GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 13:18

TBMM'de yoğunluk en üst seviyeye çıktı: Ziyaretçi girişlerine 'günlük 5 araç' sınırlaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi girişlerinde yeni önlem alındı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle, her milletvekiline en fazla 5 "araçlı ziyaretçi" hakkı tanındı. 
 - Operasyonun detayları belli oldu
04 Ekim 2023 - 13:11

Son dakika! Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Operasyonun detayları belli oldu

Son dakika haberine göre, Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatında bölgedeki 16 hedef tahrip edildi. Türk savaş uçakları, sınırdan 140 kilometre derinlikteki Asos dahil olmak üzere diğer bölgelerdeki teröristlerin kullandığı noktaları eş zamanlı vurdu.
 - 'İstifa' olacak mı?
04 Ekim 2023 - 13:06

İYİ Partili Özlale'den Tunç Soyer'in 'istifa' iddiasına cevap: Tunç Bey'in temennisidir...

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hakkında söylediği 'adaylıktan çekilme' konusundaki iddiasına cevap verdi: Tunç Bey'in temennisidir...
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 12:43

Ankara'da dehşet dolu görüntü! Kafası parçalanmış halde bulundu

Ankara'da bir apartmanın önünde kafası parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Şahsın kendini 18. kattan attığı ihtimali üzerinde durulurken, kesim ölüm nedeni otopsi sonucuna göre netlik kazanacak.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 12:23

Son dakika haberi: Ankara Keçiören'de yangın! Dumandan etkilenen 4 itfaiye erinden biri şehit oldu

Son dakika haberi: Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binana çıkan yangına müdahale eden 4 itfaiye eri dumandan etkilendi. İtfaiye erleri ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, birinin şehit olduğu birinin ise entübe edildiği öğrenildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 12:15

Tefecilere geçit yok! İstanbul'da iki ayrı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı

Organize suç örgütleri ve çetelerle mücadelede olduğu gibi tefecilerle de mücadele tüm hızıyla devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tefeciler yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda 14 kişinin gözaltına alındığını duyurarak mücadelenin aralıksız devam edeceğini söyledi.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:43

Kız arkadaşına fare zehri verip boğdu! Cani katilin cezası belli oldu

Denizli’de birlikte yaşadığı kız arkadaşını ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp fare zehri verdikten sonra iş dönüşü boğazını sıkarak öldüren yabancı uyruklu katili müebbet hapis cezası verildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:32

Evden çıkmayı kabul etmeyen kiracı dehşet saçtı! Ev sahibini kurşun yağmuruna tuttu

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkların da kan akmaya devam ediyor. Bursa’da bir kişi kiracısından evini boşaltmasını istediği için kurşun yağmuruna tutuldu
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:27

Türk Devletleri Teşkilatı'ndan yeni adım: Noterler Birliği kurulacak

Türk Devletleri Teşkilatına üye ülkeler tarafından alınan yeni kararla, Türk Dünyası Noterler Birliği kurulacak. Bu kararla birlikte 5 ülkenin aralarındaki noterlik işlemlerinin hızlandırılması öngörülüyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:19

Uyuma numarasını öğretmen ve arkadaşları ortaya çıkardı: Minik kızın komik anlar kamerada

Sultangazi’de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları kameraya yansıdı.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:18

Ölümden döndüler: Otomobil köprüde asılı kaldı

Erzurum'da 71 yaşındaki sürücünün yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü bariyerlerine çarptı. Bariyerleri kıran otomobil korkuluklar sayesinde köprüde asılı kaldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:17

Temizlik personelinin feci ölümü: 2 aracın arasında sıkıştı

Hatay'da bir otomobil çöp kamyonuna arkadan çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle iki araç arasında sıkışan temizlik işçisi hayatını kaybetti.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 11:08

Son dakika: Hatay'da korkutan deprem! Beşik gibi sallandı

Son dakika haberleri: Sabah saatlerinde Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem bölgede bölgede korku ve paniğe neden oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 10:53

İstanbul'da metrobüs duraklarındaki yoğunluk vatandaşları isyan ettirdi

İstanbul'da toplu taşıma kullanımının en yoğun olduğu sabah saatlerinde Uzunçayır, Küçükçekmece Beşyol ve Mecidiyeköy metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. Seyrek gelen araçlara vatandaşlar tepki göstererek ilerlemekte zorluk çektiklerini söyledi.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 10:45

Dehşet kamerada: İlaçlanan ev bomba gibi patladı

Evini ilaçlatan ve evden ayrıldıktan iki gün sonra geri dönen çift, kapıyı açtığında evde patlama meydana geldi. Korku dolu anlar kameraya yansırken, çiftin evin hava almaması için anahtar kilidine kadar bütün delikleri bantladığı öğrenildi.
 - Acılı babadan yürek yakan sözler
04 Ekim 2023 - 10:42

Sancaktepe’de 3 kardeşin ölümünde kahreden ihmal! Acılı baba konuştu: Toplarını almak isterken düşüyorlar

Sancaktepe'de inşaatın su dolu temelinde hayatını kaybeden 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin acılı babası kahreden olayla ilgili ilgili konuştu. Acılı baba, “Çocuklarımdan birinin topu düşüyor topu çıkartayım derken aşağı düşüyor diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor” dedi. Baba Sağın, alanda ihmalin olduğunu belirterek gerekenin yapılmasını istediğini söyledi. 3 kardeşin ölümüyle ilgili Başsavcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 10:39

MEMUR ÇALIŞMA SAATLERİ değişecek mi? Memur mesai saatleri ne kadar düşecek? OVP’de gündeme gelmişti!

Memurların çalışma saatleri ile ilgili düzenleme yapılıp yapılmayacağı büyük merak konusu oldu. Orta Vadeli Program’da (OVP) buna benzer bir konunun ele alınması memurları heyecanlandırmıştı. Peki, Memur çalışma saatleri değişecek mi? Memur mesai saatleri ne kadar düşecek? İşte, memur çalışma saatleri ile ilgili merak edilenler…
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 10:10

Bagajda uyuşturucu saklayan 4 sanığa 15'er yıl hapis istemi

Adana'da aracın bagajında uyuşturucu sakladıkları belirlen 4 şahıs hakkında 15'er yıla kadar hapis istendi.
 - 7 il için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli geliyor
04 Ekim 2023 - 10:06

Meteoroloji’den 7 il için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli geliyor (4 Ekim 2023 hava durumu)

Meteoroloji yeni hava durumu haritasını paylaştı. 5 il için kuvvetli yağış alarmı verirken sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Yağışlı havaların Perşembe gününden itibaren yurdu terk edeceği belirtildi. İşte 4 Ekim Çarşamba günü hava durumu…
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 10:04

Diyarbakır merkezli 3 ilde operasyon: Tutuklamalar var

Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Diyarbakır merkezli 3 ilde 84 adrese 99 şüpheliyi yakalamaya yönelik operasyon düzenlendi. Tutuklamalar var...
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Ekim 2023 - 09:27

Suların çekilmesiyle ortaya çıktı! Tam 2 bin yaşında, Türkiye'de böylesi daha önce görülmedi

Bir süredir neredeyse tüm yurtta kuraklık etkisini göstermeyi sürdürüyor. Adana’da kuraklık nedeniyle Seyhan Baraj Gölü'nde su seviyesi düştü. Seyhan Baraj Gölü'nde ise suların çekilmesiyle beraber Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan antik kent definecilerin hedefi oldu.
Başa Dön