50 bin kişi önünde fiyasko

A -
A +

Trabzon büyük bir takım olduğunu hatırladı, Riekerink ise hocalığını sorgulattı
Bu haftaya gelene kadar Galatasaray yarım delik dereye su kanalı açacak kadar etkili görünüyordu. Bir enkaza dönüşmüş olan Trabzonspor ise çıkış yapabilmek için sansasyonel bir maç arayışındaydı.
Orta alanı sayısal çoğunlukla eline geçiren Trabzonspor, oyunun boyunu da kısaltıp dengede götürdü. Sonra da Carole’un rakibe attığı bir top ve Semih’in kendine öne atıp arkasına adam kaçırması maçı Ersun Yanal’ın hamur gibi yoğuracağı bir maça çevirdi.
Doğru oynadılar:
Dar alanda hızlı oynamak zorunda bıraktıkları Galatasaray’ı Durica ve Onur’un etkili oyunuyla 50 bin kişi önünde yenmeyi başardılar ve nihayet büyük bir takım olduklarını hatırladılar.
İkinci yarı Galatasaray’ın baskısı biraz da şanssız hamleler ve temaslı oyundaki başarısızlığı nedeniyle bir türlü puanı getirebilecek gole ulaşamadı. Konuk takımın can siparene savunmasının da etkisi bunda büyüktü.
Gelelim Riekerink’e:
Yine oyuncu değiştirip oyunu değiştirmekte geç kaldı ve yarışmacı hoca olmak konusunda sıkıntıları olduğunu gösterdi. Sahaya atacağı oyuncuları en az on dakika önce atmalıydı ve biraz yüreği olsa Podolski’yi alır, Yasin veya Sinan ile iki kanattan birden uçmaya çalışırdı.

Maçın adamı: Kaleci Onur. Kurtarışlarıyla Trabzonspor’u bir kere daha ayakta tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.