- Tatil için Türkiye'ye gelen adamın kahreden sonu...
18 dakika önce

Tatil için Almanya'dan geldiği Antalya'da boğularak hayatını kaybetti

Antalya'da denize giren 59 yaşındaki adam, boğularak hayatını kaybetti. Şahsın Almanya'dan 1 aylığına tatil için geldiği öğrenildi.
 - AKINCI'dan tam isabet! Mest eden görüntüler
32 dakika önce

Bayraktar AKINCI’dan deniz hedeflerine tam isabet

Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. O anlara ilişkin görüntüler de paylaşıldı.
 - Cinayetin altından yasak aşk çıktı
1 saat 5 dakika önce

'Kesik baş' cinayetinde 3 tutuklama

Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş halde bulunan cesetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia edildi.
 - CHP'de kimler rahatsız oldu?
1 saat 44 dakika önce

Özel-Bahçeli görüşmesinin perde arkası! CHP'de kimler rahatsız oldu?

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan ile Hukukçu Mustafa K. Çiçek, TGRT Haber canlı yayınında Devlet Bahçeli ile Özgür Özel görüşmesinin perde arkasını anlattı. Kapan, Ekrem İmamoğlu'nun görüşmeden rahatsız olduğunu "Özellikle geri plana düşmesi hasebiyle bu tür görüşmelerden hoşlanmıyor" sözleriyle dile getirirken, Çiçek "CHP'nin MYK'sında ve milletvekillerinde bu ardı ardına yapılan Sayın Erdoğan ve Bahçeli görüşmelerinden rahatsız olan önemli isimler var" sözlerini sarf etti.
 - Canına kıymak için binanın tepesine çıktı
1 saat 59 dakika önce

Canına kıymak için binanın tepesine çıktı! Yürekler ağza geldi

Hatay'ın Antakya ilçesinde intihar etmek için binaya çıkan bir vatandaş, ikna çalışmalarıyla intihardan vazgeçirdi.
 - İmam da cemaat de korkuya kapıldı! Camiyi yılan bastı
2 saat 41 dakika önce

İmam da cemaat de korkuya kapıldı! Camiyi yılan bastı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir cami yılanların meskeni haline geldi. Camide son 20 günde üç yılan yakalanarak doğal ortamına bırakıldı.
 - 22 sanık hakkında karar verildi
3 saat 12 dakika önce

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme! İddianame kabul edildi, 22 sanık yargılanacak

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturmada Ateş'in ölümüyle ilgili  22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. 22 sanık, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.
 - Okuldan atılan öğrenci kurşun yağdırmıştı
3 saat 29 dakika önce

Okuldan atılan öğrencinin kurşun yağdırdığı müdür hayatını kaybetti

Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak ağır yaralanan özel lisenin müdürü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 - Bir ilimizde ormanlara giriş yasaklandı! Uymayana ceza var
3 saat 36 dakika önce

Kırklareli’nde ormanlara giriş 177 gün süreyle yasaklandı

Kırklareli Valiliği, il genelinde 8 Mayıs'tan itibaren ormanlık alanlara girişlerin 177 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
 - Kışlıkları hazırlayın kar geliyor! O iller için kritik uyarı
3 saat 39 dakika önce

Meteoroloji'den o iller için kritik alarm! Kışlıkları hazır tutun, mayısta sağanak ve kar geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, Doğu Anadolu’da yer yer kar veya karla karışık yağmur yağacağı tahmin ediliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - 6 anlaşma imzalandı
3 saat 59 dakika önce

Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı

Türkiye ile Kuveyt arasında diplomatik ilişkilerden afetlerle mücadeleye, ekonomiden ticarete, savunmadan stratejik hamlelere 6 önemli anlaşma imzalandı. İmzalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda atıldı.
 - Mafyanın öldürdüğü isim kışlada anıldı mı? Açıklama var
4 saat 30 dakika önce

Mafyanın öldürdüğü ismin kışlada anıldığı öne sürülmüştü! Yalanlama geldi

Mafya hesaplaşmasında öldürüldüğü öne sürülen bir şahsın, askeri kışlada anıldığı iddiası gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkez, konuyu yalanlayarak bir açıklama yayınladı.
 - Çocukları dükkanında istismar etmişti! Davada yeni gelişme
4 saat 59 dakika önce

Sucu dükkanında cinsel istismar davası! Ara karar açıklandı

Bağcılar’da 2019-2023 yılları arasında su sattığı dükkanda 4 çocuğa cinsel istismar suçundan hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Mahkeme, sanığın tutukluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
 - Almanya'da büyük kriz, protestolar yükseldi
5 saat 26 dakika önce

Almanya'da döneri enflasyon vurdu! Fiyatlar iki katına çıktı, protestolar yükseldi

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in kısa bir süre önce gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde döner keserken verdiği poz sonrası, ülkede döner fiyatlarındaki yükselişe yönelik protestolar arttı. Aşırı sağcı Die Linke partisi, döner fiyatlarındaki yükselişin durması amacıyla her eve günlük döner kuponu verilmesini tavsiye etti.
 - Türkiye'den İsrail'e Refah mesajı
5 saat 55 dakika önce

Türkiye'den İsrail'e Refah mesajı: Sadece bölgeyi değil dünyayı etkiler

İsrail'in Refah'a saldırıları artarken Türkiye'den de yeni bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli,   "Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır." dedi.
 - Şoförler harici herkesi hainlikle suçladı
6 saat 18 dakika önce

Dolmuşçu- öğrenci kavgasında şoförler harici herkesi hainlikle suçladı

Sürmene Şoförler Odası Başkanı, dolmuşçu-öğrenci servisi kavgasında şoförler hariç herkesi suçladı. Trabzon Belediye Başkanına 'hain' diyen Başkan Yılmaz, "Ümit Özdağ, Trabzon Belediye Başkanı ve Sürmene Belediye Başkanı hakkında 1,5 milyon şoförün tazminat davası açmasını rica ediyorum" sözlerini kullanıp öğrencilerin şoförleri darp ettiğini söyledi.
 - CHP'li vekilden Meclis'te skandal ifadeler!
6 saat 20 dakika önce

Meclis'te CHP'li Umut Akdoğan'dan skandal ifadeler: 1400 senedir yapıyorsunuz bunu!

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan Meclis kürsüsünde skandal ifadeler kullandı. Müslümanları hedef alan Akdoğan "Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Nesimi'nin derisini yüzerken yaptınız bunu. Hallac-ı Mansur'u asarken yaptınız bunu. Kubilay'ın başını keserken yaptınız bunu" diye konuştu.
 - Oturdukları binayı kundaklamaya çalıştılar
6 saat 34 dakika önce

Şişli'de inanılmaz anlar! Oturdukları binayı kundaklamaya çalıştılar

İstanbul Şişli'de, oturdukları evden tahliye kararı verilmesinin ardından binayı kundaklamaya çalışan zanlı ile polise direnen 3 kişi gözaltına alındı.
 - Okul müdürüne kurşun yağdırıp video paylaştı!
6 saat 42 dakika önce

Okul müdürüne kurşun yağdırıp video paylaştı! "Kafasına sıktım"

Eyüpsultan'da bir lisede Irak uyruklu öğrenci okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürüne kurşun yağdırdı. Öğrencinin olaydan sonra sosyal medya hesabından kendi fotoğrafının olduğu bir videoyla paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Videoda yer alan şarkı sözlerinde 'Kafasına sıktım' sözleri dikkat çekti. 
 - Öğretmenlerin beklediği atamada yeni detaylar
6 saat 42 dakika önce

Öğretmenlerin beklediği atamada yeni detaylar: Takvim açıklandı

MEB, 20 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin 20-31 Mayıs'ta alınacağını, adayların gireceği sözlü sınavların 1 Temmuz'dan itibaren başlayacağını duyurdu.
 - Bahadır Erdem'den ilk mesaj
7 saat 10 dakika önce

İyi Parti'den CHP'ye geçti... Bahadır Erdem'den ilk mesaj: Nerede kalmıştık

İyi Parti eski GİK Üyesi Bahadır Erdem, CHP'ye katılmasının ardından yaptığı açıklamada "Bundan sonra da şimdi olduğu gibi Türkiye’de, insanlarımızın yüzü gülsün, eşitlik olsun, laiklik ve bilimin ışığında gençlerimiz eğitim alsın diye uğraşacağım. Ve bunu en iyi yapabileceğim, neferi olarak en iyi çalışabileceğim parti, tabii ki Atatürk’ün partisi, CHP" dedi. Kararda İyi Parti'nin etkisinin olup olmadığı sorusuna ise Erdem, ''Ben İYİ Parti’den ayrılalı çok oldu'' dedi.
Sona Git