- Gaziantep'teki katliam gibi kazada yeni gelişme
23 dakika önce

Gaziantep'teki feci kazada beton mikser sürücüsü tutuklandı

Gaziantep’te beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada 9 kişi hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili gözaltına alınan beton mikserin sürücüsü Mehmet Göğüş tutuklandı.
 - "Bahçeli Özel'e kapıları kapattı"
1 saat 43 dakika önce

'Köstekli saat' göndermesinin nedeni belli oldu! "Bahçeli Özel'e kapıları kapattı"

Bugün CHP lideri Özgür Özel'i ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görüşmeden önce Özel'e sert sözlerle yüklenmiş, 'köstekli saat' göndermesi yapmıştı. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Bahçeli-Özel görüşmesini değerlendirdi. Bahçeli'nin görüşme öncesinde kapıları kapattığını belirten Atik, 'köstekli saat' konusuyla ilgili de konuştu.
Gündem - Gündem
1 saat 59 dakika önce

15 yaşındaki çocuk 16 yaşındaki ablasını öldürdü

Ankara'da 16 yaşındaki ablasıyla tartışan 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Saldırıyı gerçekleştiren E.İ'nin ruhsal sorunları olduğu öğrenildi.
 - İzmir'deki skandalda yeni gelişme!
2 saat 14 dakika önce

İzmir'de nikah salonundaki olayda yeni gelişme! Mülkiye Müfettişi görevlendirildi

İzmir'de bir nikah salonunda yaşanan olay büyük tepki çekmişti. Nikah öncesi, salonda dua edilmek istenmiş, nikah memuru ise "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz" diyerek mikrofonu hocanın elinden alıp uzaklaştı. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı, Mülkiye Müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.
 - 22 yıldır işçi olduğu belediyeye başkan oldu ama...
2 saat 31 dakika önce

22 yıldır işçi olduğu belediyeye başkan oldu ama elindeki kazmayı bırakmadı...

Adıyaman'ın Kahta Belediyesi'nde 22 yıl işçi olarak çalışan Mehmet Turan, yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturdu. 'Belediyede yapmadığım iş kalmadı' diyen Turan, halen daha işçi gibi çalışmaya devam ediyor. Turan, "Hemen hemen her şeye ben hakim olduğum için bundan sonraki süreçte hem başkanlık hem de işçilik yapacağım" ifadelerini kullandı. 
 - Bakan Yumaklı'dan kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklama
2 saat 53 dakika önce

Bakan Yumaklı'dan kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Bakan Yumaklı, "Et fiyatlarındaki spekülatif durumun kurban fiyatlarında da olma potansiyeli vardı ama aldığımız önlemlerle ve açıklanan kurbanlık fiyatlarıyla öyle olmayacağı görülmüş oldu" dedi. 
 - Soma faciasında yeni gelişme
3 saat 11 dakika önce

Soma faciasında yeni gelişme: 10 yıl sonra 28 kamu çalışanının yargılaması başlıyor

Manisa'nın Soma ilçesinde 10 yıl önce 301 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili Soma Davasında yer almayan kamu çalışanları da yargı karşısına çıkıyor.
 - CHP'li başkana 27 yıl hapis istemi!
3 saat 19 dakika önce

Antalya'daki teleferik faciasında iddianame tamam! Mesut Kocagöz için 27 yıla kadar hapis istemi

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili iddianame hazırlandı. Aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5'i tutuklu 12 şüphelinin, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" ve "trafik güvenliğini taksirle tehlikeye sokma" suçlarından 27'şer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. Şüpheli S.K'nin tesiste elektrik teknikeri olarak çalıştığı ve dosyasında ilkokul diplomasının yer aldığı ancak ustalık veya mesleki yeterlik belgesinin bulunmadığnın altı çizildi.
 - İZBAN raydan çıktı, yüzlerce kişi tahliye edildi
3 saat 30 dakika önce

İZBAN raydan çıktı, yüzlerce kişi tahliye edildi

İzmir'in Konak ilçesinde seyir halindeki tren raydan çıktı. Yüzlerce kişi acil çıkıl kapısından tahliye edildi, raylar üzerinden yürüyerek bölgeden uzaklaştı. 
 - İkinci Türk astronot uzay yolunda
3 saat 37 dakika önce

Bakan tarih verdi: İkinci Türk astronot uzay yolunda

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, ikinci astronot Tuva Cihangir Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşunun 8 Haziran 2024'te ABD'nin New Mexico eyaletinde bulunan Spaceport tesislerinden gerçekleşeceğini duyurdu.
Gündem - Gündem
3 saat 57 dakika önce

