- Bakan Tekin'den mülakat açıklaması
18 dakika önce

Puanlama nasıl olacak? Merakla bekleniyordu... Bakan Tekin'den mülakat açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Tekin, merakla beklenen mülakatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, "Bugün itibariyle yüzde 50 mülakat, yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız. Atama yönetmeliğimizdeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanacak" dedi.
 - Öldü sandılar, burunları bile kanamadı
26 dakika önce

Gaziantep'teki olay hem korkuttu hem yüreklere su serpti: Öldü sandılar, burunları bile kanamadı

Gaziantep'te park edildikten sonra el freni tam çekilmeyen otomobil, geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocuğun üzerinden geçti. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken otomobilin üzerinden geçtiği 2 çocuğun hemen kalkarak annelerine koşması dikkat çekti.
 - Erdoğan'dan enflasyon ve ekonomi mesajları
43 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajları: Bundan geriye dönüş olmayacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomide hedeflerimize ulaşmak için para, maliye ve gelirler politikalarımızı ve programımızı uyum içinde, kararlılıkla yürütüyoruz." açıklamasını yaptı. Erdoğan, "Bizim amacımız, geçici rahatlamalarla sorunu ötelemek ya da popülizme meyletmek değil 85 milyonun tamamı için kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bundan geriye dönüş olmayacaktır." diye konuştu.
 - Doğuya yağış, batıya güneş ışınları düşecek
56 dakika önce

Meteoroloji'den 11 kente sarı kodlu uyarı! Doğuya yağış, batıya güneş ışınları düşecek

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre 11 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin doğusu yağışlara teslim olmaya devam edecekken batısı ise yaz mevsiminin provalarına başlayacak.
 - 12 ilde sıcaklık sıfır derecenin altında!
59 dakika önce

Yurdun bir bölümü buz kesti: 12 ilde sıcaklık sıfır derecenin altında!

Yaz aylarına günler kaldı ama kar yağışı bazı illerde etkili olmaya devam ediyor. Çok sayıda il ve ilçede hava sıcaklığı sıfırın altına düştü. Türkiye'nin en soğuk noktası ise gece saatlerinde 6,8 dereceye düşen sıcaklığıyla Bolu Batı Karadeniz Orman Arş. oldu.
Gündem - Gündem
1 saat 14 dakika önce

Zehir tacirlerine operasyon: Yüzlerce kişi yakalandı!

52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine yönelik NARKOÇELİK-15 operasyonu düzenlendi. Operasyonda 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 - Erdoğan'ın T.C. kimlik numarası ile arama yaparken yakalandı
1 saat 51 dakika önce

Erdoğan'ın T.C. Kimlik numarası ile arama yaparken yakalandı, ardı arkası kesilmedi! Ankara Emniyeti’ndeki olaylara başmüfettiş bakacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ‘köstebek’ soruşturmasıyla ortaya atılan iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Bir polisin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın T.C.'si ile arama yaptığı ortaya çıktı. Başka bir polisin de gizli yürütülen soruşturmaları FETÖ’nün etkin propagandacısı olan firari Cevheri Güven ile paylaştığı tespit edildi. Bakan Yerlikaya talimat verdi, başmüfettiş görevlendirildi.
Gündem - Gündem
2 saat 11 dakika önce

Yerel seçim sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
 - İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı!
3 saat 14 dakika önce

Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı

İstanbul Haydarpaşa mendireği önlerinde makine arızası yaşayan Alexis isimli 229 boyundaki yük gemisi karaya oturdu. Kıyı Emniyeti'nden gelen açıklamada Boğaz'ın çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı yer aldı.
 - Yol kenarına park eden faciaya sebep oldu!
3 saat 43 dakika önce

Ankara'da feci kaza! Araba park halindeki kamyonun altına girdi, sürücüsü öldü

 Ankara’da yol kenarına park eden kamyon faciaya sebep oldu. Kamyona çarpan otomobilin sürücüsü feci şekilde can verdi.
 - Erdoğan, yabancı düşmanlığına sert çıktı!
3 saat 55 dakika önce

Erdoğan, Kabine sonrası konuştu: Yabancı düşmanlığına asla izin vermeyiz

“Türkiye’ye yabancı öğrenci gelmesin demek ülkemiz kabuğunu kırmasın demektir” diyen Erdoğan, “Türk ekonomisine katkı veren herkese saldıran bu başı bozuk güruh maşa olarak kullanılmaktadır. Tekrar ayyuka çıkan Arapça alerjisinin de gerisinde aynı hastalıklı zihniyet vardır. Bunların derdi ne Türkiye’dir ne de Türkçe’dir” ifadelerini kullandı.
 - Özel, Deniz Gezmiş’in mezarında paşalara özgürlük istedi
4 saat 4 dakika önce

