Milli karateci Aykut Taylan, altın madalya ile döndü

/ Kaynak: CHA
Milli karateci Aykut Taylan, altın madalya ile döndü

DİĞER SPORLAR Haberleri  / CHA

Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu lisanslı sporcusu ve Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyer öğrencisi Aykut Taylan ilçeye altın madalya ile döndü.

Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu lisanslı sporcusu ve Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyer öğrencisi Aykut Taylan ilçeye altın madalya ile döndü. nbsp;Milli karateci Aykut Taylan Manisa'da yapılan ve Türk Cumhuriyetleri'nin katıldığı şampiyonada 63 kiloda rakiplerini yenerek altın madalyayı Vakfıkebir'e getirdi. Taylan, antrenörü Mehmet Yıldızlar'la birlikte Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Birol Yüksek'i makamında ziyaret etti. nbsp;Karate Antrenörü Mehmet Yıldızlar şampiyona ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Manisa Alaşehir'de yapılan Türk Cumhuriyetleri Karate Şampiyonası'nda milli sporcumuz Aykut Taylan ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek 63 kiloda birinci oldu." diyerek şunları söyledi: nbsp;"Şampiyonada kazanmış olduğumuz bu altın madalya ile beraber hem ülkemize, hem ilimize ve ilçemize büyük gurur yaşatmanın sevinci içersindeyiz. Önümüzde Almanya'da yapılacak olan özel bir turnuva var. Daha sonra takım halinde İspanya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılacağız. Her yönüyle baktığımızda güzel gidiyor. İnşallah böyle devam eder. Amacımız Dünya Şampiyonası'nı kazanarak Ay- Yıldızlı Bayrağımızı İspanya'da dalgalandırmak."
YÜKSEK: GURUR KAYNAĞI
Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Birol Yüksek ise ziyaretten duyduğu memnuniyetin altını çizerek, "Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi olarak sporcumuz Aykut Taylan'ın başarıları hem ilimiz, hem de ilçemiz adına bizlere gurur veriyor." dedi.
Kurumları adına Taylan'a destek verilmesinin de kendilerine büyük bir onur ve gurur kazandırdığını belirten Yüksek, "Bu bağlamda gerek sporcumuza, gerekse hocasına yardımcı olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca bundan sonraki turnuvalarda kendilerine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
DİĞER SPORLAR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...