- Suçlarına bebekleri alet etmişler!
1 saat 19 dakika önce

Suçlarına bebekleri alet etmişler: 14'ü doktor 41 kişi gözaltına alındı

Özel hastanelerin yeni doğan yoğun bakım servislerinde usulsüz bebek hasta sevk ettikleri, ödeme almaya devam etmek için bebekleri hastanede tuttukları, personel masrafından kaçmak için yoğun bakım ünitesinde doktor bulundurmadıkları, hemşireleri doktor olarak tanıttıkları gerekçesiyle 14'ü doktor 41 şüpheli gözaltına alındı. Firari iki kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. 
 - Akşener bu sözlerle veda etti
1 saat 22 dakika önce

İyi Parti'de seçim heyecanı! Akşener bu sözlerle veda etti

İyi Parti'de seçim günü geldi çattı. 4 adayın yarıştığı 5. Olağanüstü Kurultay'da tekrar aday olmayan Meral Akşener, kürsüde bir veda konuşması yaptı. Akşener, "Duruşumuzu pazarlık masalarına meze ettirmemiş olmanın gururuyla son kez karşınızdayım. İYİ Parti'yi kurduğumuz ilk günkü gibi bir an bile pes etmeden mücadele etmiş olmanın gönül rahatlığı ile karşınızdayım. Allah herkese böyle veda etmeyi nasip eylesin" dedi. 
 - 13 ilde Sibergöz operasyonu
1 saat 52 dakika önce

'Sibergöz' göz açtırmıyor: Şüphelilerin hesaplarında 500 milyonluk hareketlilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-35’ operasyonları çerçevesinde 48 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Şüphelilerin banka hesaplarında 500 milyon lira para hareketliliği olduğu belirlendi.
 - "Evet" demenin bedeli 500 bin lira
2 saat 11 dakika önce

Gençleri kara kara düşündüren tablo! "Evet" demenin bedeli 500 bin lira

Dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için artık evet demenin bedeli 500 bin liradan başlıyor. TESK Genel Başkanı Palandöken, iğneden ipleğe gelen zamlara dikkat çekip gelin ve damada takılan altınların da artık maliyeti karşılamadığını söyledi. Palandöken, yetkililere evlenecek gençler için sıfır faizli destek kredi çağrısı yaptı. 
 - İş makinesinin müdahalesi hayat kurtardı
2 saat 16 dakika önce

Felaketin eşiğinden dönüldü! İş makinesinin müdahalesi hayat kurtardı

Sultangazi’de bulunan Cebeci döküm sahası içerisine döküm yapmak için yanaşan bir hafriyat kamyonu, toprak kayması sonucunda kaymaya başladı. Kayan hafriyat kamyonunu devrilmekten son anda iş makineleri kurtardı.
 - Kardeşinin intikamını bir yıl sonra aldı
2 saat 23 dakika önce

Kardeşinin intikamını bir yıl sonra aldı: Yaşam vadisinde silah sesleri konuştu

Sarıyer'de aralarında husumet olan Samet F. ve Server Y. karşılaştıkları Yaşam Vadisi'nde kavgaya tutuştu. Samet F. bir yıl önce kardeşini bıçaklayan Server Y.'yi kalça kısmından yaraladı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Gündem - Gündem
3 saat 21 dakika önce

Kocaeli'deki feci kaza kamerada! Benzin dolu tanker araçları biçip ikiye bölündü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde D-130 Karayolu'nda 30 ton benzin yüklü tanker araçlara çarpıp ikiye bölündü. Kaza sonrası yollara dökülen benzin bölgede paniğe sebep oldu. Yolu trafiğe kapatan polis çevredeki evleri de tahliye etti. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Gündem - Gündem
3 saat 36 dakika önce

Ordu'da sıcak saatler! Gezi teknesi cayır cayır yandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde tersanede bakım yapılan gezi teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
 - Samsun'un havası bozuldu!
3 saat 44 dakika önce

2500 kilometre uzaktan gelen tozlar Samsun'u en 'kirli' yaptı

Birkaç gündür çöl tozlarının etkisi altında olan Samsun hafta sonuna 'en sağlıksız' hava kategorisinde giriş yaptı. Sis gibi şehrin üzerine çöken toz bulutu üzerine Bakanlık vatandaşları uyararak "Hassas gruplar ciddi sağlık sorunları yaşayabilir" ifadelerini kullandı. Kentte hava kirliliği 157 hava kalitesi indeksine yükseldi. 
 - Naci Görür 'Marmara' için yeniden uyarı verdi
3 saat 58 dakika önce

Naci Görür 'Marmara' için yeniden uyarı verdi: Kilitli o iki fay bir gün kırılacak

