- 3 yaşındaki bebekten geriye sadece bu görüntü kaldı
13 dakika önce

Çorlu'da yürekleri paramparça eden yangın! 3 yaşındaki bebekten geriye sadece bu görüntü kaldı

Tekirdağ Çorlu’da bir apartmanın giriş katındaki ikamette yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından mahsur kaldığı yangından kurtarılan 2 kardeşten 3 yaşındaki bebek olay yerinde hayatını kaybetti.
 - Parası 15 dakikada yok oldu, dünyası başına yıkıldı
31 dakika önce

Ruhsattaki plakayı görünce anladı! Parası 15 dakikada yok oldu, dünyası başına yıkıldı

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvendi. Ücreti peşin yatıran Orhan, 1.5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
 - Denizli'de sondaj çalışması sırasında patlama
39 dakika önce

Denizli'de sondaj çalışması sırasında patlama: Sular metrelerce yükseğe fışkırdı, her yerden göründü

Denizli’de sera kurmak için yapılan sondaj çalışması, elektrik çevrim santraline giden jeotermal ana boru hattını patlattı. Metrelerce yüksekliğe fışkıran sular pek çok noktadan göründü.
 - Yerel seçim sonrası ilk yüz yüze görüşme
40 dakika önce

Yerel seçim sonrası ilk yüz yüze görüşme! Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi konutunda ziyaret ediyor. Görüşme saat 15.50'de başladı.
Gündem - Gündem
55 dakika önce

Bursa'da İHA muhabirine saldırı: 2 şüpheli gözaltına alındı

Bursa'da dün akşam Podyum Park Eğlence Merkezi'nde çıkan silahlı kavgayı görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirini darp eden şüphelilerden 2’si yakalanarak gözaltına alındı.
 - DEAŞ'lı teröristler Taksim'i 1 Mayıs'ta kana bulayacaklardı
1 saat 20 dakika önce

DEAŞ'lı teröristler Taksim'i 1 Mayıs'ta kana bulayacaklardı! Beykoz'da tatbikat bile yapmışlar

DEAŞ'a yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-32' operasyonuna ilişkin ortaya çıkan yeni detaylara göre patlayıcı yapımda uzman iki teröristin Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarında eylem planladığı belirlendi. Öte yandan teröristlerin Beykoz'da tatbikat yaptıkları da belirlendi. 
Gündem - Gündem
1 saat 36 dakika önce

Yaşlı kadın otobüsten düşerek can vermişti: Şoförün ifadesi pes dedirtti

Adana'da Hatice Sabahi, otobüsün kapısı açık olduğu için düşerek can vermişti. Otobüsünün şoförünün ortaya çıkan ifadesinde "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dedi. 
 - Otobanda yumurtalı dehşet!
1 saat 42 dakika önce

Mersin-Adana yolunda dehşete düşüren olay! 'Otoban çetesi yumurta atıp durdurdukları aracı soyuyor' iddiası

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia kelimenin tam anlamıyla dehşete düşürdü. İddiaya göre, Mersin-Adana otobanına pusu kuran hırsızlar, yumurta atarak durdurdukları aracı soyuyor. Benzer sosyal medya paylaşımlarının sayısının artmasının hemen ardından Adana ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, ekipleri harekete geçerek bölgede gece boyunca denetim yaptı.
 - Diplomatik kaynaklardan kritik açıklama
1 saat 51 dakika önce

Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı mı? Diplomatik kaynaklardan kritik açıklama

Diplomatik kaynaklardan "Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldığı" yönündeki haberlere ilişkin açıklama geldi. Kaynaklar, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 - MİT, PKK'ya nefes aldırmıyor
1 saat 55 dakika önce

MİT'den Irak'ın kuzeyine operasyon: 15 terörist etkisiz hale getirildi

MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde son bir haftada düzenlediği operasyonlarda, aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 15 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerin TSK birliklerine ve sınır karakollarına yönelik eylem hazırlığında olduğu öğrenildi.
 - Çetenin başı İnegöllü iş kadını 'Hanımağa' çıktı
1 saat 56 dakika önce

Çetenin başı İnegöllü iş kadını 'Hanımağa' çıktı: Suç örgütünde dikkat çeken 'tetikçi' detayı

Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 operasyonunda onlarca kişi yakalandı. Çetenin 17-25 yaş arasındaki tetikçiler aracılığıyla para vermeyen kişilere silahlı saldırı düzenlediği öğrenildi. Öte yandan İnegöl'de çetenin faaliyetlerini başlatan kişinin 'Hanımağa' lakaplı iş kadını D.T. olduğu bildirildi. 
 - Bomba yapımında bilgili 8 DEAŞ’lı İstanbul’da yakalandı
2 saat 21 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bomba yapımında bilgili 8 DEAŞ’lı İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da, ‘Bozdoğan-32’ operasyonları çerçevesinde, silahlı terör örgütü DEAŞ mensubu 8 kişinin yakalandığını bildirdi. Gözaltına alınan şahısların bomba yapımında bilgili oldukları aktarıldı.
 - Türkiye kararını verdi! NATO Genel Sekreterliği için...
2 saat 52 dakika önce

Türkiye kararını verdi! NATO Genel Sekreterliği için Mark Rutte desteklenecek

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.
 - Kalbine kavuştuğu gün can verdi!
2 saat 57 dakika önce

Rize onun için seferber olmuştu... 5,5 yıldır kalp nakli bekleyen Esila Tüfekçi hayatını kaybetti

Ankara'da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve 5,5 yıllık bekleyişin ardından dün kalp nakli olan Esila Tüfekçi (16), bugün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Esila için memleketinde "Rize evladına sahip çıkıyor" sloganıyla bağış kampanyası başlatılmıştı.
Gündem - Gündem
4 saat 19 dakika önce

Tahir Elçi davasında yeni gelişme

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.
 - Köylülerde huzur bırakmayan 'kaya' isyan ettirdi
4 saat 32 dakika önce

Meteor mu kale mi? Köylülerde huzur bırakmayan 'kaya' isyan ettirdi

Sivas'ın Yaramış köyündeki kaya bölge sakinlerini isyan ettirdi. Köylülerin 'toprak taş' dediği 'meteor' iddialarının da olduğu kaya definecilerin tahribatına uğradı. Köylüler 'Burada hazine yok' derken konuyla ilgili arkeologların çalışma yapmasını istedi. 
 - Isparta'da feci kaza! Bir polis şehit oldu
4 saat 35 dakika önce

Isparta'da feci kaza! Polis Yonuz Turan şehit oldu

Isparta’da askeri personelin kullandığı otomobil, radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a (51), ardından ekip aracına çarptı. Kazada Turan şehit olurken, otomobildeki 4 kişi yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Kurmay Başkanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri de X hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.
 - Ağabeyini öldürdüler kardeşini bıçakladılar
4 saat 56 dakika önce

Ağabeyini öldürdüler kardeşini bıçakladılar: Arabistan'a kadar uzanan 'pusu'!

Hatay'da Ayhan Kutlu taşlarla ve sopalarla darp edilerek öldürülmüştü. Kutlu'yu katleden aile bir buçuk ay sonra kardeş Celal Kutlu'yu bıçakla yaraladı. Kardeş Kutlu, üç kez aynı aile tarafından bıçaklandığını söyleyip ağabeyinin ölümü hakkında "Beni bıçakladıkları zaman o ailenin büyük oğlu burada değildi. Onu Arabistan'dan çağırıp kardeşime pusu kurdular" dedi. 
Gündem - Gündem
5 saat 1 dakika önce

Yargıtay Başkanlığı seçiminde bilmece sürüyor: 26. turda da sonuç çıkmadı

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 26. turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.
 - 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlama olacak mı?
5 saat 20 dakika önce

Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama: Taksim'de kutlamaya izin yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama yaparak 'Taksim'de kutlama' tartışmalarına noktayı koydu. İstanbul'da 40 ayrı yer ve güzergahın belirlendiğini söyleyen Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını bir eylem ve propaganda sahası haline getirmelerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Gündem - Gündem
5 saat 34 dakika önce

İş ilanına başvuran kadınlara fuhuş tuzağı! Polis operasyonla kurtardı

İstanbul’da çocuk ya da hasta bakıcı ilanlarıyla yabancı uyruklu kadınları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan 6 kişi yakalandı. Ekipler operasyonda 3 kadını kurtardı. Zanlılardan 4'ünün tutuklandığı öğrenildi.
Sona Git