Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunanistan - Fildişi Sahili özeti ve golleri

Yunanistan - Fildişi Sahili özeti ve golleri

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası C Grubu'nda mücadele eden Fildişi, ikinci tur için Yunanistan ile karşılaştı. İşte Yunanistan Fildişi Sahili maçı özeti ve golleri.

Dünya Kupası'nda C Grubu'nun üçüncü maçında Yunanistan, Fildişi Sahili'ni 90+3'te bulduğu penaltı golüyle 2-1 yenerek 2. tura çıktı ve Kosta Rika'nın rakibi oldu.

Yunanistan 42. dakikada Samaris'le 1-0 öne geçti. 74. dakikada Fildişi, Bony'yle eşitliği sağladı. 90+3'te Yunanistan Samaras'ın penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Maç bu skorla tamamlandı ve Yunanistan gruptan 2. olarak çıktı ve 2. turda Kosta Rika'nın rakibi oldu.

Fildişi Sahili ise son dakikada gelen golle tarihi fırsatı tepti ve 3 puanla 3. olarak gruptan çıkamadı.

2014 FIFA Dünya Kupası C Grubu maçında Yunanistan, Fildişi Sahili'ni 2-1 yenerek Kolombiya'nın ardından gruptan çıkan ikinci takım oldu.

33. dakikada gelişen Yunanistan atağında Georgios Samaras'ın pasıyla ceza alanı dışı topla buluşan Jose Cholevas'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

34. dakikada Yunan futbolcu Georgios Karagounis'in kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Boubacar Barry'de kaldı.

42. dakikada Fildişi Sahili futbolcuları kendi yarı alanında hazırlık pasları yaparken araya giren Andreas Samaris, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisonda yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Yunanistan'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

49. dakikada Fildişi Sahili atağında Gervinho'nun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Ismael Tiote'nin sert vuruşunda, kaleci Panagiotis Glykos meşin yuvarlağı kontrol etti.

54. dakikada üst üste çalımlarla rakip savunmadan kurtulan Yunan futbolcu Lazaros Christodoulopoulos'un ceza alanı dışında yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

59. dakikada gelişen Yunanistan atağında Dimitros Salpingidis'in ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta, kaleci Boubacar Barry, meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

68. dakikada Yunan futbolcu Georgios Karagounis'in yaklaşık 25 metreden yaptığı sert vuruşta, üst direğe çarpan top auta çıktı.

74. dakikada Fildişi Sahili beraberliği yakaladı. Gervinho'nun sol taraftan yaptığı ortada ceza alanı içinde uygun durumda toplu buluşan Wilfred Bony, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.

90+1. dakikada Yunan futbolcu Georgios Samaras, ceza alanı içinde Giovanni Sio tarafından düşürülünce hakem Carlos Vera penaltı noktasını gösterdi. 90+3. dakikada penaltı atışını kullanan Georgios Samaras, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

Karşılaşma, Yunanistan'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇIN GENİŞ AYRINTILARI DAKİKA DAKİKA

