İyi oyun bana yetti

A -
A +
Cenk Tosun dün gece Avrupa’nın çok önemli bir takımına çok büyük bir paraya transfer olmuştur 
 
Rakip rakip gibi ama burası da Beşiktaş..  Taktik maktik de vardır, bam bam bam da..
Avrupa arenasının artık deneyim kazanmış takımlarından biri olarak öğretisi güçlü ama sezonun tam hazır olmadığı döneminde yakalanmış bu tür oturmuş düzeni olan bir takımın deplasmanına..
Maça çok iyi başlayan Beşiktaş, sonlandıramadığı her atakta süratle savunmaya ve hemen topun arkasına geçmekte pek mahir davrandı. Bir ara artan baskıya ve öne çıkan Porto’ya karşı bir direkten dönen topun kısmetiyle kurtuldu ama bir sonrakinde aynı direğin dibinden eşitliğe düştü.
Ancak daha 28 dakika olmuş ve Beşiktaş maçı kafaya takmış belli ki. Cenk’in Casillas’ı kaleci olduğuna pişman eden füzesi maçı tekrar bize taşıdı. Porto kalesi kevgir gibi ilk yarım saatte..
Gerisi oyunu tuttuğumuz kadar başarılı bir biçimde tabelayı tutup tutamayacağımız sorusuyla geçti..
Oyunu tuttuk..
Topu verdik ama tabelayı koruduk..
Öyle bir gece yaşattılarki bize; sonuç ne olursa olsun Türk futbolu ve Beşiktaş için gurubun tüm takımlarını tehdit edebilen bir ülkenin futbolseveri olduğumuzu hatırlattılar..
Şutsa şut, kademeyse kademe, savunmaysa savunma, topsuz oyun ise o bir harika..
Üstelik hem pivot, bir de üstüne hem pasör hem de şutör olabilen Cenk Tosun dün gece Avrupa’nın çok önemli bir takımına çok büyük bir paraya transfer olmuştur.
Bu da böyle biline..
Ayağına sağlık Beşiktaş..
 
MAÇIN ADAMI:Cenk Tosun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.