BIST
9645.02
%-0.5
(-48.44)
Dolar
32.5933
%0.24
(₺0.08)
Euro
34.803
%0.38
(₺0.13)
Sterlin
40.3299
%0.42
(₺0.17)
Altın
2501.51
%-1.86
(-₺47.52)
Bitcoin
$66181
%-0.55
Ethereum
$3167.8
%-0.76
AVAX
38.31
%-2.54
 - Leonardit dopingi
10 saat 40 dakika önce

Tarımda gübrenin alternatifi! Leonardit dopingi

Gübrenin alternatifi olarak bilinen leonarditin tarımda kullanımı hızla artıyor. Yıllık 3 milyar dolarlık gübre ithalatı yapan Türkiye, leonardit kullanımı ile cari açığı azaltmayı hedefliyor. Uzmanlar “Gübreye göre çok daha verimli olan bu ürünü Avrupa’da birçok ülke kullanıyor. Kömürün ham hâli olarak bilinen leonardit, hem yerli oluşu hem de fiyat avantajı ile iyi bir seçenek” diyor.
 - Türkiye ve dünyada 23 Nisan coşkusu
12 saat 55 dakika önce

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Türki çocuklara 23 Nisan mesajı: Atatürk'ün Türk çocuklara emaneti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları ağırladı. 23 Nisan gününü çok önemsediklerini söyleyen Tekin, "Atatürk bağımsızlığımızı Türk çocuklarına emanet etti" dedi.
 - Bakan Işıkhan'dan çiftçilere müjde
15 saat 24 dakika önce

Bakan Işıkhan'dan çiftçilere müjde! Primlerin 7200'e düşürülmesi için çalışma yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bugün 13. Çalışma Meclisi için Türkiye Ziraat Odaları Birliğini (TZOB) ziyaret etti. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüşen Işıkhan, çiftçilerin prim ödeme gün sayısının ise 7 bin 200'e düşürülmesi için çalışma yapılacağını söyledi.
 - Altın sert düştü! Alım için fırsat mı?
18 saat 30 dakika önce

Altın sert düştü! Alım için fırsat mı?

Altında son dakika! 22 Nisan altın fiyatı serbest piyasada %2 gerileyerek 2445 TL’yi, ons altın da %2,25 değer kaybıyla 2340 doları gördü. Ortadoğu’da jeopolitik tansiyonun düşmesi kâr satışlarını hızlandırdı. Güçlü dolar baskısının ons altında fiyatlanmaya başladığını aktaran analistler; orta-uzun vadeli beklentilerin pozitif olduğunu, düşüşlerin kademeli alım olarak değerlendirilebileceğini aktarıyor. 
 - IBAN’a para gönderirken dikkat! Borçlu çıkabilirsiniz
19 saat 26 dakika önce

IBAN'a para gönderirken dikkat! Uzmanlar uyardı, borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
 - TÜRK-İŞ'ten asgari ücret zammı çıkışı
20 saat 29 dakika önce

TÜRK-İŞ'ten asgari ücret zammı çıkışı: Önce enflasyonu durdurmak lazım

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, bu yıl asgari ücrete tek zam yapılma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Önceliğin enflasyon olması gerektiğini belirten Atalay, "Atalay, "Enflasyonu durdurmadan, tabiri caizse küpün altını kapatmadan küpün üzerine istediğiniz kadar suyu doldurun, kısacası parayı verin paranın bir hükmü kalmıyor. Bunun için biran evvel küpün altını kapatmak lazım, enflasyonu durdurmak lazım. Ondan sonra da toplumun alım gücünü belirli bir noktaya çekmek lazım." dedi.
 - İkinci el elektrikli araç alırken dikkat!
21 saat 10 dakika önce

İkinci el elektrikli araç alırken dikkat! Uzmanlardan uyarı geldi

Son yıllarda akaryakıt fiyatlarında sürekli artış vatandaşları elektrikli otomobile yöneltti. Elektrikli araçların yaygın olarak kullanılmaya başlamasıyla birlikte vatandaşların da ikinci ele talepleri arttı. İkinci ele yönelmek isteyenler ise, neye dikkat edecekleri konusunda tereddüt yaşamakta. Uzmanlar, vatandaşların sorularını cevapsız bırakmayarak, ikinci el elektrikli araç alacakların dikkat etmesi gerekenleri açıkladı.
 - BİM, Kanada pazarına mı giriyor?
21 saat 47 dakika önce

BİM, Kanada pazarına mı giriyor? Davet geldiği iddia edilmişti, açıklama geldi 

Kanada hükümetinin Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM'i ülkede faaliyet göstermesi için davet ettiği öne sürülmüştü. ABD basını tarafından ortaya atılan iddiayla ilgili BİM'den açıklama geldi. BİM CEO'su Haluk Dortluoğlu, "Bize doğrudan, resmi şekilde ulaşmış bir davet yok. Anladığımız kadarıyla bu konu Kanada'nın hükümet birimleri içerisindeki bir değerlendirmenin basına sızmış hali. Kanada hükümetinden bir davet gelirse tabii ki bir değerlendirme yaparız" dedi.
 - Ücretsiz doğalgaz desteği devam edecek mi?
22 saat 48 dakika önce

Devletten tam 5 milyar 195 milyon liralık ödeme! Ücretsiz doğalgaz desteği devam edecek mi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ücretsiz doğal gaz için 5 milyar 195 milyon liralık ödeme yapıldığını açıkladı. Öte yandan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz hizmeti, 1 Mayıs 2024’e kadar devam edecek.
 - Türkiye'nin çay ihracatı ilk çeyrekte 8,5 milyon doları aştı
23 saat 29 dakika önce

Türkiye'nin çay ihracatı ilk çeyrekte 8,5 milyon doları aştı

Türkiye, yılın ilk çeyreğinde başta ABD, Birleşik Krallık ve Belçika olmak üzere 96 ülke, özerk ve serbest bölgeye 8,5 milyar dolarlık çay ihracatı yaptı. Ocak-mart döneminde yapılan çay ihracatı, önceki yıla oranla yüzde 20 artış gösterdi.
Sona Git
Döviz Çevirici