nbsp; nbsp; nbsp;
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Her iki takım da vasat bir performans çizdi. Oysa seyirciler daha heyecanlı bir oyun bekliyordu. Dengeli bir oyun izledik. Ev sahibi takım kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışırken, deplasman takımı topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalıştı.
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Karşılaşma sona erdi.
nbsp; nbsp; nbsp;
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) yerden gelen isabetli pası kontrol ediyor ve pozisyonu bitirmeye çalışıyor. Ancak şut farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
90+3' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Samaras (Yunanistan) harika bir penaltı vuruşu kullanıyor. Oyuncu topu sağ direğin içine gönderiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
90+1' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Giovanni Sio (Fildişi Sahili) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Yunanistan oyuncuları penaltı vuruşu kazanıyor.
90+1' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) çok önemli bir fırsatı kaçırıyor! Oyuncu ceza sahası içinde kendisine bir boşluk oluşturuyor ve kalenin ortasına doğru oldukça güzel bir vuruş yapıyor, ancak kaleci Orestis Karnezis (Yunanistan) harika bir kurtarışla bu topu çıkartıyor.
90' nbsp; nbsp; nbsp; Normal sürenin sonuna 3 dk. eklenecek.
90' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
90' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Salomon Kalou (Fildişi Sahili) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
88' nbsp; nbsp; nbsp; Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Giovanni Sio (Fildişi Sahili) ofsayt tuzağına düşüyor.
88' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ceza sahasına yerden isabetsiz bir pas gönderiyor ve top rakip defans oyuncularından birisi tarafından engelleniyor. Bu pas geçseydi önemli bir gol pozisyonu gelişecekti.
87' nbsp; nbsp; nbsp; Andreas Samaris (Yunanistan) serbest vuruştan tehlike oluşturacak bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu yerine bir müdahaleyle tehlikeyi savuşturuyor.
87' nbsp; nbsp; nbsp; Sol Bamba (Fildişi Sahili) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
85' nbsp; nbsp; nbsp; Orestis Karnezis (Yunanistan) zamanında bir reaksiyonla Sol Bamba (Fildişi Sahili) tarafından çekilen şutu çıkartıyor. Oyuncu kendisine gönderilen topu kontrol ettikten sonra üst direğin hemen altına vuruşunu yapıyor, ancak kaleciyi geçemiyor.
85' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) köşe vuruşunu kullanacak.
nbsp; nbsp; nbsp;
85' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
85' nbsp; nbsp; nbsp; Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 59095.
84' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) bir boşluk yakalıyor ve uzak mesafeden yaptığı vuruşla rakip kaleciyi geçmeye çalışıyor. Oyuncu güzel bir vuruş yapıyor, ancak top soldan dışarı çıkıyor.
83' nbsp; nbsp; nbsp; Gervinho (Fildişi Sahili) için maç bitti, taze kan olarak Giovanni Sio (Fildişi Sahili) oyuna giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
82' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Wilfried Bony (Fildişi Sahili) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
80' nbsp; nbsp; nbsp; Vassilios Torosidis (Yunanistan) topa harika bir dokunuş yapıyor! İsabetli pasta topla buluşan oyuncu uzak mesafeden topu kaleye gönderiyor. Ancak oyuncunun şutu sağ direkten dönüyor.
78' nbsp; nbsp; nbsp; Hakem oyuncu değişikliğinin yapılmasını istiyor. Didier Drogba (Fildişi Sahili) oyun alanını terk ederken Ismaël Diomande (Fildişi Sahili) oyuna giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
78' nbsp; nbsp; nbsp; Değişiklik zamanı. Georgios Karagounis (Yunanistan) sahayı terk ediyor ve yerini Theofanis Gekas (Yunanistan) alıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
77' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Fildişi Sahili şimdi kale vuruşunu kullanacak.
76' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
76' nbsp; nbsp; nbsp; Yunanistan topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor. Yunanistan korner kullanacak.
74' nbsp; nbsp; nbsp; Wilfried Bony (Fildişi Sahili) ceza sahası içerisinde kendisini kaleciyle karşı karşıya bırakan pası kontrol ediyor ve yerden yaptığı vuruşla sol direğin içinden topu ağlara gönderiyor!
nbsp; nbsp; nbsp;
73' nbsp; nbsp; nbsp; Sol Bamba (Fildişi Sahili) köşe vuruşunda güzel pozisyon alarak topla buluşuyor.Ancak oyuncu yaptığı kafa vuruşunda topu ağlara gönderemiyor ve top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
72' nbsp; nbsp; nbsp; Köşe vuruşu. Topun aşındaki oyuncu Yaya Toure (Fildişi Sahili).
nbsp; nbsp; nbsp;
72' nbsp; nbsp; nbsp; Fildişi Sahili topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor.
71' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) orta mesafeli serbest vuruştan çok sert bir şut çıkartıyor. Ancak top az farkla üstten dışarı çıkıyor. Boşa harcanan bir fırsat daha!
70' nbsp; nbsp; nbsp; Oyunda tansiyon yükselmeye başladı. Serey Die (Fildişi Sahili) rakibine bilerek vuruyor ve yaptığı bu çirkin hareketten dolayı sarı kart görüyor. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
69' nbsp; nbsp; nbsp; Wilfried Bony (Fildişi Sahili) güzel pasta ceza sahası dışında topla buluşuyor, tehlikeli bir noktadan vuruş yapıyor, ancak şut rakip defans oyuncusundan dönüyor.
68' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) topa harika bir dokunuş yapıyor! İsabetli pasta topla buluşan oyuncu uzak mesafeden topu kaleye gönderiyor. Ancak kaleyi bulan şut üst direkten geri geliyor. Bu şut harika bir gole dönüşebilirdi.
67' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) olağanüstü tekniğini sergileyerek tek başına ceza sahasının kenarına kadar ilerliyor ve şutunu çekiyor, ancak top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor. Harika bir koşuydu, ancak vuruş çok kötüydü!
66' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) ceza sahasına bir orta yapıyor ve Wilfried Bony (Fildişi Sahili) topu kontrol ediyor. Oyuncu topu düzeltiyor, ancak defans oyuncusu zamanında bir müdahaleyle bulunuyor.
65' nbsp; nbsp; nbsp; Wilfried Bony (Fildişi Sahili) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve uzak mesafeden sert bir vuruş yapıyor. Oyuncunun kötü vuruşunda top büyük farkla sağdan dışarı gidiyor.
63' nbsp; nbsp; nbsp; Vassilios Torosidis (Yunanistan) ceza sahasının kenarında seken topu kontrol ediyor ve yaptığı vuruşta top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
63' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) başarısız bir serbest vuruş kullanıyor! Oyuncu ceza sahası çizgisinden bir şut gönderiyor, ancak top barajda kalıyor.
62' nbsp; nbsp; nbsp; Sarı kart Salomon Kalou (Fildişi Sahili) için gösteriliyor. Bir başka pozisyon daha Yunanistan lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
61' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) köşe vuruşunu kullanıyor ve ceza alanına güzel bir top gönderiyor, ancak her zaman hazırlıklı olan rakip defans topu güvenli bölgeye gönderiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
61' nbsp; nbsp; nbsp; Oyuncu değişikliği zamanı geldi. Ismael Tiote (Fildişi Sahili) için maç sona erdi; yerini Wilfried Bony (Fildişi Sahili) alacak.
nbsp; nbsp; nbsp;
61' nbsp; nbsp; nbsp; Serey Die (Fildişi Sahili) ceza sahasına orta yapıyor ve bir takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncuları tehlikenin büyümesini engelliyor. Fildişi Sahili korner kullanacak.
60' nbsp; nbsp; nbsp; Andreas Samaris (Yunanistan) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
59' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
59' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ceza sahasının hemen dışında yerden kendisine gönderilen pası alıyor ve güzel bir vuruşla topu üst direğin hemen altına gönderiyor. Boubacar Barry (Fildişi Sahili) harika bir refleksle bu şutu engelliyor. Güzel bir kalecilik örneği. Yunanistan korner kullanacak.
58' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) ceza sahasının kenarında bir boşluk oluşturuyor ve tehlikeli bir vuruş yapıyor. Takım arkadaşlarından birisi bu topu engellemeseydi, kalecinin bu topu çıkartması çok zordu.
57' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) köşe vuruşundan orta yapıyor, ancak buna hazırlıklı olan kaleci Orestis Karnezis (Yunanistan) topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
56' nbsp; nbsp; nbsp; Didier Drogba (Fildişi Sahili) ve Salomon Kalou (Fildişi Sahili) kendi aralarında bir pas organizasyonu yapmaya çalıştı, ancak rakip defans oyuncuları buna engel oldu. Fildişi Sahili korner kullanacak.
55' nbsp; nbsp; nbsp; Didier Drogba (Fildişi Sahili) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
54' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) kendisine güzel bir pozisyon hazırlıyor ve orta mesafeden çektiği şutla şansını deniyor, ancak top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor.
52' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
52' nbsp; nbsp; nbsp; Ismael Tiote (Fildişi Sahili) topu ceza sahasına doğru gönderiyor, ancak rakip defans oyuncularından birisi hızlı bir reaksiyonla topu uzaklaştırıyor. Fildişi Sahili korner kullanacak.
50' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
49' nbsp; nbsp; nbsp; Ismael Tiote (Fildişi Sahili) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve üst direğe doğru bir füze gönderiyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.
47' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) tarafından kullanılan köşe vuruşı rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.
nbsp; nbsp; nbsp;
47' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi kafayla uzaklaştırıyor. Yunanistan korner kullanacak.
47' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
47' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) adrese teslim pası alıyor ve topu uzaklardan kaleye gönderiyor, ancak şut rakip oyuncu tarafından engelleniyor. Yunanistan korner kullanacak.
46' nbsp; nbsp; nbsp; Carlos Vera düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı başlıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
45+5' nbsp; nbsp; nbsp; Şu ana kadar pek heyecanlı pozisyon olmayan bir maç izledik, ancak ikinci yarıda önümüzde daha uzun bir süre var. Her iki takım da oyuna tam anlamıyla hakim olamıyor. Ev sahibi takım kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışırken, deplasman takımı topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalışıyor.
45+5' nbsp; nbsp; nbsp; Carlos Vera düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitiriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
45+4' nbsp; nbsp; nbsp; Konstantinos Manolas (Yunanistan) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
45+3' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Serey Die (Fildişi Sahili) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
45+2' nbsp; nbsp; nbsp; Serey Die (Fildişi Sahili) biraz fazla sert bir müdahalede bulunuyor.
