Bu bir skandaldır!

A -
A +

İki sezondur Carole’ün kanadına bir çözüm bulunamadı. Bu konu Sneijder konusundan bile önemlidir, biline…

Galatasaray’ın en büyük problemi, iki sezon gömdüğü Carole’ün kanadına çare bulamamasıdır. İstediğiniz kadar önemli adam alın, her takım sizi bu taraftan delik deşik eder. 68’de yenilen gole de baksanız bu dediğim anlaşılır, oyun içindeki bütün tercihleri saçma sapan olan hamlelerine baksanız da… 
Bütün derdi, Tolga’dan aldığı topu Tolga’ya geri vermek olan bir oyuncu, Galatasaray’ın savunmasının bir anda jöle haline gelmesine sebep oluyor. 
Maçın geneli ise; hazırlık maçı kıvamında oynanan, ama ucunda elenmek söz konusu olan bir Avrupa kupası maçıydı. Mümkün olduğu kadar bir arada oynama alışkanlığı olan oyuncular tercih edilmişti. Ancak yükleme dönemindeyken liginin ortasına gelmiş bir Kuzey Avrupa takımına karşı, üstelik mevsim dışı şartlarda ve suni çimde oynamak pek kolay bir şey değildi. Maç bu nedenle zorlu bir maç haline gelmişti. Ama bütün bunlar tepeden tırnağa yanlış tercihlerin, şutların ve pasların mazereti olamazdı. Savunmanın göbeğinde Maicon ve Ahmet Çalık sanki daha önce birkaç sezon geçirmişler gibi uyumluydular ama başta da söylediğim gibi Carole meselesinin Sneijder meselesinden daha önemli olduğunu biliyorlar ama çare üretemiyorlardı. 
Bu arada Yasin’in de çok başarısız göründüğünü belirtmeliyim. 
Tamam bu takım eksik, tamam sezonun daha yükleme döneminde, ama yine de göstermesi gereken birkaç hüneri vardır ve onları maalesef sahneye koyamıyor. 
Rövanş maçına sadece bir hafta kaldığını düşünürsek, neyin ne kadar değişeceğini bilemem ama Galatasaray’ın tur şansı maç biterken yine Carole’ün kaptırdığı bir topla gelen ikinci golle yerle bir olmuştur. Bana göre bu iki takımı kıyasladığımızda alınan sonuç bir ayıptır hatta bu skor bir skandaldır. 

MAÇIN ADAMI

Östersunds takımı

Dünyaca ünlü yıldızları olmasa da takım olmanın ne olduğunu gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.