CHP lideri Özgür Özel, Deniz Gezmiş’in mezarında paşalara özgürlük istedi

CHP liderinin aralarında yer aldığı CHP’li grup, Gezmiş’in mezarına sloganlar atarak yürüdü. Özel, darbeci paşalarla ilgili “Önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler olacağını ümit ediyorum” dedi.
 - AK Parti trol temizliğine başlıyor!
4 saat 22 dakika önce

AK Parti trol temizliğine başlıyor! Erdoğan talimatı verdi... Hesaplar tespit edildi, neşter vurulacak

Yerel seçimlerin ardından yeni dönemde AK Parti trolleri de mercek altına aldı. Erdoğan, 'itibar suikastına geçit vermeyin' diyerek talimat verdi. Hesaplar tespit edildi, hepsi yakın takibe alındı...
 - Tekirdağ'da dehşet evi! Polis cesetlerini buldu
4 saat 57 dakika önce

Tekirdağ'da dehşet evi! Polis cesetlerini buldu, bir aile yok oldu

Şirin ailesine ulaşamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler kan donduran bir manzara ile karşılaştı. Biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Korkunç olayın sebebi de ortaya çıktı.
 - Sınırlarda 60 bin personel görevde!
6 saat 37 dakika önce

Sınırlarda 60 bin personel görevde! Beton duvar uzunluğu 1.160 kilometreye ulaştı

Türkiye’nin sınır güvenliğinin en üst düzeye çıkarılması için doğu ve güneydoğu sınırının en riskli bölümlerine yapılan modüler beton duvarın uzunluğu 1.160 kilometreye, devriye yolu uzunluğu ise 1.234 kilometreye ulaştı. Güvenlik duvarını destekleyecek sistemlere de her geçen gün yenileri ekleniyor.
 - Bakan'dan mülakat kalksın diyenlere cevap
7 saat 2 dakika önce

Bakan Tekin'den öğretmenlikte mülakat eleştirilerine cevap: Profesör de denemeyle alınıyor

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sürekli gündemde olan mülakat konusu hakkında son sözünü söyledi: "Yasa ‘mülakat’ diyor. Bir profesör başka bir üniversiteye gittiğinde ona deneme dersi yapılıyor. Profesörler bu mülakattan rahatsız olmuyor. Niye biz bunu yapacağız dediğimizde tartışma çıkıyor! Bu konuda netim."
 - Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği yayımlandı
7 saat 38 dakika önce

Bakan Tunç duyurdu, Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliğinin Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. Bakan Tunç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Hakim ve savcılarımız bu şekilde kürsüye daha donanımlı ve güçlü çıkacak." ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
7 saat 48 dakika önce

Tilkiye çarpan motosikletli zincirleme kazaya sebep oldu, çok sayıda yaralı var

Zonguldak’ta bir motosikletli trafikte seyir halindeyken önüne atlayan tilkiye çarparak devrildi. Arkasından gelen araçlar da birbirine girdi. Motosiklet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı.
 - Kurtulmuş’tan Meksika'da İsrail’e ateşkes çağrısı
9 saat 12 dakika önce

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Meksika'da İsrail’e ateşkes çağrısı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen MIKTA toplantısında İsrail’e ateşkes çağrısı yaptı. Kurtulmuş, "Acil ateşkesin derhal sağlanmalı" dedi.
 - Dünyanın gözü Türk savunma sanayiinde
10 saat 26 dakika önce

Dünyanın gözü Türk savunma sanayiinde! İran TCG Anadolu’yu kopyalıyor

İran, deniz kuvvetlerini güçlendirmek için önemli bir adım attı. Dünyanın ilk 'SİHA gemisi' olarak kabul edilen TCG ANADOLU'nun Türk donanması envanterine katılmasının hemen ardından, İran, Güney Kore yapımı bir konteyner gemisini dönüştürerek benzer bir gemi inşa etti.
 - Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile görüştü
10 saat 38 dakika önce

Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdulfettah el-Burhan ile bir araya geldi. Erdoğan, Burhan'a Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oğlu için taziye dileklerini iletti.
Sona Git