45+1' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Arthur Boka (Fildişi Sahili) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
45' nbsp; nbsp; nbsp; Normal sürenin sonuna 4 dk. eklenecek.
45' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) harika bir beceri örneği sergiliyor, ceza sahasına giriyor ve vuruşunu yapıyor. Bu tehlikeli şut defans oyuncularından dönüyor.
42' nbsp; nbsp; nbsp; Andreas Samaris (Yunanistan) kendisine gönderilen güzel pasta topla buluşuyor ve topu kalenin orta yerinden ağlara gönderiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
41' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) yaptığı isabetsiz son pasla topu rakip defansa kaptırarak önemli bir fırsatı harcıyor.
41' nbsp; nbsp; nbsp; Gervinho (Fildişi Sahili) ve Salomon Kalou (Fildişi Sahili) seri paslarla rakip defans oyuncularını geçmeye ve boş alan oluşturmaya çalışırken, rakip defans oyuncularından birisi topa sahip oldu ve bu organizasyonu engelledi.
39' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor.
37' nbsp; nbsp; nbsp; Oyunda tansiyon yükselmeye başladı. Didier Drogba (Fildişi Sahili) rakibine bilerek vuruyor ve yaptığı bu çirkin hareketten dolayı sarı kart görüyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
36' nbsp; nbsp; nbsp; Andreas Samaris (Yunanistan) yaptığı müdahale ile topu rakibinden söküp almaya çalışıyor, ancak top yerine rakibinin ayağına dokunuyor ve faul yapıyor. Hakem düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
36' nbsp; nbsp; nbsp; Vassilios Torosidis (Yunanistan) ceza sahasına güzel bir orta yapmaya çalışıyor. Ancak rakip defans hazır bekliyor ve akıl dolu bir hamleyle tehlikeyi uzaklaştırıyor.
34' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) ceza sahasının hemen dışından kullandığı frikikten güzel bir vuruş yapıyor. Oyuncunun yerden kalenin ortasına yaptığı vuruşu kaleci Boubacar Barry (Fildişi Sahili) harika bir kurtarışla çıkartıyor!
34' nbsp; nbsp; nbsp; Arthur Boka (Fildişi Sahili) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Bir başka pozisyon daha Yunanistan lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
33' nbsp; nbsp; nbsp; Christos Cholevas (Yunanistan) ceza sahasının kenarında güzel pasta topla buluşuyor ve kaleye doğru akıllıca bir vuruş yapıyor. Top üst direkten geri geliyor. Oyuncu için çok şanssız bir an.
32' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
32' nbsp; nbsp; nbsp; Arthur Boka (Fildişi Sahili) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor. Fildişi Sahili korner kullanacak.
31' nbsp; nbsp; nbsp; Vassilios Torosidis (Yunanistan) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
31' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
29' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Sokratis Papastathopoulos (Yunanistan) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
26' nbsp; nbsp; nbsp; Georgios Karagounis (Yunanistan) tarafından top serbest vuruştan ceza alanına gönderiliyor. Ancak, dikkatli defans tarafından top uzaklaştırılıyor.
25' nbsp; nbsp; nbsp; Ismael Tiote (Fildişi Sahili) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
24' nbsp; nbsp; nbsp; Sakatlanan Orestis Karnezis (Yunanistan) maça devam edemiyor. Oyundan çıkan oyuncunun yerine, Panagiotis Glikos (Yunanistan) oyuna giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
23' nbsp; nbsp; nbsp; Didier Drogba (Fildişi Sahili), Yaya Toure (Fildişi Sahili) tarafından kendisine gönderilen güzel pasta bitirici vuruşu yapmak için gerekli fırsatı bulamıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Yunanistan kale atışını kullanacak olan taraf.
21' nbsp; nbsp; nbsp; Christos Cholevas (Yunanistan) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
20' nbsp; nbsp; nbsp; Ciddi bir sakatlığı olmayan Orestis Karnezis (Yunanistan) oyuna yeniden dahil oluyor.
17' nbsp; nbsp; nbsp; Orestis Karnezis (Yunanistan) sağlık ekibinden yardım istiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
16' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
14' nbsp; nbsp; nbsp; Dimitrios Salpingidis (Yunanistan) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik.
13' nbsp; nbsp; nbsp; Yaya Toure (Fildişi Sahili) ceza sahasına orta yapıyor. Rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
12' nbsp; nbsp; nbsp; Sakatlanan Panagiotis Kone (Yunanistan) yerini Andreas Samaris (Yunanistan) adlı oyucuya bırakıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
11' nbsp; nbsp; nbsp; Oyun durdu ve Panagiotis Kone (Yunanistan) sağlık ekibinden yardım istiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
10' nbsp; nbsp; nbsp; Salomon Kalou (Fildişi Sahili) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak rakip defans topu rahatça uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
8' nbsp; nbsp; nbsp; Fildişi Sahili topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor. Fildişi Sahili korner kullanacak.
5' nbsp; nbsp; nbsp; Vassilios Torosidis (Yunanistan) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
5' nbsp; nbsp; nbsp; Sol Bamba (Fildişi Sahili) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Yunanistan lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
4' nbsp; nbsp; nbsp; Ismael Tiote (Fildişi Sahili) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
2' nbsp; nbsp; nbsp; Lazaros Christodoulopoulos (Yunanistan) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
1' nbsp; nbsp; nbsp; Karşılaşma az önce başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...