- Koca Yusuf sondaja başladı!
16 dakika önce

Bakan Bayraktar'dan yeni petrol açıklaması: Gabar'da 42. kuyuda çalışmalar başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Yerlileştirme hedefimiz doğrultusunda geliştirilen sondaj kulesi "Koca Yusuf TP1500" Gabar’daki Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı.
 - Hep genç ama en tecrübeli! Türkiye Gazetesi 54 yaşında
42 dakika önce

Hep genç ama en tecrübeli! Türkiye Gazetesi 54 yaşında

Yayınlandığı günden bu yana sahibi ve ilkeleri değişmeyen Türkiye gazetesi, yeni yaşına merhaba dedi. Merhum Enver Ören Ağabey’in temellerini attığı gazete, 54 yıldır “doğru haber, sağduyu ve huzur”un adresi olmaya devam ediyor.
Gündem - Gündem
52 dakika önce

Bursa'da sıcak saatler! Polise silah çeken firari vurularak yakalandı

Bursa'da polis ekiplerini görünce otomobiliyle kaçmaya çalışan şüpheli girdiği çıkmaz sokakta, memurlara silah çekti. Zanlı bacağından vurularak etkisiz hale getirilirken sorgulamasında 10 yıl hapis cezası olduğunu ortaya çıktı.
 - Gümüşhane yayla havasına hasret kaldı
57 dakika önce

Gümüşhane yayla havasına hasret kaldı: 54 yıllık rekor kırıldı

Serin yaylalarıyla bilinen Gümüşhane de küresel ısınmanın etkisi altında. Kentte nisan ayı sıcaklığı 31 dereceye dayanarak 54 yıllık rekor kırıldı. Kuraklığın yazın daha fazla artacağı öngörülürken sıcaklığın 40 dereceyi görmesi bekleniyor. 
Gündem - Gündem
1 saat 2 dakika önce

Alışveriş merkezinde korku dolu anlar! Silahlı saldırıya uğradı

Bursa'da dün akşam bir alışveriş merkezinde korku dolu anlar yaşandı. Enes A. isimli şahıs tartıştığı gruptan birinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralı adam hastaneye kaldırıldı.
 - Şaşkına çeviren görüntüler merak konusu oldu
1 saat 4 dakika önce

Dün Muş, bugün Hatay! İnsanı andıran cisimler merak konusu oldu

Dün Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülenmesinin ardından bugün benzer bir haber de Hatay'dan geldi. İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı.
 - Bugün bazı yollar trafiğe kapatılıyor
1 saat 48 dakika önce

İstanbullular dikkat! Bugün bazı yollar trafiğe kapatılıyor

İstanbul Valiliği bugün düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu. İşte metrobüs seferlerinden tramvay seferlerine kadar yapılan düzenlemeler...
 - Meteoroloji'den hayati uyarı!
1 saat 54 dakika önce

Meteoroloji'den hayati uyarı! Bugün başlıyor, birçok ilde etkili olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Nisan pazar günü için tahminlerini paylaştı. Son raporda birçok il için kuvvetli yağış uyarısı yer aldı. Uzmanlar, vatandaşlara hayati uyarıda da bulundu. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır'da bugün hava nasıl olacak? İşte il il beklenen sıcaklıklar...
Gündem - Gündem
2 saat 1 dakika önce

Terör örgütüne BOZDOĞAN operasyonu: 147 kişi yakalandı

Bakan Ali Yerlikaya, 19 ilde terör örgütüne düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 örgüt üyesinin yakalandığını duyurdu.
Gündem - Gündem
2 saat 49 dakika önce

Bartın'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Bartın'da karşı istikametlerde seyir halinde bulunan 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Kazada can pazarı yaşanırken ihbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
 - Malatya pazar sabahına depremle uyandı!
3 saat 38 dakika önce

Malatya'da deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Malatya pazar sabahına depremle uyandı! AFAD Pütürge merkezli depremi son dakika olarak duyurdu. İşte ilk veriler ve bölgedeki son durum...
 - Sen nasıl bir annesin?
3 saat 45 dakika önce

TikTok bağımlısı anne rezaleti! İki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı

Her türlü ahlaksızlığın yer aldığı TikTok’ta skandal bitmiyor! ‘Karagül’ kullanıcı adlı kadın, iki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı. Çocuklar, kanlar içinde ağlarken sözde anne de para toplamaya çalıştı!
 - Eşine 'şişman' demek boşanma sebebi oldu!
4 saat 15 dakika önce

Eşine 'şişman' demek boşanma sebebi oldu! Ayrıca tazminat cezası da var

Kocasına kilolu olduğu için küçük düşürücü ifadeler kullandığına kanaat getirilen kadın, 5 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkûm edildi.
 - Çöl tozu, astımdan ölümleri artırıyor
4 saat 34 dakika önce

Çöl tozu, astımdan ölümleri artırıyor

Türkiye’yi etkisi altına alan hem Kuzey Afrika’daki Sahra Çölü hem de Suudi Arabistan’daki Arabistan Çölü’nden gelen tozun ölümlere bile sebep olabileceği uyarısında bulunuldu.
 - Matematik dersi korkutmayacak keşfettirecek
4 saat 49 dakika önce

Yeni müfredat için görüş yapıyor! Matematik dersi korkutmayacak keşfettirecek

İlkokuldan lise sona kadar matematik yeniden kurgulandı. Birçok konu üst sınıflara aktarılırken, müfredattan çıkarılan integral yerine, limit ve türeve odaklanıldı. Amaç, matematiğin korkulan değil sevilen ve keşfedilen bir ders olması...
Gündem - Gündem
5 saat 7 dakika önce

Baraj göletlinde kaybolan adam 17 gün sonra bulundu! Cesedi 35 metre derinlikten çıkarıldı

Ankara'da yaşayan 3 çocuk babası Oktay Sarıtiken (35) bayram tatili için Adana'ya geldi. Bayramın ikinci günü Kavşak Bendi Barajı Göleti'ne giden Sarıtiken yüzerek karşıya geçmeye çalışırken kayıplara karıştı. Olayın ardından harekete geçen çok sayıda ekip arama çalışması başlattı. Haber 17 gün sonra geldi, talihsiz adamın cesedi 35 metre derinlikten çıkarıldı.
 - Gelin ve damadın en mutlu günü kana büründü!
5 saat 30 dakika önce

Gelin ve damadın en mutlu günü kana büründü! Başından vurularak öldürüldü

Adana'da bir düğünde cinayet işlendi. Uzun zamandır evlik hayali kuran çiftin en mutlu günü kabus ile son buldu. Önce tartışma sonra silah sesleri...
 - Malatya'da feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü
5 saat 48 dakika önce

Malatya'da gece yarısı feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü, yaralılar var...

Dikkatsizlik beraberinde zincirleme kazayı getirdi. Malatya'da gece yarısı meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırıldı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...
 - Kadıköy'de bir apartmanın otoparkındaki arabalar yandı!
6 saat 2 dakika önce

Kadıköy'de sıcak saatler! Apartmanın otoparkındaki arabalar yandı

Kadıköy’de bir binanın otoparkında bulunan araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Araç cayır cayır yanarken alevler diğer arabalara da sıçradı. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
 - Adıyaman halkı polis merkezine akın etti!
6 saat 28 dakika önce

Adıyaman halkı polis merkezine akın etti! Terör saldırısı sanıp yardıma koştular...

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayda yaralanan 2 polisin şehit olduğunu açıkladı. Silah sesini duyan vatandaşlar olayı terör saldırısı sanıp yardım için karakola akın etti.
 - İşte terör örgütünün kalleş planı
7 saat 57 dakika önce

PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Terör örgütünün kalleş planı deşifre oldu 

Köşeye sıkışan bölücü örgüt, Esad rejiminden alıp Irak’a naklettiği kimyasalları sivillere karşı kullanıp suçu Mehmetçiğe atacak. Komploya, KYB de aktif destek sağlıyor.
Sona Git