Gündem - Gündem
47 dakika önce

2024 Bursluluk Sınavı sonuçları 17 Mayıs’ta açıklanacak

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından binlerce öğrenci ve veli tarafından merakla bekleniyor. 5, 6, 7, 8. sınıf ile hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf düzeylerinde katılan öğrenciler, 21 Nisan tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek için heyecanla bekliyorlar. Peki bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...
 - Eski Bursaspor Başkanı Adanur tutuklandı
55 dakika önce

İcra memuru ile avukatı darbetmişti: Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Bursa'da bir dönem Bursaspor başkanlığı yapan iş adamı Emin Adanur ve beraberindeki bir kişi, icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “görevi yaptırmamak için direnme” suçundan tutuklandı. Olay karıştıktan sonra kaçan diğer 2 şüphelinin ise arandığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
1 saat 30 dakika önce

ABD Başkanı Joe Biden TikTok'un yasaklanmasına ilişkin yasa tasarısını onayladı

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde ABD Senatosu tarafından onaylanan TikTok'u yasaklama potansiyeline sahip yasa tasarısını onayladı. Bu kararla birlikte TikTok için geri sayım başladı. Peki Tiktok kapanacak mı? Tiktok yasaklandı mı gibi sorular gündeme geldi. Konuya ilişkin detaylar şöyle...
 - Hırsızdan yakalanmamak için ilginç yöntem
1 saat 41 dakika önce

3 işyerini soyan hırsızın yakalanmamak için denediği yöntem işe yaramadı

Kastamonu’da 3 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan şahıs yakalanmamak için kafasına ve ayaklarına poşet geçirdi. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs tutuklandı.
Gündem - Gündem
2 saat 22 dakika önce

Brighton - Manchester City maçı bu akşam 22.00’da oynanacak

Günün heyecanı futbolseverleri sardı! Bugün hangi maçların oynanacağı merak konusu oldu. Özellikle Premier Lig tutkunları, günün kritik karşılaşmalarını bekleyişle takip ediyor. Peki, hangi müsabakalar bugün sahne alacak? İşte, futbolseverlerin heyecanla beklediği detaylar...
 - Antalya'da yürekleri ağza getiren olay
2 saat 38 dakika önce

Antalya'da yürekleri ağza getiren olay: Eline benzin bidonu alıp üst geçide çıktı

Antalya’da bir şahıs, elinde benzin bidonuyla üst geçide çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekiplerine ve annesine zor anlar yaşatan şahıs, yaklaşık 2 saat sonra gazeteciler tarafından ikna edildi.
 - Kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı alarmı!
3 saat 11 dakika önce

Kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı alarmı! Meteoroloji uyardı, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji'nin son raporuna göre ülke genelinde havanın parçalı bulutlu veya yer yer çok bulutlu olacağı bekleniyor. Marmara, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz’in çeşitli bölgelerinde ise sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan kuvvetli yağış ve toz taşınımı için uyarı yapıldı. İşte ülke genelinde il il hava durumu tahminleri...
 - Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! Suud mevkidaşıyla görüştü
3 saat 22 dakika önce

Bakan Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı Faysal ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı Prens Faysal ile telefonda görüştü. İkili görüşmede Gazze'deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
Gündem - Gündem
3 saat 40 dakika önce

Yazar Dursun Ali Taşçı’nın hayatı ve biyografisi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) üyesi ve tanınmış yazar Dursun Ali Taşçı'nın vefatı edebiyat dünyasında derin bir üzüntüye neden oldu. Ünlü yazar Dursun Ali Taşçı'nın hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberin devamında...
 - Erdoğan'dan Bektenov ile kritik görüşme!
3 saat 42 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Bektenov ile görüştü! Türk Devletleri Teşkilatı'na Gazze çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. İkili görüşmede Türkiye-Kazakistan ilişkileri başta olmak üzere bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze saldırıları ele alındı. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı'nın Gazze'deki sivillere insani yardım ulaştırılmasında etkin bir rol oynayabileceğini belirtti.
 - Çok konuşulan iddiaya cevap geldi!
4 saat 37 dakika önce

Ferdi Tayfur'lu video ile mesaj mı verdi? MHP'den Bahçeli'nin o videosuna ilişkin açıklama

