Her şey var, gol yok

A -
A +

> Giresun tam bir deplasman olmuş. O nasıl bir maç başlangıcıydı öyle! Ligin genç ve parlak teknik adamlarından Hakan Keleş’in ekibi, ilk dakikalarda sağdan soldan göz açtırmadı Beşiktaş’a…

> Necip mi o? Allah Allah, kamuoyunun görmediğini hocalar görüyor demek ki onda… Valerien İsmael de çıkardı sahaya… Ama Necip daha sekiz dakikada sarı kartı gördü, sonrasında hatalı paslarıyla saç baş yoldurdu.

> Beşiktaş’ın maçı kontrol altına aldığı, Rıdvan’ın çizgiden içeri dalıp pozisyonlar hazırladığı, Batshuayi ve Rachid’in gollük şutlar attığı dakikalarda Okan Kocuk çıktı sahneye…

> İkinci yarıda özellikle Valerien İsmael’in Pjanic ve Nkoudou’yu oyuna almasından sonra Beşiktaş Giresunspor’u ceza sahasına hapsetti. Ev sahibi Çanakkale geçilmez futboluyla sadece oyun bozmaya çalıştı. Dünkü maçı tek cümlede özetlemek gerekirse “Savunmanın zaferi” denebilir.

> İsmael’in yeni oyun düzeninde sağda Rosier, solda Montero maçı rakip sahada tamamladı. Coşkulu ve baskılı oyunun tek eksiği goldü.

> Bunun için Güven’i de sahaya sürdü Fransız teknik adam. Hücuma daha bir dinamizm getirdi genç oyuncu. Ama Beşiktaş golden yana şanssız mı beceriksiz mi diyelim, bir türlü o topu kaleden içeri sokamadılar.

> Yüksek mücadeleye ve bol temaslı oyuna rağmen hakemi zorlayacak bir pozisyonun olmaması da ilginçti.

MAÇIN ADAMI: Montero

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.