BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Aytaç’a ISO 9001

Aytaç’a ISO 9001

1996 yılında 120 ton olan aylık et üretimini, 3 yılda 450 tona çıkaran Aytaç, ISO 9001 toplam kalite belgesini almaya hak kazandı.



1996 yılında 120 ton olan aylık et üretimini, 3 yılda 450 tona çıkaran Aytaç, ISO 9001 toplam kalite belgesini almaya hak kazandı. Dünyada 95 ülkede geçerli olan ISO 9001 belgesi ile Aytaç’ın Çerkeş tesislerinde üretilen yaklaşık 100 çeşit ürününü uluslararası platforma taşıyacağını ifade eden Aytaç Genel Müdürü Halit Ziya Erenay, “Bir yıllık çalışma sonucunda, Aytaç tesislerinin yönetimden üretime, pazarlamadan yeni ürün geliştirmeye kadar bütün birimlerde kalite belgesi almaya uygun bir işletme olduğunu kanıtladık. Böylece Alman Kalite Standartları (TÜV) tarafından verilen ISO 9001 toplam kalite belgesini aldık.Türkiye’de “A” kalite olarak bilinen Aytaç ürünleri, bundan böyle dünya pazarlarında dünya standartlarına uygun pazarlanacak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT