Gündem - Gündem
25 dakika önce

AK Parti'den Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'e tebrik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez’in seçilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ömer Kerkez'i tebrik eden Çelik, "Hayırlı olsun" dedi.
 - Kavala talep etti, heyet hakkında karar verildi
1 saat 13 dakika önce

Gezi Parkı davasında çarpıcı gelişme! Kavala talep etti, mahkeme heyeti değişti

Gezi Parkı davasında ağırlaşmış müebbet hapse çarptırılan Osman Kavala'nın avukatı, mahkeme heyetinin değişmesi için dilekçe yazdı. Talep üzerine, Kavala'nın yeniden yargılamasına karar veren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti değiştirildi.
 - Meteoroloji son dakika alarm! Bu akşamdan itibaren başlıyor
1 saat 42 dakika önce

Meteoroloji son dakika alarm, o iller dikkat! Bu akşamdan itibaren etkili olacak

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde parçalı ve yer yer az bulutlu havanın etkili olacağı ifade ediliyor. Öte yandan Karadeniz'in bazı kesimlerinde ve Doğu Anadolu ile Adana, Rize ve Artvin, Diyarbakır, Batman ve Siirt'te gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Hesap vakti belli oldu!
2 saat 59 dakika önce

Teleferik faciasında yeni gelişme! İddianame kabul edildi

Antalya'da 1 kişinin hayatına mal olan teleferik faciasında yeni bir gelişme yaşandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturmaya yönelik hazırladığı iddianame, Antalya'da 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamedeki ayrıntılar ise pes dedirtti. Davada ilk ise duruşma 11 Haziran tarihinde başlayacak.
 - Eski karısını öldürüp intihar etti
3 saat 22 dakika önce

Eski karısını öldüren kişi intihar etti

İzmir'de bir şahıs, eski karısını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Talihsiz kadının eski kocası Birkan Ekren'den tehdit ve hakaret suçlamasıyla şikayetçi olduğu, şikayet üzerine Ekren hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.
 - Gözünü açtı, olayın ortasında kaldı
3 saat 31 dakika önce

Herkes panik içindeyken o uyuyordu, gözünü açtığında olayın ortasındaydı

Kayseri'de orduevi yakınlarında bırakılan şüpheli çanta ekipleri harekete geçirdi. Ekipler, fünyeyle çantayı patlatmaya hazırlanırken bir kadın polis şeridini aşarak çocuğunun araçta uyuduğunu söyledi. Uykusundan uyanan ve ne olduğunu anlamayan çocuğun şaşkınlığı ise kameraya yansıdı.
Gündem - Gündem
3 saat 45 dakika önce

4 ilde DEAŞ operasyonu: 56 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 4 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-38' operasyonları gerçekleştirildiğini açıkladı. Operasyonlarda 56 şüpheli yakalandı.
 - Bina sakini, apartman sakinlerini isyan ettirdi!
4 saat 11 dakika önce

Bina sakini, apartman sakinlerini isyan ettirdi! "Çıplak geziyor, eşyalara zarar veriyor, insanları korkutuyor"

Antalya'da psikolojik sorunları olan bir kadın apartman sakinlerini çileden çıkarttı. Apartmandaki her şeyi kırıp döken kadının yaptıklarına isyan eden bina sakinleri "Caddelere çıkıp çıplak da geziniyor. Apartmanın içindeki her yeri de kırıp dökmeye başladı. Vasisi varmış, o da şehir dışında. Her sabah dükkanımızda cam kalır mı kalmaz mı diye düşünüyoruz" dedi. 
 - Erdoğan'dan değişim mesajı: Yanlışta ısrar kaybettirir
4 saat 18 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "değişim" mesajı: Yanlışta ısrar kaybettirir

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Seçim sonrası parti içinde değişiklik yapılacağı iddiaları konuşulurken Erdoğan "Daima yenileme, tazeleme, geliştirme kabiliyetine sahibiz. Yeni isimlerle kadrolarımızı tahkim ederken partilerimizin emektarlarına vefasızlık göstermeyeceğiz. Hata değil, yanlışta ısrar etmek kaybettirir" dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 22 dakika önce

Kadın dart antrenörü turnuvada darp edildi

Yalova’da dart antrenörlüğü yapan Didem Eliaçık, 15 sporcusuyla katıldığı turnuvada bir kadın sporcu tarafından darp edildiğini ve bu sırada üzerine yürüyen hakem ve 2 sporcuyla da arasında arbede yaşandığını söyledi.
 - Dilara toprağa gömülü halde bulunmuştu
4 saat 58 dakika önce

Dilara toprağa gömülü halde bulunmuştu! Anneler Günü'ndeki vahşetin tüyler ürperten detayları ortaya çıktı

Elazığ'da Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde bulunan Dilara Günana cinayetinin dehşete düşüren detayları ortaya çıktı. Şüpheli V.K.'nın Günana'yı ensesinden vurarak öldürdüğü ardından battaniyeye sararak eşeğe yüklediği ve defineciler tarafından kazılan yaklaşık 3 metrelik çukura gömdüğü ortaya çıktı.
 - Yoğun bakımı basıp sağlıkçılara saldırdılar
5 saat 2 dakika önce

Yoğun bakımı basıp sağlıkçılara saldırdılar! Utandıran anlar kamerada

Denizli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden hastanın yakınları, zorla yoğun bakım servisine girerek sağlık çalışanlarıyla tartıştı. O anlar kameraya yansırken, 7 kişi hakkında soruşturma başlatıldı
 - Kamyonet talihsiz kadını metrelerce sürükledi!
5 saat 16 dakika önce

Her şeyden habersiz yürüyordu: Kamyonet talihsiz kadını metrelerce sürükledi!

Fatih'te bir kadın yolun ortasında yürüdüğü sırada geri geri gelen kamyonetin altında kaldı. Metrelerce sürüklenen kadının çantası ise yolun ortasında kaldı. Kadının ağır yaralandığı öğrenildi. 
 - Kan donduran cinayette yeni gelişme
5 saat 38 dakika önce

Elazığ'daki kan donduran cinayette yeni gelişme: Ekipler kuyuda delil aradı

Elazığ'da Anneler Günü'nde cansız bedeni toprağa gömülü halde bulunan Dilara Günana cinayetine ilişkin delil aramaları sürüyor. Ekipler  şüpheli şahsın evinin önündeki kuyuda 25 metre derinlikte aramalarına devam etti.
 - Konuşmasını kesen partiliye sert sözler
5 saat 43 dakika önce

Özgür Özel'den konuşmasını kesen partiliye sert sözler

Grup toplantısında sözünün kesilmesine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sert ifadeler kullandı. Özel, "Senin yüzünden çiftçilerin sorununa değinmeyeceğim. 6 sayfa not var burada. Sus... sus... Konuşacağız... Bir kez daha söylüyorum, akışı kesenin sorununa değinmem." dedi.
 - Kurduğu çadırın içinde ölü bulundu
5 saat 56 dakika önce

Henüz 38 yaşındaydı... Onu hareketsiz görenler şoku yaşadı

Mardin'de 38 yaşındaki Kadir Bektaş, sanayi bölgesine çadır kurdu. Bektaş'ın sabah saatlerinde cansız bedenini görenler ekiplere haber verdi. Bektaş'ın cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı. 
Gündem - Gündem
6 saat 1 dakika önce

Bir altının peşinde... Sokakta kaybetti, sosyal medyada buldu

Zonguldak’ta çantasındaki altını düşüren kadın, altını bularak sosyal medyada paylaşan esnafın paylaşımını gördü. Mağazaya giden kadın, altınına kavuştu.
 - Açık alanda alkol tüketimi yasaklandı
6 saat 15 dakika önce

Giresun'da açık alanda alkol tüketimi yasaklandı

Giresun'da, umuma açık yerlerde ve çevreyi rahatsız edecek şekilde alkol kullanımı yasaklandı. Valilik açıklamasında yasak kapsamındaki yerler tek tek sıralandı.
 - Zonguldak'ta maden ocağında göçük
6 saat 18 dakika önce

Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak'ın Gelik beldesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Feci olayda enkaz altında kalan 2 işçiden biri hayatını kaybetti.  
 - Bebek sevme bahanesiyle yaklaşıp...
6 saat 32 dakika önce

İstanbul Havalimanı'nda nefes kesen anlar! Bebek arabasından servet çıktı

İstanbul Havalimanı’nda Dubai’den gelen İsrail uyruklu iki kişi, bebek arabasına gizlediği 73 kilo külçe altını Türkiye'ye sokmak isterken polisin dikkati sonucu yakalandı. Polisler şüphelendikleri yolcunun bebeğini sevme bahanesiyle bebek arabasını kontrol etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Denizli'de korku ve panik 15. günde sona erdi
6 saat 33 dakika önce

Denizlililer 14 gündür patlama sesiyle uyuyordu! Korku ve panik 15. günde sona erdi

Denizli'de Sarayköy ilçesinde devam eden jeotermal sondaj çalışmaları nedeniyle bölgede 14 gündür aralıksız patlamalar vardı. Korkuya neden olan patlamalar için 'deprem' söylentileri de dahil olunca bölgede panik havası oluşmuştu. Patlamalar 15. günde kontrol altına alınırken uzman isimler "Buradaki rezervde yoğun bir gaz var. Herhangi bir deprem üretmesi, deprem tetikleyici ve ya buradan gaz çıktı depremi rahatlatacak diye bir yaklaşım doğru değil" açıklamasını yaptı. 
Sona Git