Mültecileri bu videoyla tehdit etti!

Mültecileri bu videoyla tehdit etti!

DÜNYA Haberleri

Macaristan'da, sınıra yakın Assothalom kasabasının Belediye Başkanı Laszlo Toroczkai, hazırladığı video kliple mültecilere seslendi.

Tehdit dolu videoda Toroczkai, sert bir ses tonuyla 'Macaristan kötü bir tercih. Assothalom en kötüsü' diyor. Mültecilere karşı sert tutumuyla tepki çeken Macaristan'da, aşırı sağcı bir belediye başkanı şaşkınlık oluşturan bir kliple mültecilere tehditler savurdu. Macaristan'ın Sırbistan sınırına yakın Assothalom kasabasının Belediye Başkanı Laszlo Toroczkai, iki dakikalık videoda mültecilere “istenmedikleri” mesajını veriyor. Russia Today'in 'James Bond filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz sahneleri' içerdiğini belirttiği videoda, Toroczakai, “15 Eylül 'den itibaren Macaristan'a yasa dışı olarak girmek suçtur. Bugünden itibaren Macaristan sınırları tel örgü, binlerce polis ve Macaristan ordusuyla korunuyor” ifadesini kullanıyor. Daha sonra bir harita üzerinde Sırbistan veya Hırvatistan'dan geçerek Almanya 'ya ulaşmanın daha kolay olduğunu gösteren Toroczakai, Sırbistan'dan geçen yolun dağlık olduğunu hesaba katmıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...