Gündem - Gündem
17 dakika önce

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

Mardin’de ilk kazayı kıl payı atlatan kadın ilçe çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. O anlar kameralara da yansıdı.
 - Kız öğrenciler şikayet etti, öğretmen tutuklandı
42 dakika önce

Tacizle suçlanan öğretmen tutuklandı

Elazığ’da kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında yapılan şikayet sonrası gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - Türkiye'den hadsiz paylaşıma sert tepki
1 saat 4 dakika önce

Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanı'nın hadsiz paylaşımına tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medya paylaşımına tepki geldi. Açıklamada, "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef alınması, İsrail hükümetinin ruh halinin göstergesidir" denildi.
 - Balayına diye gitti, ayağını kırıp kalede mahsur kaldı
1 saat 25 dakika önce

Balayı için Kapadokya'ya geldi, Ortahisar Kalesi'nde mahsur kaldı

Ankara'dan balayı için Nevşehir'e gelen genç kadın, gezmek için çıktığı Ortahisar Kalesi'nde düşerek ayağını kırdı. Zirvede mahsur kalan kadın, ekiplerce kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.
Gündem - Gündem
1 saat 30 dakika önce

Android 15’in yeni özelliği tüm uygulamalarda karanlık mod imkanı sunacak

Android 15'in beklenen yeni özellikleri kullanıcılarına daha fazla kolaylık ve konfor sunmaya hazırlanıyor. Son olarak ortaya çıkan bir özellik kullanıcıların yüzlerini fazlasıyla güldürecek nitelikte. Android Authority tarafından paylaşılan ekran görüntüleri Android 15'in getireceği arayüz iyileştirmelerini ve güçlü özelliklerini gözler önüne seriyor. Detaylar şu şekilde...
 - Otomobil tıra ok gibi saplandı! Ölü ve yaralılar var
1 saat 32 dakika önce

Otomobil kamyonun altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Kastamonu’da otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
 - Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi! Bir detay dikkat çekti
1 saat 54 dakika önce

Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Politika tutarlılığı, kredi notu açısından olumlu olabilir

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, politika tutarlılığındaki iyileşmenin sürdürülmesinin, Türkiye'nin kredi notu açısından olumlu olabileceğini bildirdi.
Gündem - Gündem
2 saat 31 dakika önce

Apple Spotify’ın yeni sürüm güncellemesini reddeti

Apple ve Spotify arasındaki uzlaşmazlık hala sürüyor. Apple'ın Spotify'ın yeni güncellemesini kabul etmedi. Appstore Spotify'ı kaldırıyor mu sorusu bu noktada gündeme oturdu. Öte yandan Apple telefonlara Spotify güncellemesi gelecek mi sorusu da ayrıca bir merak konusu. Güncellemeye ilişkin ayrıntılar şöyle...
Gündem - Gündem
2 saat 37 dakika önce

Galatasaray-Adana Demirspor maçı bu akşam 20.00’da başlayacak

Galatasaray, rakiplerini geride bırakarak liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Özellikle Fenerbahçe'yi mağlup ederek puan farkını 4'e çıkarmış olmaları sarı-kırmızılıları bu maça daha da motive ediyor. Ancak Adana Demirspor'un son haftalardaki istikrarlı performansı ve ev sahibi avantajı, Galatasaray için zorlu bir sınavın habercisi olarak görülüyor. Peki Galatasaray-Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Tüm detaylar şu şekilde...
 - Bulur bulmaz laboratuvara götürdüler
2 saat 42 dakika önce

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni bir bulgu! Hemen laboratuvara götürdüler

Haziran ayından beri her yerde aranan Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları kapsamında, bir kemik parçası daha bulundu.
 - "Müsamaha gösterilmemesini ifade ettim"
3 saat 11 dakika önce

Erdoğan, Hollanda Başbakanı Rutte ile basın toplantısı düzenledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Hollanda Başbakanı Rutte ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "Hiçbir terör örgütüne müsamaha gösterilmemesi gerektiğini ifade ettim." dedi.
Gündem - Gündem
3 saat 16 dakika önce

Ankara’da toplu taşıma olarak kullanılan teleferik süresiz olarak hizmete kapatıldı

EGO Genel Müdürlüğü, Başkent'in önemli ulaşım ağlarından biri olan Yenimahalle ile Şentepe arasında faaliyet gösteren teleferik hattının, Mimarlar Odası'nın 2013 yılında açtığı dava sonucunda "süresiz olarak kapatıldığını" duyurdu. Konuya ilişkin tüm detaylar şu şekilde...
 - Serinlemek için girdiği göletten cesedi çıktı
3 saat 18 dakika önce

Sulama göletine giren genç boğuldu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sulama göletine giren genç, hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
3 saat 50 dakika önce

Drift atanlara rekor ceza! 161 sürücüye yaklaşık 6 milyon TL'lik ceza

Bursa'da araçları ile drift atan 161 sürücüye toplamda 5 milyon 189 bin 513 TL idari para cezası yazıldı.
 - Deprem bölgesi için flaş karar
4 saat 1 dakika önce

Afet bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için mücbir sebep halini 31 Ağustos 2024'e uzattı.
Gündem - Gündem
4 saat 26 dakika önce

Kaldırımda yürürken canından oldu: O anlar araç içi kameraya yansıdı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde duble yolda hızla ilerleyen ve lastiği patlayan Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan 58 yaşındaki kadın, olay yerinde hayatını kaybederken feci kaza anı ise araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
4 saat 32 dakika önce

Kurumlar Vergisi beyan verme süresi 6 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergilendirme süreçlerinde önemli değişiklikler yaparak mükelleflere ve meslek mensuplarına ek süreler tanıdı. Bu değişiklikler özellikle 2023 hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi Beyannameleri ile Ba-Bs formlarının verilme ve ödeme sürelerini, e-Defterlerin oluşturulma, imzalanma ve "Elektronik Defter Beratları"nın yüklenme sürelerini kapsıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın duyurusu ve ayrıntılar şöyle...
Gündem - Gündem
4 saat 53 dakika önce

İntegral konusu yeni müfredattan kaldırıldı

Yeni müfredat taslağının yayınlanması ile birlikte vatandaşlar ve öğrenciler tarafından integral kalktı mı sorusu oldukça merak konusu haline geldi. İntegral kaldırıldı mı? Yeni müfredata dair tüm detaylar şu şekilde...
Gündem - Gündem
5 saat 2 dakika önce

İstanbul metrosunda intihar girişimi

Metro İstanbul, M2Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunduğunu duyurdu. Bir süre kapatılan Taksim istasyonu daha sonra kullanıma açıldı.
 - CHP'li belediye geriye enkaz bıraktı!
5 saat 11 dakika önce

CHP'li belediye geriye enkaz bıraktı! 250 milyon liralık borç

Zonguldak’ın Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP’den devraldıkları borçların 250 milyon lirayı bulduğunu belirterek “Ciddi bir enkaz devraldık” dedi.
 - 'Öğretmeni darbeden veli' olayında yeni detay
5 saat 16 dakika önce

Skandal içinde skandal! 'Öğretmeni darbeden veli' olayında yeni detay

Sarıyer'de bir okulda öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete uğramış, olay sonrası Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan veli Ali Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Öğretmenin darp edilmesiyle ile ilgili velinin öğrencinin yanlış yönlendirmesi nedeniyle olayla ilgisi olmayan başka bir öğretmeni darp ettiği öğrenildi.
Sona Git