Neslihan Atagül: Onlara inat anne olacağım...

Düzenleyen:
Neslihan Atagül: Onlara inat anne olacağım...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'de çocuk doğurmak istemeyen isimlere göndermede bulunan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, "Bu ülkede doğurmak istemeyenlere inat anne olacağım" dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Kara Sevda' dizisinin 'Nihan'ı Neslihan Atagül, 9 Temmuz'da Kadir Doğulu ile evlenecek. Glamour Dergisi'nin Mayıs sayısına konuşan Neslihan Atagül, "Bu ülkede çocuk doğurmak istemeyen arkadaşlarım var. Belki senin doğuracağın çocuk bu ülke için bir şeyler yapacak? Onlara inat ben anne olacağım" dedi.

ERDOĞAN HER FIRSATTA DİLE GETİRİYOR
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı her düğün organizasyonunda çiftlere 3 çocuk tavsiyesinde bulunarak çocuklarını bu topraklarda dünyaya getirmelerini tavsiye ediyor.

"2 OLMASI BİLE GERİLEME DEMEK"
Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadelere yer vermişti: "Onun için ben iş işten geçmeden, en azından kendi adımıza mevcut durumumuzu koruyabilmemiz için her ailede en az 3 çocuk olması gerektiğini ifade ettim. Hala aynı yerde duruyorum. Bu görüşlerimi muhafaza ediyorum. Bilimsel rakamlara göre 2 olması bile gerileme demek. Bu, durumu asla korumaz. Ve 2030 yılından sonra, bırakın 2050'yi, yaşlı bir nüfusa sahip Türkiye oluruz. 3 olursa bu Türkiye'nin mevcut durumunu koruyacak, avantajlı durumumuzu muhafaza edecektir."
(Haberler.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...