6 Şubat felaketi sonrası gözlerin çevrildiği olası Marmara depremi hakkında uyarılarını sürdüren Naci Görür, 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini söyleyip riskli bölgeleri açıkladı. Kilitli faylar, Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı'nı işaret eden ve bunların günün birinde muhakkak kırılacağını söyleyen Görür, Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin ise en fazla etkilenecek yerler olduğunu kaydedip bu bölgelerde hissedilenin 9 şiddetiyle eş değer olduğunu aktardı. 
 - İşte Komünist Başkan'ın yeni işi 
4 saat önce

Kadıköy'de seçimi kaybetmişti! İşte Komünist Başkan'ın yeni işi 

31 Mart Yerel Seçimleri'ne Kadıköy'den aday olarak giren Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, seçim yenilgisinin ardından memleketi Tunceli'de arı yetiştiriciliği yapmaya başladı. 
Gündem - Gündem
4 saat 20 dakika önce

Hatay'da köpek balığı paniği! O anları korkulu gözlerle kayda aldı, tepkisi güldürdü

Hatay’da amatör balıkçılık yapan İshak Beyaz'ın hayatının şokunu yaşadı. Bir anda önünde çıkan köpek balığını gören adam heyecan ile telefonuna sarıldı. Beyaz'ın o anki tepkisi ise izleyenleri gülümsetti.
 - 450 milyon liralık para trafiği ele verdi!
4 saat 51 dakika önce

Yasa dışı bahis çetesine operasyon: 450 milyon liralık para trafiği ele verdi!

Mersin polisi düzenlediği yasa dışı bahse yönelik operasyonda 450 milyon lira para trafiğini tespit etti. Transferi yapan 35 şüpheli gözaltına alındı. 
 - Meteoroloji'den kritik uyarı geldi!
5 saat 7 dakika önce

Meteoroloji'den kritik uyarı geldi! 2 bölgede göz gözü görmeyecek

Meteoroloji'den alınan son verilere göre bugün İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklenirken 5 bölge için ise sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte 5 günlük haritalı hava tahmin raporu...
 - 42 ilde zehir tacirlerine operasyon
6 saat 4 dakika önce

42 ilde zehir tacirlerine dev operasyon! 321 torbacı yakalandı

Güvenlik güçlerimizin uyuşturucu tacirleri ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 42 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-14” operasyonlarında 321 sokak satıcısı yakalandı. Bakan Yerlikaya operasyon görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı...
 - Kocaeli'de benzin dolu tanker kaza yaptı!
7 saat 3 dakika önce

Kocaeli'de benzin dolu tanker kaza yaptı! Patlama riski üzerine evler tahliye edildi, yol trafiğe kapandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Çekici kısmı kopan tankerdeki benzin yola döküldü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polis patlama riskine karşı yolu trafiğe kapatırken çevredeki evlerde oturanlar da tahliye edildi.
 - Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartları düzeltiliyor!
7 saat 27 dakika önce

Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartları düzeltiliyor! Yeni düzenleme Resmi Gazete'de

Çalışmak için bulundukları ilden başka illere giden mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
 - Devleti 'bebekler' üzerinden soydular!
8 saat 19 dakika önce

Devleti 'bebekler' üzerinden soydular! Her biri için günlük 8 bin lira ödeme yapıldı...

İstanbul ve Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda, 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen aralarında doktorların da yer aldığı 38 şüpheli yakalandı.
 - Gerçek çalan kapıyı açan olmayınca ortaya çıktı!
9 saat 26 dakika önce

Gerçek çalan kapıyı açan olmayınca ortaya çıktı! Eve giren polis ceset buldu

Küçükçekmece'de yakınlarının haber alamadığı kadın evinde ölü bulundu. Telefonlarına cevap alamayan aile bireyleri kapıya gitti açan olmayınca devreye polis girdi. Acı gerçek polisin eve girmesi ile ortaya çıktı.
 - Kafede oturanlara silahlı saldırı, ölü ve yaralı var
9 saat 50 dakika önce

Konya'da kafede oturanlara silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var...

Konya’da sıcak saatler! Kafede oturan iki arkadaş silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti. Olayın ardından zanlı annesinin evinde yakalandı, yaşananların sebebi ise şaşkına çevirdi.
 - "Milli gurur"
10 saat 7 dakika önce

İlk uçuşun onurunu yaşayan pi̇lotlar İ̇HA’ya konuştu: "Milli gurur"

Test uçuşlarını başarıyla gerçekleştiren savunma sanayiimizin çelik kanatları göğsümüzü kabartıyor. ANKA-III, KAAN, HÜRJET ve GÖKBEY’in test pilotları, gökyüzüyle buluştuklarında yaşadıkları heyecanı paylaştı.
Sona Git