Nice 45 yıllara!..

A -
A +

Yaş günü ve kuruluş yıl dönümleri, kişiler, kurumlar ve devletler için müstesna zaman aralıklarıdır. Hele iftihar edecek bir mazisi ve geleceğe dönük önemli hedefleri varsa...
Yarım asra yaklaşan yayın hayatı boyunca, medya dünyasında çok özel ve müstesna bir konuma sahip olmayı başarmış "Huzur veren" Türkiye Gazetesi; bu örnek hüviyetiyle, 45. yılını idrak ediyor. Kurucumuz, Merhum Enver Ören'in koyduğu temel prensipler çerçevesinde, ülkede ve dünyada hüküm süren; çeşitli ideolojik ve siyasi dalgalanmaların girdabına asla kapılmadan, doğru bildiği yolda ilerleyen, milletimizin değerlerine her zaman sıkı sıkıya bağlı ve gerçekten saygılı bir gazete kimliğiyle, okuyucularımızın hizmetinde olmak değişmez şiarımızdır.
Geride bıraktığımız 44 yılın, nimet ve külfetleriyle bütün sorumluluğunun idrakinde olarak, geleceğe dönük vizyonumuzu, çağın şartlarına da her daim ayak uyduracak biçimde şekillendiriyoruz. Medya dünyasındaki keskin rekabet şartlarını göğüsleyecek, iletişim teknolojisindeki baş döndürücü gelişmelere gecikmeksizin ayak uyduracak bir hazırlık ve bilinçle, sarsılmayan bir azimle yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadarki istikamet ve istikrarımız, Türk kültürüne olan katkılarımız ve iz bırakan hizmetlerimiz, geleceğe dair iddia ve hedeflerimizin referansıdır. Türkiye Gazetesi, nevi şahsına münhasır bu yapısıyla ve ihlası, yani samimiyeti her şeyin önüne koyan çalışma esaslarıyla, her hal ve şart altında başarı kapılarını aralayacaktır. Buna inancımız tamdır.
Kıymetli Okuyucularımız;
Türkiye Gazetesinin bir diğer değişmez prensibi de tevazudur. Gösterişten, şaşaadan uzak ama faydalı olmak için rasyonel bütün usul ve gayretlere açık bir yaklaşımla hizmetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu noktada siz okuyucularımızın teklif ve tavsiyelerini, isteklerini öncelikle dikkate alıyoruz. İşte 45. yıla girerken, yine sizlerden gelen istekler doğrultusunda, bir dizi uygulamayı başlatıyoruz...
44 yıllık arşivimizi elektronik ortamda sizlerin istifadesine sunuyoruz. Bugüne kadar Türkiye gazetesinde yer almış muhteva, artık bir tuşa basmak suretiyle erişime açık olacak. Bunun detaylarını ilgili duyurularda göreceksiniz. Kültür Sanat sayfamız yenilenmiş muhtevasıyla tekrar hizmetinize amade. Haftalık kaliteli ve keyifli röportajlar bundan böyle sizleri gazetemizle daha uzun baş başa bırakacak. Keza, İrfan Özfatura'nın nefis kaleminden çıkan muazzam tasvir ve tahliller size mutlaka tiryakilik kazandıracak. Kimin hayatı roman değil ki!.. Evet, uzun yıllardan beri üslubunu tanıdığınız Ünal Bolat, bu sahada sizlere yeni yeni nefis hikâye ve romanlar sunacak. Hayat her yönüyle tozpembe değil! Sıkıntılar, dertler ve problemler de bizim için... İşte bu meselelere de bir köşe açıyoruz. Feridun Ağabey'e artık her türlü derdinizi kolaylıkla aktarabileceksiniz. O da sizin adınıza ilgili makam ve mercilere bunları duyuracak. Bir mail atmanız veya daha klasik usulle bir faks çekmeniz bu konuda yeterli olacak.
Evet, bugün hep beraber bir büyük sevinci ve mutluluğu yaşıyoruz. Sizlere layık olmak için daha çok çalışmak zorunda olduğumuzu hatırdan çıkarmıyoruz. Sizlerin de destek ve dualarınızı iştiyakla bekliyoruz. Bunu esirgemeyeceğinizden de eminiz.
Nice 45 yıllara!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.