- Beşiktaş'ta zincirleme kaza!
1 dakika önce

Beşiktaş'ta zincirleme kaza!

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kazaya müdahalesi sürüyor.
 - Siyaset kulisleri bu iddiayla kaynıyor!
36 dakika önce

Son gelişmelerden sonra... CHP'nin milletvekili sayısı artabilir!

31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi'ne yeni milletvekillerinin katılabileceği belirtiliyor.
 - 14 rakibini geride bıraktı, mührü kaptı!
44 dakika önce

Siirt'te 14 erkek rakibini geride bıraktı, muhtarlık mührünü aldı!

Siirt'te 31 Mart'taki yerel seçimlerde 14 erkek rakibini geride bırakarak muhtarlık mührünü alan Zeliha Akyürek, 25 yıldır yaşadığı mahalleye hizmet ediyor.
 - Osman Bektaş, Erzincan depremi sonrası uyardı
51 dakika önce

Osman Bektaş, Erzincan depremi sonrası uyardı: Bu fay en riskli sismik kuşak

Dün Erzincan'da meydana gelen 4.1'lik deprem sonrası Kuzey Anadolu Fayı'nı işaret eden yer bilimci Osman Bektaş, fayın bölgedeki en riskli sismik kuşak olduğunu söyledi. 
 - Avrupa 'Türk kahini' arıyor
1 saat 22 dakika önce

Avrupa 'Türk kahini' arıyor: Almanya'da dolandırdı, Türkiye'de sefa sürdü

Almanya'da yaşayan Serkan Ö. kendisini 'falcı' ve 'kahin' diye tanıtarak çok sayıda kişiyi 5 milyon lira dolandırdı. Serkan Ö. süren davasının ikinci duruşmasına katılmayarak firar etti. Alman basını Serkan'ın elde ettiği paralarla Türkiye'de lüks bir yaşam sürdüğünü ve oraya firar etmiş olabileceğini öne sürdü. 
 - Güneş çarpması sanılıyor ama...
1 saat 31 dakika önce

Güneş çarpması sanılıyor ama... Uzmanlar uyardı, kene ısırmalarına dikkat!

İlkbaharın gelmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış devam ediyor. İnsanların hayatını kaybetmesine sebep olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), İç Anadolu Bölgesi’nde hızla yayılıyor. Kene ısırıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Sivas Numune Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Murtaza Öz, “Güneş çarpması diye kendini önemsemiyor ve hastaneye başvurmuyor” dedi.
 - Başvurular başladı! Bakan Göktaş duyurdu
1 saat 32 dakika önce

Bakan Göktaş duyurdu, Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını duyurdu. Bakan Göktaş, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
 - MSB duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi
1 saat 35 dakika önce

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 2, Suriye'nin kuzeyinde ise 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
 - Koca Yusuf sondaja başladı!
1 saat 58 dakika önce

Bakan Bayraktar'dan yeni petrol açıklaması: Gabar'da 42. kuyuda çalışmalar başladı

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen sondaj kulesi "Koca Yusuf TP1500", Gabar'daki Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası 42'nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı.
Gündem - Gündem
2 saat 2 dakika önce

Karısı boşanmak istedi diye herkese dehşeti yaşattı! Gece yarısı kendilerini sokağa attılar

Bursa'da eşine boşanmak istediğini söyleyen kadın korkunç bir tepki ile karşılaştı. Öfkeli adam karısının yaşadığı evi ateşe verdi. Daha sonra eşini arayan zanlı 'evin yanıyor git kurtar' dedi. Gece yarısı yaşanan olayda tüm bina duman altında kaldı. Apartman sakinleri kendilerini sokağa attı.
 - Hep genç ama en tecrübeli! Türkiye Gazetesi 54 yaşında
2 saat 25 dakika önce

