- Erdoğan Libya Merkez Bankası Başkanı ile görüştü
4 saat 2 dakika önce

Erdoğan'dan Libya Merkez Bankası Başkanı ile kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Merkez Bankası Başkanı Sıddık el-Kebir ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
 - Polis memuru karakolda dehşet saçtı
4 saat 17 dakika önce

Polis memuru dehşet saçtı! Karakolda meslektaşlarına ateş açtı, 2 polis şehit oldu

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaralı 2 polis memurunun kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.
 - İstanbul'da göçmen kaçakçılığına karşı güvenlik toplantısı
6 saat 15 dakika önce

İstanbul'da göçmen kaçakçılığına karşı güvenlik toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da "Düzensiz Göç ve Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleriyle Mücadele" gündem maddesiyle Güvenlik Toplantısı düzenlendiğini açıkladı.
 - Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs şarampole devrildi
7 saat 31 dakika önce

Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs şarampole devrildi: 3’ü ağır 12 yaralı

Sakarya'da, üniversite öğrencilerini taşıyan bir tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3'ü ağır toplam 12 kişi yaralandı.
 - 1 yıldır aranan Korhan Berzeg'in akıbeti belli oldu
9 saat 3 dakika önce

DNA testinin sonucu çıktı! 1 yıldır aranan Korhan Berzeg'in akıbeti belli oldu

Neredeyse bir yıldır aranan ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Berzeg'in evinin yakınlarında kemik parçaları bulunmuştu. Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA'ın Korhan Berzeg'ın kızıyla eşleştiği öğrenildi.
 - Beykozluları tedirgin eden koku
9 saat 52 dakika önce

Beykozluları tedirgin eden koku: Kimse bir şey söylemedi, herkes şikayetçi

Beykoz'da iki gündür çeşmelerden akan sudaki lağım kokusuna benzer koku vatandaşları tedirgin etti. İSKİ'nin konuya ilişkin açıklama yapmaması üzerine eleştiren vatandaşlar, "Bunu anonsla insanlara bildirmeleri lazımdı. İnsanlar birbirlerini uyardı" ifadelerini kullandı. 
 - ABD istihbaratı: Navalny'nin ölüm emrini Putin vermedi
10 saat 19 dakika önce

ABD istihbaratı: Navalny'nin ölüm emrini Putin vermedi

Geçtiğimiz şubat ayında cezaevinde ölen Rus muhalif lider Navalny'nin sır ölümü ABD basınına konu oldu. Wall Street Journal, ABD istihbaratına dayanarak Rusya'nın en sert muhalifinin ölümünde adı geçen Putin'in olayla ilgisinin olmadığını yazdı. 
 - Bir kent kan arayışında!
11 saat 8 dakika önce

Kastamonu kan arayışında! Çareyi Kızılay'da değil sosyal medyada buldular

Türk Kızılayı'na kan bağışı olmayınca vatandaş çareyi sosyal medyada aramaya başladı. Kastamonu'da kan stoklarındaki büyük düşüş sonrası çok sayıda kişi kan ihtiyaçlarını karşılaşabilmek için fazla takipçili sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptırmaya başladı. 
 - Furkan Apartmanı davasında 3 kişiye tahliye
11 saat 13 dakika önce

Depremde 51 kişiye mezar olmuştu! Furkan Apartmanı davasında 3 kişiye tahliye

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin öldüğü Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili beşinci duruşma görüldü. Duruşmada tutuklu sanıklardan 3'ünün tahliyesine karar verildi.
 - Alkollü şahsa meydan dayağı kamerada
12 saat 9 dakika önce

Otobüse alınmadı taksi kaçırmaya çalıştı: Alkollü şahsa meydan dayağı

Ataşehir'de alkollü bir kişi otobüse alınmadığı için taksi kaçırmaya teşebbüs etti. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ve taksici esnafı şahsı darp ederek bayılttı. Olay anı ise anbean kameralara yansıdı. 
 - Suçlarına bebekleri alet etmişler!
13 saat 23 dakika önce

Suçlarına bebekleri alet etmişler: 14'ü doktor 41 kişi gözaltına alındı

Özel hastanelerin yeni doğan yoğun bakım servislerinde usulsüz bebek hasta sevk ettikleri, ödeme almaya devam etmek için bebekleri hastanede tuttukları, personel masrafından kaçmak için yoğun bakım ünitesinde doktor bulundurmadıkları, hemşireleri doktor olarak tanıttıkları gerekçesiyle 14'ü doktor 41 şüpheli gözaltına alındı. Firari iki kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. 
 - Meral Akşener bu sözlerle veda etti
13 saat 26 dakika önce

