- Türkiye bu yaz kavrulacak!
15 dakika önce

Türkiye bu yaz kavrulacak! Sıcaklık 7 derece daha yüksek olacak

Geçtiğimiz yıl sıcaklık rekorlarının kırıldığı yurt genelinde bu yıl da kavurucu sıcakların olması bekleniyor. Uzmanlar nisan ayında haziran ayı sıcaklarının etkili olduğunu ve yaz sıcaklığının 7 derece daha yüksek olacağını kaydetti. Buzulların da hızla eridiğine dikkat çekilirken  Büyük Ağrı'nın tepesindeki buzul takkesinin 2070'e kadar  eriyeceğini söyledi. 
Gündem - Gündem
57 dakika önce

Toz taşınımı bir tek onların işine yaradı! Uzun kuyruklar oluştu

Düzce'de etkili olan yağmur ve toz taşınımı sebebiyle araçlarının üzeri çamurla kaplanan sürücüler oto yıkamacılarda yoğunluğa sebep oldu. Oto yıkamacılarda kuyruklar oluştu.
Gündem - Gündem
1 saat 6 dakika önce

Fahrettin Altun: TRT, ciddi atılımlar gerçekleşti

İletişim Başkanı Altun, TRT İspanyolca'nın tanıtım programında konuştu. Altun, konuşmasında "TRT, son dönemde uluslararası yayıncılık alanında ciddi atılımlar gerçekleştirdi. TRT uluslararası dijital haber kanallarının takipçisi 44 milyonu geçti. TRT İspanyolca kanalımız da aynı ilgiye mazhar olacaktır" dedi.
 - Yerlerde yuvarlanan AK Partili isimden ilk açıklama
1 saat 19 dakika önce

Yerlerde yuvarlanan AK Partili İbrahim Efe'den ilk açıklama: Öfkeme yenik düştüm

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan kargaşada bir kişinin AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'yi ittirmesi neticesinde yere düşerek yuvarlanmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Efe, "İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim" dedi.
 - Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında sil baştan
1 saat 29 dakika önce

Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında sil baştan! Yeni ipuçlarının peşine düşüldü

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait yeni ipuçları bulmak amacıyla yapılan çalışmalar 3’üncü gününde de devam ediyor. Kızı Nisa Berzeg ve eşi Angela Berzeg'in DNA örneği vermesinin ardından diğer kızı olan Sibel Berzeg’in de dün Amerika’dan İstanbul’a geldiği öğrenildi. 
 - İkinci 'Kadir Şeker' vakasında yeni gelişme
2 saat önce

İkinci 'Kadir Şeker' vakasında yeni gelişme: Teslim oldular, hapis cezaları onandı

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu. Adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine götürülen Daşkıran’ın ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
 - Taksim canisinin cezası belli oldu
2 saat 24 dakika önce

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında son dakika! Albashır'e 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım 2022 tarihinde altı kişinin öldüğü, 18’i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada bombalı eylemi gerçekleştiren sanık Albashır'e 7kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ve bin 794 yıl hapis cezası verildi.
Gündem - Gündem
3 saat 14 dakika önce

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Öğretmeni darbeden veli tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul’da öğretmeni darp eden öğrenci velisinin tutuklandığını bildirdi. Tunç, "Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan, bilgili ve ahlaklı bireyler yetiştirmek uğruna kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimize yönelik şiddet eylemi asla kabul edilemez" dedi.
 - Fatih Erbakan çay sohbetine neden çağrılmadı?
3 saat 15 dakika önce

Fatih Erbakan Meclis'teki çay sohbetine neden çağrılmadı? AK Parti'den açıklama var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda siyasi parti liderleriyle çay sohbeti gerçekleştirmişti. Sohbete Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan çağrılmamıştı. Konuyla ilgili AK Parti cephesinden ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Planlanarak gelişmedi. Meclis Başkanı tarafından o anda önerildi. O anda geliştiği için oldu özel plan çerçevesinde değildi" dedi.
 - Şüphelinin akıbeti belli oldu
3 saat 30 dakika önce

Kelime-i Tevhid yazılı bayrakla yürüyen kişiye küfür eden şüpheli tutuklandı

Eskişehir’de yapılan Gazze’ye destek yürüyüşünün ardından elindeki ‘Kelime-i Tevhid’ yazılı bayrakla yürüyen şahsa küfür edip müdahalede bulunduğu için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gündem - Gündem
4 saat 14 dakika önce

Evlerine çağırdıkları kişiyi darp eden sağlık çalışanı 2 kadın tutuklandı

Samsun’da sağlık çalışanı iki kadın evlerine çağırdıkları bir kişiyi darp etti, ardından banka hesabındaki parayı da kendi üzerlerine geçirdi. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, iki kadını da tutuklayarak cezaevine gönderdi.
Gündem - Gündem
4 saat 26 dakika önce