Hep genç ama en tecrübeli! Türkiye Gazetesi 54 yaşında

Yayınlandığı günden bu yana sahibi ve ilkeleri değişmeyen Türkiye gazetesi, yeni yaşına merhaba dedi. Merhum Enver Ören Ağabey’in temellerini attığı gazete, 54 yıldır “doğru haber, sağduyu ve huzur”un adresi olmaya devam ediyor.
Gündem - Gündem
2 saat 35 dakika önce

Bursa'da sıcak saatler! Polise silah çeken firari vurularak yakalandı

Bursa'da polis ekiplerini görünce otomobiliyle kaçmaya çalışan şüpheli girdiği çıkmaz sokakta, memurlara silah çekti. Zanlı bacağından vurularak etkisiz hale getirilirken sorgulamasında 10 yıl hapis cezası olduğunu ortaya çıktı.
 - Gümüşhane yayla havasına hasret kaldı
2 saat 40 dakika önce

Gümüşhane yayla havasına hasret kaldı: 54 yıllık rekor kırıldı

Serin yaylalarıyla bilinen Gümüşhane de küresel ısınmanın etkisi altında. Kentte nisan ayı sıcaklığı 31 dereceye dayanarak 54 yıllık rekor kırıldı. Kuraklığın yazın daha fazla artacağı öngörülürken sıcaklığın 40 dereceyi görmesi bekleniyor. 
Gündem - Gündem
2 saat 45 dakika önce

Alışveriş merkezinde korku dolu anlar! Silahlı saldırıya uğradı

Bursa'da dün akşam bir alışveriş merkezinde korku dolu anlar yaşandı. Enes A. isimli şahıs tartıştığı gruptan birinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralı adam hastaneye kaldırıldı.
 - Şaşkına çeviren görüntüler merak konusu oldu
2 saat 47 dakika önce

Dün Muş, bugün Hatay! İnsanı andıran cisimler merak konusu oldu

Dün Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülenmesinin ardından bugün benzer bir haber de Hatay'dan geldi. İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı.
 - Bugün bazı yollar trafiğe kapatılıyor
3 saat 31 dakika önce

İstanbullular dikkat! Bugün bazı yollar trafiğe kapatılıyor

İstanbul Valiliği bugün düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu. İşte metrobüs seferlerinden tramvay seferlerine kadar yapılan düzenlemeler...
 - Meteoroloji'den hayati uyarı!
3 saat 37 dakika önce

Meteoroloji'den hayati uyarı! Bugün başlıyor, birçok ilde etkili olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Nisan pazar günü için tahminlerini paylaştı. Son raporda birçok il için kuvvetli yağış uyarısı yer aldı. Uzmanlar, vatandaşlara hayati uyarıda da bulundu. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır'da bugün hava nasıl olacak? İşte il il beklenen sıcaklıklar...
Gündem - Gündem
3 saat 44 dakika önce

Terör örgütüne BOZDOĞAN operasyonu: 147 kişi yakalandı

Bakan Ali Yerlikaya, 19 ilde terör örgütüne düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 örgüt üyesinin yakalandığını duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 32 dakika önce

Bartın'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Bartın'da karşı istikametlerde seyir halinde bulunan 2 araç, hız uyarı tabelası önünde çarpıştı. Kazada can pazarı yaşanırken ihbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
 - Malatya pazar sabahına depremle uyandı!
5 saat 21 dakika önce

Malatya'da deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Malatya pazar sabahına depremle uyandı! AFAD Pütürge merkezli depremi son dakika olarak duyurdu. İşte ilk veriler ve bölgedeki son durum...
 - Sen nasıl bir annesin?
5 saat 28 dakika önce

TikTok bağımlısı anne rezaleti! İki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı

Her türlü ahlaksızlığın yer aldığı TikTok’ta skandal bitmiyor! ‘Karagül’ kullanıcı adlı kadın, iki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı. Çocuklar, kanlar içinde ağlarken sözde anne de para toplamaya çalıştı!
Sona Git