- 'Hatay CHP'nin elinde heder oluyor'
03 Şubat 2024 - 19:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay ilçe adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı (Antakya Kapalı Spor Salonu) önemli açıklamalarda bulundu. 'Hatay CHP'nin elinde heder oluyor' diyen Erdoğan, AK Parti Hatay ilçe adaylarını açıkladı.
 - Erdoğan'dan muhalefete deprem çağrısı
03 Şubat 2024 - 19:00

Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Pusuda bekleyen kötücül zihniyetle mücadele ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi açılışında açıklamalarda bulundu. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, "Pusuda bekleyen kötücül zihniyetle mücadele ediyoruz" dedi.
 - Erdoğan Hatay'da! Depremzedelerin konutları teslim edildi
03 Şubat 2024 - 17:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da! 7 bin 275 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Deprem bölgesi genelindeki hak sahibi 390 bin olarak netleşti. Bugün de 7 bin 275 hak sahibinin konutunun anahtarını teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimse mağdur olmayacak." dedi.
 - Yine 'boşanma aşaması' yine kadına şiddet
03 Şubat 2024 - 16:57

Yine 'boşanma aşaması' yine kadına şiddet

Kadına şiddetin son adresi Edirne oldu. S.D. isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu A.D. ve babasını silahla yaraladı. Zanlı daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.
 - Uludağ'da telesiyej kazası
03 Şubat 2024 - 16:03

Uludağ'da telesiyej kazası! Rus turist ölümden döndü

Uludağ’da tatilcilerin kullandığı telesiyejde bir kayakçının sistemden erken ayrılması sebebiyle boşalan baton Rus kayakçıya çarptı. Jandarma ekiplerince kar motoruyla hastaneye kaldırılan turist tedavi altına alındı.
 - "Palalı Sabri" cinayetinde yeni gelişme
03 Şubat 2024 - 15:35

"Palalı Sabri" cinayetinde gözaltı sayısı 8’e yükseldi

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi, önceki gece Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili gözaltına alınanların sayısı 8'e yükseldi.
 - AK Parti Trabzon, Kocaeli ve Tekirdağ adaylarını ilan etti
03 Şubat 2024 - 15:32

AK Parti Trabzon, Kocaeli ve Tekirdağ adaylarını ilan etti! İşte tam liste

Trabzon'da Cumhur İttifakı Aday Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Programa telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan iyi dileklerini iletirken; 18 ilçenin 5'i MHP'ye bırakıldı. Diğer yandan Kocaeli ve Tekirdağ adayları da ilan edildi.
 - Türkiye'nin en hızlı nehri buz tuttu, Ağlayan Kayalar dondu
03 Şubat 2024 - 15:07

Termometreler eksi 20'de! Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu, 'Ağlayan Kayalar' dondu

Kar yağışı ve soğuk hava yurdun doğusunda etkili olmaya devam ediyor. Termometrelerin eksi 20 dereceyi gördüğü Bayburt'ta Türkiye’nin en hızlı akan nehri olan Çoruh buz tuttu. Hava sıcaklığı sıfırın altında seyreden Tunceli'de de 'Ağlayan Kayalar' dondu.
 - Yeniden Refah Partisi neden AK Parti ile ittifak yapmadı?
03 Şubat 2024 - 15:01

Yeniden Refah Partisi neden AK Parti ile ittifak yapmadı? Erbakan 5 sebep sıraladı 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapmama kararı aldıklarını açıkladı. Erbakan kararın gerekçesi olarak 5 sebep sıraladı. 
 - İzmir açıklarında korkutan deprem
03 Şubat 2024 - 14:56

Akdeniz'in ardından Ege! İzmir açıklarında korkutan deprem

Akdeniz'in ardından bir deprem haberi de Ege Denizi'nden geldi. AFAD verilerine göre, saat 14.25'te İzmir Menderes açıklarında 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - Yeniden Refah Partisi seçim kararını verdi
03 Şubat 2024 - 14:29

Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile ittifak yapmayacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yerel seçimler için kararını açıkladı. Erbakan, "5 görüşmeden sonuç çıkmadı. Bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmama kararı aldık. Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız" dedi.
 - Kuzey Irak'tan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu
03 Şubat 2024 - 14:21

Kuzey Irak'tan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ta teröristlerin açtığı taciz ateşinde 1 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Hain saldırıda 2 askerimiz de yaralandı.
 - 20 bin metrekarelik fabrikada büyük yangın
03 Şubat 2024 - 14:12

Kocaeli'de büyük yangın! Boya fabrikası alevlere teslim oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kimyasal madde üretimi yapılan fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Yangınla ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Çok büyük bir alanda yangın var. 20 bin metrekare kapalı alanı olan fabrika" dedi. İçeride mahsur kalan bir çalışan, can kaybı ya da yaralanma olmazken, korkutan alevler kontrol altına alındı.
 - Cenazeye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan duygusal mesaj
03 Şubat 2024 - 13:55

Alev Alatlı'ya veda! Cenazeye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan duygusal mesaj

Dün 79 yaşında hayatını kaybeden yazar Alev Alatlı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Sultan Camisi'ndeki cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Alatlı bizimle yol arkadaşlığı yaptı. Bugün burada ablaların ablasını uğurluyoruz." dedi.
 - Akdeniz'de korkutan deprem
03 Şubat 2024 - 13:16

Akdeniz'de korkutan deprem! Kandilli'den ilk veriler geldi

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Akdeniz'in Girit Adası açıklarında saat 13.03'te 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - Naci Görür'den Hakkari depremi sonrası korkutan uyarı
03 Şubat 2024 - 12:38

Naci Görür'den Hakkari depremi sonrası korkutan uyarı: Bitlis-Zagros kuşağı çok stres yükledi, göz ardı edilmemeli

Son zamanlarda peş peşe sarsıntıların odağı olan Hakkari'de bu sabah korkutan bir deprem daha meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bitlis-Zagros kuşağına dikkat çekerek, "Bu kuşak 6 Şubat depremlerinden sonra muhtemelen belli ölçüde stres alanı değişimine uğradı ve stres yükledi. Bu husus göz ardı edilmemelidir" uyarısı yaptı.
 - Kurum'dan İmamoğlu'na imalı gönderme
03 Şubat 2024 - 12:29

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na gönderme: Asla yarı zamanlı belediyecilik yapmayacağım

İBB adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde katıldığı bir programda önemli mesajlar verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sürekli çıktığı tatiller üzerinden gönderme yapan Kurum, “Biz asla ve asla yarı zamanlı belediyecilik yapmayacağız'' dedi.
Gündem - Gündem
03 Şubat 2024 - 12:20

Kandil'e hava harekatında 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk jetleri Irak'ın kuzeyindeki Kandil'e harekat için havalandı. Bölgede tespit edilen 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
 - Hamza Dağ'dan İzmirlileri heyecanlandıran vaat
03 Şubat 2024 - 12:06

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'dan büyük vaat! Suda yüzde 50 indirim yapacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçildiği taktirde suya yüzde 50 indirim yapacağını açıkladı. Dağ, "Suyun ücret tarifesinde yüzde 50 indirime giderek vatandaşlarımızın su faturalarını yarı yarıya indireceğiz." ifadelerini kullandı.
 - 7 ilde büyük operasyon! 34 DEAŞ'lı yakalandı
03 Şubat 2024 - 11:51

7 ilde eş zamanlı Kafes-35 Operasyonu! İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 34 DEAŞ'lı yakalandı

7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-35 operasyonunda İnterpol’ün kırmızı bültenle aradığı 34 DEAŞ terör örgütü üyesi şüpheli yakalandı.
 - Polisin silahını alan torbacı kendini vurdu
03 Şubat 2024 - 11:37

'Dur' ihtarına uymayınca arbede çıktı! Polisin silahını alan torbacı kendini vurdu

Arnavutköy'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli, ara sokakta yakalandı. Şüpheli şahıs kelepçe takılırken arbede çıkardı ve polisin elinden almaya çalıştığı silahla kendini vurdu.
Başa Dön