Yargıtay'da seçim çıkmazı: Yine sonuç çıkmadı

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 32. tur oylamasında da hiçbir aday seçilme yeterliliğini sağlayamadı.
 - 'Ağlayan gelin' ve 'hüzün çiçeği'ni koparan yandı
4 saat 9 dakika önce

'Ağlayan gelin' ve 'hüzün çiçeği'ni koparan yandı! Cezası dudak uçuklatıyor

Elazığ’da endemik tür olan ve halk arasında 'ağlayan gelin' diye bilinen 'ters lale' ile 'baskilensis' koparanlara 488 bin 630 lira idari para cezası uygulanacak.
 - Gaziantep'teki kazada dikkat çeken detay
4 saat 49 dakika önce

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada dikkat çeken detay

Gaziantep’te beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden 9 kişiden 8'inin kadın olması dikkat çekti.
 - Doğu Karadeniz 3 fayın tehdidi altında
5 saat 6 dakika önce

Prof. Dr. Osman Bektaş 3 tane fayın ortasında deyip riskli yerleri açıkladı!

Doğu Karadeniz'deki yapıların deprem riskini büyüttüğünü söyleyen yer bilimci Osman Bektaş, özellikle Trabzon'da Yomra, Beşirli ve Akyazı'ya dikkat çekip yerleşimin heyelan sahaları üzerine kurulduğunu ifade etti. Bektaş, bu bölgelerin ayrıca üç deprem kaynağı arasında yer aldığını söyledi. 
 - Bakan Tekin'den mülakat açıklaması
5 saat 23 dakika önce

Puanlama nasıl olacak? Merakla bekleniyordu... Bakan Tekin'den mülakat açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Tekin, merakla beklenen mülakatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, "Bugün itibariyle yüzde 50 mülakat, yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız. Atama yönetmeliğimizdeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanacak" dedi.
 - Öldü sandılar, burunları bile kanamadı
5 saat 30 dakika önce

Gaziantep'teki olay hem korkuttu hem yüreklere su serpti: Öldü sandılar, burunları bile kanamadı

Gaziantep'te park edildikten sonra el freni tam çekilmeyen otomobil, geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocuğun üzerinden geçti. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken otomobilin üzerinden geçtiği 2 çocuğun hemen kalkarak annelerine koşması dikkat çekti.
 - Erdoğan'dan enflasyon ve ekonomi mesajları
5 saat 48 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajları: Bundan geriye dönüş olmayacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomide hedeflerimize ulaşmak için para, maliye ve gelirler politikalarımızı ve programımızı uyum içinde, kararlılıkla yürütüyoruz." açıklamasını yaptı. Erdoğan, "Bizim amacımız, geçici rahatlamalarla sorunu ötelemek ya da popülizme meyletmek değil 85 milyonun tamamı için kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bundan geriye dönüş olmayacaktır." diye konuştu.
 - Doğuya yağış, batıya güneş ışınları düşecek
6 saat 1 dakika önce

Meteoroloji'den 11 kente sarı kodlu uyarı! Doğuya yağış, batıya güneş ışınları düşecek

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre 11 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin doğusu yağışlara teslim olmaya devam edecekken batısı ise yaz mevsiminin provalarına başlayacak.
 - 12 ilde sıcaklık sıfır derecenin altında!
6 saat 4 dakika önce

Yurdun bir bölümü buz kesti: 12 ilde sıcaklık sıfır derecenin altında!

Yaz aylarına günler kaldı ama kar yağışı bazı illerde etkili olmaya devam ediyor. Çok sayıda il ve ilçede hava sıcaklığı sıfırın altına düştü. Türkiye'nin en soğuk noktası ise gece saatlerinde 6,8 dereceye düşen sıcaklığıyla Bolu Batı Karadeniz Orman Arş. oldu.
Gündem - Gündem
6 saat 19 dakika önce

Zehir tacirlerine operasyon: Yüzlerce kişi yakalandı!

52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine yönelik NARKOÇELİK-15 operasyonu düzenlendi. Operasyonda 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 - Erdoğan'ın T.C. kimlik numarası ile arama yaparken yakalandı
6 saat 56 dakika önce

Erdoğan'ın T.C. Kimlik numarası ile arama yaparken yakalandı, ardı arkası kesilmedi! Ankara Emniyeti’ndeki olaylara başmüfettiş bakacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ‘köstebek’ soruşturmasıyla ortaya atılan iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Bir polisin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın T.C.'si ile arama yaptığı ortaya çıktı. Başka bir polisin de gizli yürütülen soruşturmaları FETÖ’nün etkin propagandacısı olan firari Cevheri Güven ile paylaştığı tespit edildi. Bakan Yerlikaya talimat verdi, başmüfettiş görevlendirildi.
Sona Git