Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'daki güvenlik zirvesi sona erdi

Düzenleyen:
Ankara'daki güvenlik zirvesi sona erdi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplanan güvenlik zirvesi sona erdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi sona erdi. Toplantıda, terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü faaliyetler, Suriye ve Irak’taki güvenlik durumu ve Türkiye’ye yönelik risklerin ele alındığı bildirildi.

GÜVENLİK ZİRVESİ KARARLARI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sona erdi. Toplantı sonrası Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "Terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerimizin yürüttüğü faaliyetler ele alınmıştır. Terörden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar ve alınacak tedbirler gözden geçirilmiştir. Toplantıda ayrıca Suriye ve Irak’taki güvenlik durumu ve ülkemize yönelik riskler değerlendirilmiştir. Hükümetimiz, ülkemiz ve milletimizin güvenlik ve refahı için terörizmle mücadeleyi en kapsamlı biçimde sürdürmeye kararlıdır" denildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...