Merakla beklenen Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı ( 2015 EHLİYET SONUÇLARI ÖĞREN)

Merakla beklenen Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı ( 2015 EHLİYET SONUÇLARI ÖĞREN)

Ekonomi Haberleri

Merakla beklenen ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınav sonuclari öğrenmek için haberimizdeki linke tıklayınız. MEB- Ehliyet sonuçları sorgula

Merakla beklenen ehliyet sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet sınav sonuclari öğrenmek için haberimizdeki linke tıklayınız. MEB- Ehliyet sonuçları sorgulama ekranı. Ehliyet sınavına dair detayları haberimizden bualabilirsiniz. Ehliyet sonuçları açıkalandıktan sonra sıra direksiyon sınavına gelecek. İşte ehliyet sınavı hakkında detaylar...

10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen Ehliyet sınavı (MTSAS) soruları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesi www.meb.gov.tr adresinden görüntülenmeye açıldı. Peki 10 Ekim Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar!

Ehliyet sınav sonuçları sorgulama ekranı - TIKLA EHLİYET SONUÇ ÖĞREN

2015 yılında yapılacak olan 6 ehliyet sınavının 5 tanesi yapıldı. Son ehliyet sınavı 10 Ekim 2015 tarihinde yapıldı.10 Ekim 2015 tarihli MTSAS Ehliyet Sınav sonuçlarının 19-23 Ekim 2015 tarihleri arasında açıklanacağı tahmin ediliyor. Sürücü adayları sonuçların açıklandığı günden itibaren TC Kimlik No ile sınav sonuçlarını ve puanlarını www.meb.gov.tr internet sitesinden öğrenebilecekler. Ehliyet sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki linki kullanarak sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

EHLİYET SINAVINDAN BAŞARISIZ OLURSAM NE OLACAK?

Bir aday ehliyet sınavından başarısız olursa sınav ücretini yeniden yatırarak sıradaki sınava girmesi gerekiyor. 10 Ekim sınavında kalan adaylar için sıradaki ehliyet sınav tarihi 12 Aralık 2015 Cumartesi tarihidir. Not: Ehliyet sınavından başarılı olmadıkça direksiyon sınavına giremezsiniz. Teorik sınavdan 4 defaya kadar başarısız olabilirsiniz. 4. defa başarısız olduysanız kursa yeniden yazılmanız gerekiyor.

DİREKSİYON SINAVI EĞİTİMLERİ TOPLAM KAÇ SAAT OLACAK?

Resmiyette direksiyon eğitimi toplam 12 ders saatidir. Direksiyon eğitimi akan trafikte verilir. Ayrıca, 2 ders saati similatör eğitimi alınmalıdır. Mutlaka eğitimlerinizi alın. Sınav parkurunuzu çok iyi tanıyın. 

10 EKİM EHLİYET SINAVINA İTİRAZ EDEBİLİR MİYİM?

Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar internette yayınlandıktan sonra 10 gün içinde 20 TL karşılığında dilekçeyle yapılabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...