Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında?

MEDYA Haberleri

“Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında?” gibi sorular sıkça araştırılıyor. ATV ekranlarının gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Son olarak Merve Köse eşi Doğan Şafak Köse’nin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında? İşte konuyla alakalı detaylar..

12 gündür kayıp olduğu iddia edilen Doğan Şafak Köse’nin son durumu merak konusu oldu. 4 yaşında kızının Makro Daktili hastası olduğunu, evden ve çalıştığı marketten 205 bin TL alarak kaçtığını söyleyen eşi Merve Köse kocasının bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Peki, Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında? İşte detaylar...

Müge Anlı Doğan Şafak Köse nerede? Doğan Şafak Köse kimdir kaç yaşında?

MÜGE ANLI DOĞAN ŞAFAK KÖSE NEREDE? DOĞAN ŞAFAK KÖSE KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

12 gündür kayıp olarak aranan Merve Köse eşi Doğan Şafak Köse’nin evden ve çalıştığı marketten 205 bin TL alarak kaçtığı iddia edildi. Kızının ameliyat parasını geri almak isteyen Merve Köse eşinin bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Daha önce kumar oynadığını söyleyen Merve Köse ayrıca eşinin kendisini aldattığını da itiraf etti. Evden 50 gram altın ve 30 bin TL para ile çalıştığı marketten kasayı soyup kaçtan Doğan Şafak Köse’nin nerede olduğu ise henüz bilinmiyor.

3-4 SENEDİR ÇALIŞTIĞI YERİN PARASINI ÇALDI

Merve Köse çalıştığı marketten 205 bin TL alarak kaçtığını bunun 85 bin TL’sinin kızının ameliyat parası olduğunu söyledi.

DOĞAN KÖSE’NİN BABASI BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan Doğan Köse’nin babası oğluna sık sık para yolladığını söyledi. Doğan Köse’nin babası Kadir Köse oğlunun nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Kadir Köse “İnsan evladıyla sınanır mı? Yıllardır onunla uğraşıyor. Bulsam ben ağız burun kıracağım.” İfadesini kullandı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...