Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor!

A -
A +
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçerek bugüne kadar yaptığı en mide bulandırıcı konuşmayı yaptı.
Yerküre üzerinde İsrail terörünü en çok dile getiren ve İsrail'in en çok nefret ettiği ismi, yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, terör devletinin başındaki Netanyahu katili ile bir tuttu.
"Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı" dedi.
Erdoğan'ı şahıs olarak sevmeyebilirsiniz.
Hatta beğenmediğiniz siyasetini en ağır cümlelerle eleştirebilirsiniz. Ama sırf sevmiyorsunuz diye bu ülkenin Cumhurbaşkanını bir terör devletinin başındaki ucube ile bir tutmak...
Bu, en basit tabirle seviyesizliktir.
Devlet adabından nasibini almamış terbiyesiz birinin kullanacağı bir dildir bu dil.
Yıllar önce katıldığım bir toplantıda HDP'li Hüda Kaya, "İsrail Müslümanları nasıl katlediyorsa, Türkiye de Kürtleri öyle katlediyor" demişti.
Meral Akşener'in siyaseten geldiği nokta, PKK sevici Hüda Kaya'nın geldiği noktadır. 
Gerçi bu aşamadan sonra ikisi arasında çok da fark görmüyorum. Vallahi de billahi de bunu samimiyetle söylüyorum.
Yani...
PKK'nın kravatlı temsilcisi Selahattin Demirtaş'ı evinde kahveye bekleyen biri ile, Hüda Kaya ile ne farkı olabilir ki?
40 bin insanımızın katili olan PKK'nın en azılı savunucusu pozisyonundaki Selahattin Demirtaş'a kapınızın açık olduğunu söyleyeceksiniz. Ülkenin yüzde 52 ile seçilmiş Cumhurbaşkanını "Soykırım" yapan bir ülkenin eli kanlı katili ile bir tutacaksınız.
Hiç kimse kusura bakmasın ama HDP'liler ile PKK'lıların "Türkiye Ermeni soykırımı yaptı" demelerinden daha vahim bir durumdur bu durum. 
Anlamayanlar için açık ve net söyleyeyim.
Meral Akşener açıkça Erdoğan PKK soykırımı yapıyor demeye getiriyor. HDP'liler ve PKK'lılar bile Akşener kadar savunmamıştı PKK leşlerini...
Türkiye son haftalarda PKK'ya yönelik öldürücü operasyonlar yaparken, PKK'nın son kalıntıları da dağlardan temizlenirken, her gün birkaç PKK'lının daha itlaf edildiği haberi gelirken ve daha da önemlisi PKK'nın kurmay kadrosundaki isimlerin etkisiz hâle getirilmeye başlandığı müjdesi gelirken Erdoğan'ı "Katil, katliam yapmakla" suçlamak...
Bu kendisine "Asena" denilmesini isteyen bir kadının kullanacağı dil değildir. 
Daha da açık söyleyeyim.
Bu açıkça PKK ağzıyla konuşmak demektir. 
CHP’li Dursun Çiçek ile Gürsel Tekin’in, “Millet İttifakı olarak iktidara gelirsek HDP’li bir iki kişiye bakanlık veririz” söylemine yönelik tek kelime edemiyorsanız.
Bu meselenin üstünü örtmek istercesine başka bir gündem oluşturmak amacıyla Erdoğan’a “Netanyahu” diye saldırıyorsanız.
O zaman kusura bakmayın.
Demek ki siz, HDP ile ilişki içindesinizdir ve bu ilişki seçim ittifakından çok daha derin bir ilişki demektir.
Ne diyelim.
Kiminle birlikteyseniz, onunla haşrolasınız inşallah diyelim!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.