızı deviremediklerine kahrolan, ertesi gün darbeyi ağız ucuyla parantez içi cılız cümlelerle kınayan ABD ve Batı ülkeleri ‘Yenikapı ruhunu’ gördükten sonra gerçeği kavramaya başladılar.
              ***
Maşa olarak  kullandıkları FETÖ, PKK, DHKP-C ve DAEŞ gibi alçak terör örgütlerine ve kullanıcılarına karşı Alevisi-Sünnisi-Ateisti, Türk'ü-Kürt'ü, sağcısı-solcusu kol kola girip akın akın meydanları bir ay boyunca hıncahınç doldurdu. Hiç heveslenmeyin, size buradan ekmek yok. Edirne meydanının Kars meydanından, Kızılay meydanının Konak meydanından, Taksim meydanının Diyarbakır meydanından bir farkı yoktu. Çok şükür milletimiz kurduğunuz tuzağı fark etti.
              ***
Birbirleriyle zor selamlaşan; birbirlerine dava açan, birinin ak dediğine diğerinin kara dediği siyasi partilerimizin liderleri ve cumhurbaşkanımız oyununuzu gördü. Kol kola girerek, yan yana durarak, omuz omuza vererek size meydan okuyorlar âdeta.


Helal olsun liderlere

15 Temmuz gecesi emellerine ulaşamayanlar bunun hemen ertesinde diğer taşeronları PKK ve DAEŞ’i harekete geçirdiler, sahaya sürdüler. Van’da, Elazığ’da, Diyarbakır’da güvenlik görevlisi-sivil ayırt etmeden PKK bombalı araçlarla katliam yaptı. DAEŞ denilen alçak cani örgüt Antep’te canlarımızı şehit etti, canlarını yaktı. Ama Antep bu sinsi tezgâha teslim olmadı. Sünnisiyle-Alevisiyle, Kürtü-Türk'ü-Arab'ıyla gazi şehir tek yürek olup teröre lanet yağdırdı. Hem de fırsatçı provokatörlere rağmen.
              ***
Antep’teki alçak saldırının ertesinde Çankaya Köşkü’nde iktidar ve muhalefet parti liderlerinin verdiği resim DAEŞ’e de PKK’ya da, maşaları tutanlara da verilebilecek en güzel cevaptı. Sayın Yıldırım, Sayın Bahçeli ve Sayın Kılıçdaroğlu kol kola, omuz omuza teröre meydan okudu. Gördüğünüz gibi siz kahpece vurdukça biz daha çok kenetleniyoruz, daha çok bütünleşiyoruz. Çünkü, bir istiklal ve istikbal mücadelesine giriştiğimizin farkındayız. Sayenizde millî birlik ve bütünlüğümüz, aidiyet duygumuz, kardeşliğimiz son 50 yılda hiç olmadığı kadar pekişti, arttı. Sayın Cumhurbaşkanı’na destek yüzde 80’leri geçti. Darbe girişimi ve sonrasında terör örgütlerinin alçak cinayetleri ile 300-350 şehit verdik. Bu şehitlerin ruhu bizi birbirimize kenetledi.
Aşağıdaki resim bizim için çok kıymetli. Bu resmi muhafaza edebildiğimiz sürece yedi düvel bir olup gelseniz yine de bir halt edemezsiniz. Bu çok değerli tablonun oluşumuna katkı veren liderleri tebrik ediyorum. Bütün görüş farklılıklarınızı, itirazlarınızı, kırgınlık ve dargınlıklarınızı bir kenara bırakma erdemini göstererek bu kahpece planlanmış küresel oyunu, Türkiye’yi Suriye’ye çevirme planını, iç savaş çıkarma gayretlerini bu çok kıymetli resimle bozdunuz. Allah sizden razı olsun. Devlet adamı gibi davrandınız; ülkenin ve milletin çıkarlarını her şeyin üstünde tutup bu kahpe oyunlara karşı çıktınız. Tarih bunu not edecek ve hakkınızı verecektir.

Helal olsun liderlere

Türkiye’nin şu anda tanktan; toptan, uçaktan, füzeden, paradan puldan daha önemli ve kıymetli olan kazanımı bu yeni resimdir; yani "Yenikapı ruhu"dur. Allah’ın izniyle, siz bu ruhu, bu resmi muhafaza ettiğiniz sürece bizi kimse yıkamaz. HDP’ye oy veren insanlarımızın da aynı duyguları taşıdığını düşünüyorum. Kandil’in-PKK terör örgütünün vesayetinden kurtulmak, halkın sesini dinlemek, gerçekten Türkiye partisi olmak için HDP’li yöneticilerin eline bir fırsat geçmiştir. Ey Demirtaş, bu fırsatı kaçırma, bu imkânı Kürtlerin geleceği için kullan. PKK terörüne “ya biz ya siz” de, “Size ihtiyaç yok” de.
              ***
ABD Başkan Yardımcısını eğip büken; Fırat Kalkanı harekâtına göz yumduran, PYD-YPG’yi Fırat’ın doğusuna gönderen, AB Dışişleri Bakanlarına pişmanlık mesajları verdiren güç Yenikapı ruhunun ortaya çıkardığı bu güçtür. Lütfen oluşturduğunuz bu mükemmel tabloyu koruyun. Siz bu tabloyu muhafaza ettiğiniz sürece Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun olamaz. Bu birlik-beraberlik ve kardeşlik tablosu PKK’yı da, DAEŞ’i de, FETÖ'yü de boğacaktır.
              ***
CHP Lideri Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik hain saldırı girişimini lanetliyor, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.