MHP'nin resmi X hesabından paylaşılan Devlet Bahçeli videosu çok konuşulmuştu. Videonun 'Cumhur İttifakı'na mesaj' olduğuna yönelik iddialara MHP'den cevap geldi.
 - 15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi?
4 saat 55 dakika önce

15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi? İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "15 Temmuz gazilerinin maaşları kesilmiş, 2 aydır maaş alamıyorlar" iddiasını yalanladı.
 - AYM'den dikkat çeken mesaj
4 saat 58 dakika önce

Yargıtay'la AYM arasında krize neden olmuştu: Bireysel başvuruda düzenleme sinyali

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Yargıtay ve AYM arasında Can Atalay kararıyla ilgili yaşanan tartışmalara isim vermeden değindi. Bireysel başvuruyu kabul eden bazı ülkelerde de tartışmalar yaşandığına işaret eden Özkaya, “Dolayısıyla ülkemizde de sorun olarak görülen bazı durumlar için birtakım düzenlemeler düşünülebilir” dedi, yüksek yargı kurumları arasında da iş birliği ve iletişim vurgusu yaptı.
Gündem - Gündem
5 saat 5 dakika önce

Kredi kartı sonradan taksitlendirme uygulaması devam edecek

Kamu bankalarının kredi kartlarıyla alışverişlerde taksitlendirme olanaklarını sınırlamasıyla birlikte, kredi kartına sonradan taksitlendirme imkanının kaldırıldığına dair iddialar ortaya atıldı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarıyla bu iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Tüm detaylar şu şekilde...
 - 'Kerpetenli işkence' çok konuşulmuştu
5 saat 36 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan davası: Avukatı 'kerpetenle diş çekme iddialarına böyle cevap verdi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. 'Kerpetenle diş çekme' iddialarına cevap veren Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı Doğan Soyaslan, "Nasıl çekecek? Kerpeteni nereden bulmuş? Olacak iş değil. Kan kaybından ölür insan" dedi.
 - Korku dolu anlar... Ankara'da sanayi bölgesinde yangın!
5 saat 42 dakika önce

Korku dolu anlar... Ankara'da sanayi bölgesinde yangın!

Ankara’nın Akyurt ilçesinde yer alan bir fabrikanın dış cephesinde meydana geldi. Korku dolu o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Gündem - Gündem
5 saat 52 dakika önce

Ekrem İmamoğlu'nun davası 31 Mayıs'a ertelendi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasak ve hapis istemiyle yargılandığı dava ertelendi. Dava, 31 Mayıs 2024 tarihinde görülecek.
 - Toz taşınımı İstanbul'da en çok orayı vurdu!
5 saat 54 dakika önce

Toz taşınımı İstanbul'da en çok Göztepe'yi vurdu!

Afrika üzerinden gelen çöl tozları İstanbul’da bazı bölgelerde etkili olan toz salınımı hava kalitesini olumsuz yönde etkiledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının verilerine göre kent genelinde hava kirliliğinin en fazla olduğu yer Göztepe oldu.
 - Nöbet listesi tartışması kanlı bitti
6 saat 4 dakika önce

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde korkunç olay! Nöbet listesi tartışması kanlı bitti

İstanbul'da, bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, güvenlik amiri, yardımcısını sopayla darbederek öldürmüştü. Zanlının ifadesinde nöbet listesi yüzünden tartıştıklarını söyleyerek, kendisini "Omzuna vurmayı amaçladım ama başına geldi" sözleri ile savundu.
 - Bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti
6 saat 25 dakika önce

Marmaris'te bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İlknur Ç. isimli kadın, çalıştığı iş yerinin önünde A.İ.K isimli erkeğin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralanan kadın hayatını kaybetti.
 - Isırılarak koparılan kulağını martı kapmıştı
6 saat 44 dakika önce

Isırılarak koparılan kulağı martı kaptı, mahkeme 3 yıl hapis verdi

Büyükada'da, kız arkadaşına şiddet uygulayan Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'i durdurmak isterken saldırganın kulağını ısırarak kopardığı Eyüp Çelik davasında 8 yıl sonra karar çıktı. Sanık Seyrek, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı, kopan kulağı martı tarafından alınan Eyüp Çelik ise beraat etti.
Sona Git