Konkordato ilanı...

A -
A +

'G.Saray ilk 3 için iflasını vermiş ve bundan sonraki dönemde yeni sezon hazırlığı yapacak gibi görünmektedir'

Önce kötü olan ve hiçbir şey hak etmeyen taraftan başlayalım. Yine Tudor’un üzerinde çok oynayıp deneyler yaptığı bir kadro ve dizilişten, bundan daha iyisini ummak fazla iyimserlik olurdu. Her iki yarıda da çok uzun süreler geçti ve ben Volkan Babacan’ın ne durumda olduğunun ekran başındakilere gösterildiğini sanmıyorum. Galatasaray’ın sanal savunması ve çırpınan birkaç oyuncunun yanında, mesela Selçuk’un neden şort ve krampon giydiğini anlamadığım, Yasin’in ne yapmak istediğini çözemediğim, iki rüzgâr adamın kafası kesik tavuk gibi dolaşması ile Eren Derdiyok’un top alamama sıkıntısı ve tabii ki savunmanın göbeğindeki Semih ve Chedjou’nun inanılmaz yüksek top hataları ve kademe yanlışlarıyla tıkandım kaldım.
Kazanan tarafa gelince: 
Takım halinde gidip geliyorlar, topsuz oynuyorlar ve rakiplerini iyi analiz ettikleri için hangi bölgelerde ne gibi yanlış yaptıklarını çok iyi çalışmışlar ve o noktalarda herşeyi başarı ile uyguladılar. İkili eşleşmelerde Tudor’un tüm yerleşim yanlışlarının hepsini doğru kullandılar. Ama şunu net olarak söylemeliyim ki dün gecenin diyetini en son ödeyecek adamdır İgor Tudor..
Tepeden tırnağa ve aylardır her şeyin yanlış yapıldığı Galatasaray ilk 3 için iflasını vermiş ve bundan sonraki dönemde yeni sezon hazırlığı yapacak gibi görünmektedir. Ancak yeni sezonda bu oyuncuların çoğu olmayacağı için bu hazırlık da nafile çabadan öteye geçmeyecektir.
Futbol adına her şeyi doğru yapan tarafın kazandığı ve futbol adına hiçbir şeyi doğru yapmayan tarafın kaybettiği bir gece yaşadık. Şimdi yapılması gereken Galatasaraylı oyuncuları bir sandalyeye bağlayıp, göz kapaklarını kaşlarına bağlayıp, cumartesi gecesi oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçını tekrar tekrar seyretmeleri sağlanmalıdır. Çünkü futbol ünlü ve pahalı oyuncularla değil adanmış oyuncularla kazanılan bir oyundur. Bu durumda zavallı Galatasaray derken beni mazur görün lütfen.


MAÇIN ADAMI: Muslera
Her şeye rağmen oyunun içinde kaldığı için.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.