Irkçı Yahudilerden vahşet!

Irkçı Yahudilerden vahşet!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Batı Şeria'nın Nablus bölgesine bağlı Duma beldesinde gece saatlerinde Filistinlilere ait iki ayrı ev, ırkçı Yahudiler tarafından kundaklandı.

Aile üyelerinin uyuduğu sırada yapılan saldırıda?18 aylık Ali Saad Dawabsha adlı Filistinli bebek hayatını kaybederken anne ile babası ağır yaralandı. Yakılan evin yakınlarında bulunan bir binada ise İbranice "İntikam" yazıldığını belirten yetkililer, olay sırasında çevrede bulunan bir evin de hasar gördüğünü kaydetti. Saldırganlar olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. ?Olayın ardından açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya üzerinde yayınladığı paylaşımda saldırıyı menfur ve korkunç olarak tanımlayarak, "Bu olay her açıdan bir terör saldırısıdır. İsrail Hükümeti, saldırıyı yapana karşı sert bir tavır sergileyecektir" dedi. Evin kundaklanmasına sert tepki gösteren Hamas, bu vahşi saldırıya gerekli karşılığın verileceğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...