Gündem - Gündem
7 dakika önce

Yargıtay Başkanlığı seçiminde bilmece sürüyor: 26. turda da sonuç çıkmadı

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 26. turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.
 - 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlama olacak mı?
26 dakika önce

Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama: Taksim'de kutlamaya izin yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama yaparak 'Taksim'de kutlama' tartışmalarına noktayı koydu. İstanbul'da 40 ayrı yer ve güzergahın belirlendiğini söyleyen Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Gündem - Gündem
40 dakika önce

İş ilanına başvuran kadınlara fuhuş tuzağı! Polis operasyonla kurtardı

İstanbul’da çocuk ya da hasta bakıcı ilanlarıyla yabancı uyruklu kadınları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan 6 kişi yakalandı. Ekipler operasyonda 3 kadını kurtardı. Zanlılardan 4'ünün tutuklandığı öğrenildi.
 - Ağabeyini öldürdüler kardeşini bıçakladılar
1 saat 1 dakika önce

Ağabeyini öldürdüler kardeşini bıçakladılar: Arabistan'a kadar uzanan 'pusu'!

Hatay'da Ayhan Kutlu taşlarla ve sopalarla darp edilerek öldürülmüştü. Kutlu'yu katleden aile bir buçuk ay sonra kardeş Celal Kutlu'yu bıçakla yaraladı. Kardeş Kutlu, üç kez aynı aile tarafından bıçaklandığını söyleyip ağabeyinin ölümü hakkında "Beni bıçakladıkları zaman o ailenin büyük oğlu burada değildi. Onu Arabistan'dan çağırıp kardeşime pusu kurdular" dedi. 
 - Üniversiteli genç kızın feci ölümü!
1 saat 1 dakika önce

Üniversiteli genç kızın feci ölümü! 65 yaşındaki şoför gözaltında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler okuyan 24 yaşındaki Zeliha Güneş, bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin altında kaldı. Talihsiz kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - Köyündeyken 'köyüne' hasretti... 10 yıl sonra dışarı çıktı
1 saat 29 dakika önce

Sadece tavana bakıyordu: Cevahir teyze 10 yıl sonra köy meydanında

Muş'un Karabey köyünde yaşayan Cevahir Bingöl 10 yıldır, odasının penceresi dışında bir yer göremiyordu. Harekete geçen İyilik Ailesi Platformu, yaşlı kadına akülü sandalye hediye etti. Yıllar sonra köyünde dışarı çıkan Bingöl, "Bugün ilk defa dışarı çıktım. Köyümü çok özledim" dedi. 
Gündem - Gündem
1 saat 40 dakika önce

FETÖ'cülere eş zamanlı baskın! Gözaltılar var

Konya merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.
 - Ne bayi ne de distribütör telefonlara çıkıyor
1 saat 40 dakika önce

1.5 milyona sıfır araç aldı, kullanamadan başına bela oldu! Ne bayi ne de distribütör telefonlara çıkıyor

Sıfır araba alan Uğur Çalışkan'ın aracı bin kilometreyi görmeden 5 kere arıza yaptı. Aracının değiştirilmesini isteyen Çalışkan bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Ne bayi ne de distribütör telefonlara çıkıyor. Çalışkan, hakkını aramak için yargı yoluna başvuracak.
 - Uzmanlar tarih verdi, Türkiye kavrulacak!
2 saat 15 dakika önce

Uzmanlar tarih verdi, Türkiye kavrulacak! Sıcaklıklar rekor kıracak...

Uzmanlar uyardı, Mayıs ayına dikkat! Sıcaklıkların mevsim normallerinin üstüne çıkması, Türkiye'nin ise kavurucu bir yaz geçirmesi bekleniyor.
 - Maalesef elini o kan çeşmesinin altına uzattı
2 saat 19 dakika önce

Cem Küçük yazdı: Kendi içindeki dikenler kanatsın vicdanını!..

Türkiye, İsrail’in Gazze halkına yönelik soykırımına ilk günden bu yana şiddetle karşı duruyor. Hatta dünya üzerinde bu vahşete bizim kadar doğrudan tepki gösteren, tavır alan, insani hassasiyet ortaya koyan bir başka ülke daha yok. (Filistin direnişini dillerinden düşürmeyip kapalı kapılar ardında kirli siyaset güden ülkeler dâhil.)
 - Meteoroloji'den bir toz taşınımı uyarısı daha
2 saat 33 dakika önce

Meteoroloji'den bir toz taşınımı uyarısı daha! 15 kente sarı kod

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Türkiye geneli parçalı bulutlu olacak. Güney ve iç kesimlerde toz taşınımı bekleniyor. Öte yandan 15 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı.
 - İstanbul'da dev operasyon!
3 saat 31 dakika önce

İstanbul'da dev operasyon! Halkanın son ismi Sezai Gülmez oldu

Çökertilen çetelere bir yenisi daha eklendi. Son operasyon İstanbul'da gerçekleşti. Sezai Gülmez’in elebaşılığını yaptığı suç örgütü yok edildi. Çok sayıda gözaltı var...
 - Mezar taşı kimliği olacak!
3 saat 39 dakika önce

İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak

Kahreden olay İstanbul'da yaşandı. Parkta oynarken su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur canından oldu. Talihsiz yavrunun anne ve babasının cezaevinde olduğu, henüz kimliğinin bile çıkarılmadığı ortaya çıktı.
 - Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem
3 saat 56 dakika önce

İzmir'de deprem oldu! AFAD son dakika olarak duyurdu

Son deprem haberi İzmir'den geldi. Seferihisar açıklarında gerçekleşen depreme ilişkin AFAD ilk verilerini paylaştı. İşte son durum...
Gündem - Gündem
5 saat 25 dakika önce

Ege'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Yurdun dört bir yanından korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ege Denizi'nde deprem oldu. AFAD ilk verileri açıkladı.
 - Bağcılar'da bir kafeyi silahla taradılar, yaralılar var
6 saat 6 dakika önce

Bağcılar'da bir kafeyi silahla taradılar, yaralılar var

Bağcılar’da bir kafeye silahlı saldırı düzenledi. Maskeli saldırgan mekana kurşun yağdırdıktan sonra kayıplara karışırken olayda 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Polis zanlının peşine düştü.
 - Göztepe Süper Lig'e çıktı, İzmir savaş alanına döndü!
6 saat 38 dakika önce

Göztepe Süper Lig'e çıktı, İzmir savaş alanına döndü! İş yerine sığınarak canını kurtardı

İzmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasının ardından başlayan kutlamalarda ortalık savaş alanına döndü. Göztepe taraftarlarından kaçan bir kişi canını kurtarmak için iş yerine sığındı. Öfkeli kalabalık genci vermeyen esnafla tartıştı. Olay büyüdü kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu o anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı. Polis kavgaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.
 - Feci kaza! Hurdaya dönen araç 3 kişiye mezar oldu
7 saat 5 dakika önce

Erzurum'da gece yarısı feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Erzurum’un Narman ilçesinde meydana gelen feci kazada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç takla attı. Can pazarı yaşanan kazada araba hurdaya dönerken içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
 - Ankara'da aileler çatıştı, ölü ve yaralılar var
7 saat 25 dakika önce

Ankara'da iki ailenin kavgası kanlı bitti, ölü ve yaralılar var

Ankara’da gece yarısı iki aile birbirine girdi. Sözlü başlayan tartışma silahlı kavgaya döndü. Kurşunların havada uçuştuğu olayda bir kişi canından oldu, 2 kişi de yaralandı. Olaylar daha da büyüdü kavga hastaneye taştı. Polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
 - İliç’te gizli saklı kalmayacak
8 saat 30 dakika önce

İliç’te gizli saklı kalmayacak! Maden felaketi tüm yönleriyle mercek altında

TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, hiç kimsenin kafasında soru kalmayacak şekilde araştırmalarını yapacaklarını bildirdi.
 - Ermeni vahşetine yeni delil
9 saat 27 dakika önce

Ermeni vahşetine yeni delil, 500 bin Türk öldürüldü

Ermenilerin Erzincan, Erzurum, Van ve Kars’ta Türkleri nasıl katlettiğini ortaya koyan haritalar gün ışığına çıktı. İHA'ya konuşan Tarihçi Cezmi Yurtsever, daha sonra bölgeye giden Osmanlı memurlarının katledilen Türklerin isimlerini tek tek kayıtlara geçirdiğini söylüyor. Ermenilerin şehir, köy ve mezralarda öldürmedik kimse bırakmadığını belirten Yurtsever “Osmanlı arşivinde bulduğum bu belgeyi, dünya tarihçilerinin bilgisine sunuyorum” diyor.
Sona Git