Meral Akşener, İyi Parti'ye bu sözlerle veda etti

İyi Parti'de değişim vakti... 5. Olağanüstü Kurultay'da tekrar aday olmayan Meral Akşener, kurucusu olduğu partinin Genel Başkanı olarak kürsüde veda konuşması yaptı. Akşener, "Duruşumuzu pazarlık masalarına meze ettirmemiş olmanın gururuyla son kez karşınızdayım. İYİ Parti'yi kurduğumuz ilk günkü gibi bir an bile pes etmeden mücadele etmiş olmanın gönül rahatlığı ile karşınızdayım. Allah herkese böyle veda etmeyi nasip eylesin" dedi. 
 - 13 ilde Sibergöz operasyonu
13 saat 56 dakika önce

'Sibergöz' göz açtırmıyor: Şüphelilerin hesaplarında 500 milyonluk hareketlilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-35’ operasyonları çerçevesinde 48 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon lira para hareketliliği olduğu belirlendi.
 - "Evet" demenin bedeli 500 bin lira
14 saat 16 dakika önce

Gençleri kara kara düşündüren tablo! "Evet" demenin bedeli 500 bin lira

Dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için artık evet demenin bedeli 500 bin liradan başlıyor. TESK Genel Başkanı Palandöken, iğneden ipleğe gelen zamlara dikkat çekip gelin ve damada takılan altınların da artık maliyeti karşılamadığını söyledi. Palandöken, yetkililere evlenecek gençler için sıfır faizli destek kredi çağrısı yaptı. 
 - İş makinesinin müdahalesi hayat kurtardı
14 saat 21 dakika önce

Felaketin eşiğinden dönüldü! İş makinesinin müdahalesi hayat kurtardı

Sultangazi’de bulunan Cebeci döküm sahası içerisine döküm yapmak için yanaşan bir hafriyat kamyonu, toprak kayması sonucunda kaymaya başladı. Kayan hafriyat kamyonunu devrilmekten son anda iş makineleri kurtardı.
 - Kardeşinin intikamını bir yıl sonra aldı
14 saat 28 dakika önce

Kardeşinin intikamını bir yıl sonra aldı: Yaşam vadisinde silah sesleri konuştu

Sarıyer'de aralarında husumet olan Samet F. ve Server Y. karşılaştıkları Yaşam Vadisi'nde kavgaya tutuştu. Samet F. bir yıl önce kardeşini bıçaklayan Server Y.'yi kalça kısmından yaraladı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Gündem - Gündem
15 saat 26 dakika önce

Kocaeli'deki feci kaza kamerada! Benzin dolu tanker araçları biçip ikiye bölündü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde D-130 Karayolu'nda 30 ton benzin yüklü tanker araçlara çarpıp ikiye bölündü. Kaza sonrası yollara dökülen benzin bölgede paniğe sebep oldu. Yolu trafiğe kapatan polis çevredeki evleri de tahliye etti. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Gündem - Gündem
15 saat 41 dakika önce

Ordu'da sıcak saatler! Gezi teknesi cayır cayır yandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde tersanede bakım yapılan gezi teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
 - Samsun'un havası bozuldu!
15 saat 48 dakika önce

2500 kilometre uzaktan gelen tozlar Samsun'u en 'kirli' yaptı

Birkaç gündür çöl tozlarının etkisi altında olan Samsun hafta sonuna 'en sağlıksız' hava kategorisinde giriş yaptı. Sis gibi şehrin üzerine çöken toz bulutu üzerine Bakanlık vatandaşları uyararak "Hassas gruplar ciddi sağlık sorunları yaşayabilir" ifadelerini kullandı. Kentte hava kirliliği 157 hava kalitesi indeksine yükseldi. 
 - Naci Görür 'Marmara' için yeniden uyarı verdi
16 saat 3 dakika önce

Naci Görür 'Marmara' için yeniden uyarı verdi: Kilitli o iki fay bir gün kırılacak

6 Şubat felaketi sonrası gözlerin çevrildiği olası Marmara depremi hakkında uyarılarını sürdüren Naci Görür, 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini söyleyip riskli bölgeleri açıkladı. Kilitli faylar, Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı'nı işaret eden ve bunların günün birinde muhakkak kırılacağını söyleyen Görür, Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin ise en fazla etkilenecek yerler olduğunu kaydedip bu bölgelerde hissedilenin 9 şiddetiyle eş değer olduğunu aktardı. 
 - İşte Komünist Başkan'ın yeni işi 
16 saat 4 dakika önce

Kadıköy'de seçimi kaybetmişti! İşte Komünist Başkan'ın yeni işi 

31 Mart Yerel Seçimleri'ne Kadıköy'den aday olarak giren Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, seçim yenilgisinin ardından memleketi Tunceli'de arı yetiştiriciliği yapmaya başladı. 
Sona Git