Ligin üst kullanım hakkı

A -
A +

''G.Saray bu oyun ve skorla ligin ilk üç sırasının kullanım hakkını tekrar ele geçirdi ama Başakşehir’e yeter mi?''

10 gündür kongreler ve üst kullanım hakkı diye yatıp kalkan Galatasaray, dün akşam ligin ilk üç sırasının üst kullanım hakkını eline geçirdi..
Maçın iki fotoğrafı var..
İlk yarının gurup resmine baktığımızda tek seçeneği olan ve onu uygulamaktan başka çaresi olmayan Adanaspor karşısında Galatasaray’ın ciddi bir baskısı vardı ama rakip kaleyle iştigal konusunda çok hafif kaldılar..
Bu resmin yakışıklı oyuncularından biri olan Linnes’in takibi ve ısrarlı baskısı sonucu kazanılan bir korner ve finalinde çizgiyi geçen bir top.
Hani İtandje’ın ikramı desem hiç de ayıp olmaz..
Debelenen Rodrigues ve Yasin tüm tercihlerini yanlış kullanırken yanlardan hiçbir orta üretemediler. Olan da Eren’e oldu..
Orta yapamayan bir takımın öndeki oyuncusu olmanın dayanılmaz sıkıntısını yaşadı..
İkinci yarıdaki coşku ve istek dayanılmazdı. Tempo harikaydı ve özellikle sol kanattan Linnes ile müthiş etkili ataklar yapıldı..
Gollerin kalitesine ve penaltılara söyleyecek bir şey yok..
İkinci yarının gurup resmine baktığımızda ise takım halinde hücum edip savunan ve temposu çok üst düzeye çıkmış bir Galatasaray vardı karşımızda..
Bu oyun ve skor da ligin ilk üç sırasının kullanım hakkının tekrar ele geçirilmesi anlamına gelir ama bu durumun önümüzdeki hafta Başakşehir maçında yeterli olup olmayacağına emin değilim..

MAÇIN ADAMI

Linnes

Her türlü 
olumlu şeyin altında hep o vardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.