İstanbul'da pazar günü yola çıkacaklar dikkat! Kilit güzergahlar trafiğe kapatılacak

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul'da bazı noktalar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği bazı yolların saat 07.00'da, bazılarının ise 08.00’da ve 09.00’da kapatılacağı duyuruldu. İşte kapatılacak güzergahlar... 
 - Meşhur muhtar adayının hedefi 2028
4 saat 40 dakika önce

Seçimi kazanamayınca hastaneye kaldırılmıştı: Elazığ'ın meşhur muhtar adayının hedefi 2028

Elazığ’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi. Muhtar Güneş, 2028 seçimlerinde milletvekililği için yine aday olacağını belirterek, şimdiden vatandaşları gezerek oy istemeye başladı.
 - Havaların ısınmasıyla ölümcül virüs yeniden hortladı
5 saat 23 dakika önce

Havaların ısınmasıyla ölümcül virüs yeniden hortladı! Uzmanlardan kene uyarısı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde görev yapan Aile Hekimi Dr. Fuat Zengin, havaların ısınması ile birlikte kenelerden bulaşan KKKA virüsü tehdidine dikkat çekerek, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarına karşı vatandaşları uyardı.
 - Lüks rezidansta kan donduran cinayet
5 saat 35 dakika önce

Lüks rezidansta kan donduran cinayet: Selin'i öldürüp ailesini aradı

Kartal'da evli ve 3 çocuk babası Ömer Öktem, 8 yıldır birlikte olduğu Selin Yalın'ı kaldıkları lüks rezidansta tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetin ardından Yalın'ın ailesini arayan Öktem, genç kadının intihar ettiğini söyledi. Emniyette cinayeti itiraf eden şüpheli savcılıkta ise olayın 'kaza' olduğunu öne sürdü. 
 - Depremzede işçiler üzerinden prim yapmış!
5 saat 45 dakika önce

Patiswiss CEO’su hakkında skandal iddia: Depremzede işçiler üzerinden prim yapmış!

Çikolata firması CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa etti fakat iddiaların ardı arkası kesilmedi. Tunaoğlu hakkında aylar önce yayınlanan bir habere göre, çalışanlarına mobbing yaptığı ve işe aldığı depremzede işçiler üzerinden prim yaptığı yer aldı. Mobbing iddialarına ise Tunaoğlu'nun, "Boş vaktiniz çoktur sizin, siz eğlenin. Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Yıllarca Aselsan’da çalıştım" şeklinde cevap verdiği öne sürüldü.
 - Bursa'da sıcak saatler! Vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı
5 saat 48 dakika önce

Bursa'da sıcak saatler! Mobilya dükkanında başlayan yangın evlere sıçradı

Bursa'da 5 katlı bir binanın zemin katında bulunan mobilya dükkanında yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler üst kattaki dairelere de sıçradı. İtfaiye ekipleri facianın önüne geçti.
 - Önüne geleni biçti, ortalık savaş alanına döndü
5 saat 56 dakika önce

E-5'te faciaya ramak kala... Önüne geleni biçti, ortalık savaş alanına döndü: Simit tezgahına çarparak durabildi

Beylikdüzü’nde E-5 yan yol Avcılar istikametinde bekleyen ticari taksi, arkadan başka bir aracın çarpması sonucu refüje savruldu. Kazaya karışan araçlardan biri üst geçidin altındaki simit tezgahına çarpmaya ramak kala durabildi. Kazada 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
 - Çanakkale Boğazı'nda yanan gemi Karanlık Liman'da
6 saat 9 dakika önce

Akşam saatlerinde kabusu yaşamıştı: Çanakkale Boğazı'nda yanan gemi Karanlık Liman'da

Çanakkale Boğazı'nda 107 metrelik yük gemisinde çıkan yangın söndürülmesinin ardından Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi. Yangın sonrası gemi dron kamerası ile görüntülendi.
 - 35 kente sarı kodlu uyarı
6 saat 15 dakika önce

Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri: 35 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Türkiye'de hava parçalı bulutlu olacak. Marmara ve Kuzey Ege'de sıcaklıklar mevsim normallerinde devam edecek, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Ayrıca 35 kent için ise sarı kodlu uyarı yapıldı.
Gündem - Gündem
6 saat 30 dakika önce

İzmir'de dehşet! Sahilde yürüyenler fark etti, hayatını kaybetti

İzmir'de sahilde yürüyüşe çıkanlar bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark ettiği gibi yetkililere haber verdi. Adrese gelen sağlıkçılar şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Sona Git