Müge Anlı'da sahte hoca skandalı! Yeniden görme vaadiyle 260.000 TL dolandırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı'da sahte hoca skandalı! Yeniden görme vaadiyle 260.000 TL dolandırıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul'da yaşayan 16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın gözlerini açma vaadiyle 260.000 TL dolandıran sahte hoca Müge Anlı’da gündem oldu. Adem isimli sahte hoca tarafından dolandıran bir izleyici ise canlı yayına bağlayarak yaşadıklarını anlattı. İzleyicinin söyledikleri Müge Anlı ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında inanılmaz bir olay yaşandı. İddialara göre; beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden 16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın gözlerini açtırmak isteyen annesi, Adem isimli bir sahte hocaya 260.000 TL’sini kaptırdı. Adem isimli sahte hoca tarafından dolandırıldığını söyleyen bir izleyici de canlı yayına bağlayarak sahte hoca tarafından tehdit ve şantaja uğradığını açıkladı.

Müge Anlı'da sahte hoca skandalı! Yeniden görme vaadiyle 260.000 TL dolandırıldı

DOLANDIRLAN AİLE MÜGE ANLI’DAN YARDIM İSTEDİ

Beynindeki tümör nedeniyle görme yetisini yitiren Merve ve annesi, Müge Anlı canlı yayınına çıkarak yardım istedi. Yeniden görme vaadi veren üfürükçüye 260 bin TL kaptırdıklarını belirten anne - kız, polis olan akrabalarının aracılığı ile o sahte hoca ile tanıştıklarını açıkladı.

16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın “Öte dünyadan getirdiği kolye ve öldürdüğü kedinin tüyü ve derisi ile gözlerimi açacağını söyledi. Uzun bir ameliyat sürecinden sonra psikolojim bozuldu. Nasıl böyle bir hataya düştük bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

POLİS MEMERU KUZENİ KEFİL OLMUŞ

"Gözleri ameliyattan sonra gördü ertesi gün de tümör ameliyatına girdi çıktı, çocuk ağlıyor. Gözünün kaybı hepten gitti." diyen Merve Yıldırım’ın annesi Naime Hanım kızının gözlerinin yeniden görmesi için çaresiz kaldığını ve akrabası olan polis memuru Habib Bey'in aracılığı ile bir sahte hocaya kandığını iddia etti.

"ÖTE DÜNYADAN GETİRDİM"

"Öte dünyadan getirdim" dediği kolyeler ve kedi tüyü ve derisi ile beynindeki tümör nedeniyle görme yetisini yitiren Merve'nin gözlerinin açılacağını ileri süren sahte hoca Adem'le ilgili iddialar Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...