- "Yakında kamuoyu ile paylaşacağız"
12 dakika önce

Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarruf açıklaması: "Yakında kamuoyu ile paylaşacağız"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarrufa ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. Enflasyonun yeniden tek haneye ineceğini söyleyen Yılmaz, kamuda tasarruf için alınan yeni tedbirlerin yakında kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.
 - Tarihte bugün! 6,7'lik depremde 3 bin kişi hayatını kaybetti
30 dakika önce

Tarihte bugün! 6,7 büyüklüğündeki Malazgirt depreminde 3 bin kişi hayatını kaybetti

AFAD, 1903 yılında Muş'ta (Malazgirt) meydana gelen ve 3000'e yakın kişinin hayatını kaybettiği depreme yönelik paylaşımda bulundu. "Tarihte bugün" notuyla yapılan paylaşımda, "6.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz" ifadeleri yer aldı.
 - Başkent'i sağanak ve dolu vurdu
1 saat 26 dakika önce

Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu! Valilikten yarın için uyarı geldi

Ankara'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından öğle saatleri itibariyle sağanak ve dolu etkili oldu. Şehrin cadde ve sokakları yağışlar sebebiyle göle dönerken, ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Öte yandan Ankara Valiliği, yarın için vatandaşları uyardı.
 - Irak'taki Türk vatandaşları tahliye edilecek
1 saat 35 dakika önce

Irak'taki Türk vatandaşları tahliye edilecek

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Irak'ın Süleymaniye şehrinden Türk vatandaşlarının tahliye talebinin karşılanacağını duyurdu.
 - Korhan Berzeg'in arama çalışmalarında sıcak gelişme!
2 saat 4 dakika önce

Korhan Berzeg'in arama çalışmalarında sıcak gelişme! Yeni kemik parçaları bulundu

Haziran ayından beri her yerde aranan Ekonomist Korhan Berzeg'e ait kimlik, kredi kartları ve 4 kemik parçası evine sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunmasının ardından arama çalışmaları sil baştan başladı. Çalışmaların 5. gününde Berzeg'e ait yeni kemik parçaları bulundu.
Gündem - Gündem
2 saat 21 dakika önce

Sağanak yağış ve şiddetli rüzgar yarın da Ankara’da etkili olacak

Ankara'da yarın etkili olması beklenen sağanak yağışlar ve şiddetli rüzgarlar nedeniyle Ankara Valiliği tarafından uyarılar yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü Ankara'da gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Detaylar şu şekilde...
 - Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
2 saat 34 dakika önce

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Kandilli ve AFAD son dakika verileri açıkladı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ve AFAD son dakika verileri paylaştı.
 - Meteoroloji'den 15 ilde sarı kodlu alarm
2 saat 41 dakika önce

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftaya yönelik hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre ülke genelinde sağanak yağışların etkili olacağı tahmin edilirken, rüzgar ve toz taşınımı için vatandaşlar uyarılıyor. Öte yandan 15 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti
2 saat 52 dakika önce

Şehit ateşi Ordu'ya düştü! Kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti

Konya’nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 29 yıllık polis memuru, mesai sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettti. Şehit polis, defnedilmek üzere memleketi Ordu’ya gönderildi.
 - Bakan Fidan'dan kritik görüşmeler!
3 saat 2 dakika önce

Bakan Fidan'dan diplomatik görüşmeler! Dünya Ekonomik Forumu'nda Gazze trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 gün devam edecek Dünya Ekonomik Forumu'nda Gazze'ye yönelik diplomatik görüşmelerini sürdürüyor. Bakan Fidan, Riyad'da toplantı devam ederken, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sayısız katliam gerçekleştirdiği Gazze için atılacak adımları değerlendirmek önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Gündem - Gündem
3 saat 17 dakika önce

Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup eden Göztepe Süper Lig’e yükseldi

Heyecanla beklenen sonuç geldi! Göztepe Süper Lig'e yükseldi mi diye merak eden taraftarlar galibiyet haberi ile sevinç içinde. Heyecan dolu karşılaşmanın tüm detayları ve merak edilen tüm ayrıntılar haberimizin devamında...
 - İstanbul'da hatalı park kavgası!
4 saat 2 dakika önce

İstanbul'da hatalı park kavgası! Sopa ve bıçakla saldırdılar, az kalsın canından oluyordu

İstanbul'da dehşet görüntüler... Eyüpsultan'da hatalı park nedeniyle sopa ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada Halil İbrahim Odabaşı az daha canından oluyordu. Odabaşı kendini markete kilitleyerek kurtuldu.
 - Adıyaman şehitlerine son veda
4 saat 7 dakika önce

Adıyaman'da meslektaşının kurşunuyla şehit olan polislere veda

Meslektaşının kurşunuyla şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman'da tören düzenlendi. Törenin ardından Başkomiser Kamuran Üçgül memleketi Osmaniye'de, Komiser Gökhan Özer, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende yakınları göz yaşlarını tutamadı.
 - Erdoğan'dan şehit polislerin ailelerine başsağlığı
4 saat 40 dakika önce

Erdoğan'dan şehit polislerin ailelerine başsağlığı

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açmış ve iki polis amirini şehit etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit polislerin ailelerine başsağlığı diledi.
 - Skandal ifadelerin ardından flaş gelişme!
4 saat 52 dakika önce

Ankara'da müşterilerine hakaret eden Black House Otel'in sahibi büyük tepki çekti! Otel kaçak çıktı, Bakanlık harekete geçti

Ankara'da Black House isimli bir otelin işletmecisi, müşterilerinin Google Haritalar'da yaptığı yorumlara hakaretler yağdırdı. Otelin kaçak çıktığı öğrenilirken, Kültür ve Turizm Bakanlığı da otelin kapatılması için işlem başlattı.
Gündem - Gündem
5 saat önce

Trabzonspor-Gaziantep maçı bu akşam 19.00’da başlayacak

Taraftarlar Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında heyecan dolu bir maçın bekleyişindeler. Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleşecek bu mücadele öncesinde futbolseverlerin gözü kulağı maçın detaylarında. Trabzonspor maçı kaçta? Bugün maç var mı? Tüm merak edilen detaylar şöyle...
 - İnanılmaz kareler... Görüntüler Türkiye'den!
5 saat 34 dakika önce

Çöl tozları etkili oldu! Bolu'da gökyüzü kırmızı, mor ve sarı renklere büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Afrika'dan gelen toz taşınımı için 'sarı' kod ile uyardığı Bolu kırmızı, mor ve sarı renklere büründü.
 - 4 gün sonra kahreden haber!
5 saat 37 dakika önce

4 gün sonra kahreden haber! Adana'da otobüsten düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
6 saat 27 dakika önce

28 Nisan Pazar Samsun, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinde gök gürültülü sağanak uyarısı verildi

Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinde hava durumuyla ilgili önemli bir uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Nisan Pazar günü için Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini duyurdu. Bu yağışlar, kısa süreli ve yerel olarak şiddetli olabilecek nitelikte olacak. Özellikle sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve heyelan gibi risklerin artabileceği belirtiliyor. Detaylar şu şekilde...
 - Her şey 5 dakika içinde oldu! Bir anda dolu yağdı
6 saat 50 dakika önce

Her şey 5 dakika içinde oldu... Ankara'da sağanak yerini doluya bıraktı

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi.
 - Meteoroloji'den 4 şehir için kritik uyarı!
6 saat 58 dakika önce

Meteoroloji'den Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu için kritik uyarı! Sağanak geliyor...

Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Sona Git