Bu oyun kabulümdür

A -
A +
İkinci yarının genelini doğru ve iyi oynadık. Oyundan düşenlerin yerine uçurtma gerekiyordu ve rakibin gardı da düşmüştü... 
 

Maç başlayalı 10 dakika olmuş kaleyi bulan üç  şutları var ve bir de direkten dönen topları.. Bu nasıl hücum takımı dediğim anda baskıyı da yiyen biz olmuşuz, pozisyonları veren de..
İlk yarının ikinci diliminde biraz daha hareketli ve araştıran bir görüntümüz vardı ama bunların hepsi rakibimizin bize bıraktığı bir alanda gerçekleşti. Tehlike konisi içinde pek görünemedik. Rakip kaleciyi yere bile yatıramadan ilk yarıyı tamamladığımızda en iyimiz ve en faydalımız kalecimiz Volkan Babacan olduğuna göre ikinci yarının umutları ne kadar yeşerebilirdi; varın siz düşünün..
Benim ikinci yarımda Arda ve Cenk olmaz, Çalhanoğlu Burak’ın arkasına yerleşir ve Emre Mor ile Cengiz Ünder oynardı..
İkinci yarının genelini doğru ve iyi oynadık. Oyundan düşenlerin yerine uçurtma gerekiyordu ve rakibin gardı da düşmüştü; biraz geç kaldık ama doğru bir hamle yaptık..
Yine de golü bulduğumuzda iki gerçeği vurgulamak isterim. Biri; gol sevincini yaşama biçimimiz, diğeri de Ozan Tufan’ı alkışlamaları için tribünlere mesaj veren Burak’ın fotoğrafı..
Bunlar bile bazı şeylerin değiştiğini kanıtladı bana.
Bir de bundan böyle Eskişehir dışında milli maç oynanmamalı derim..
 
MAÇIN ADAMI: Seyirci
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.