Gencer'in fendi!

A -
A +

Gördüm gördüm de, bu kadar uyanığını (!) görmedim!..

Üç büyük kulüpten, para vermeden hem de üstüne para alarak futbolcu  veya teknik direktör transfer etmek, her babayiğidin harcı olmasa gerek!
Antalyaspor Başkanı  Gültekin Gencer,  Samet Aybaba transferinde bunu gerçekleştirdi! Hem Aybaba'yı, hem de üzerine 500 bin lira para aldı.
Beşiktaş, yaptığı anlaşmaya göre sözleşmesi bitmeden Aybaba'yı göndermesi durumunda  1 milyon 550 bin   lira  tazminat ödeyecekti. İşte bunu fırsat bilen Antalyaspor Kulübü Başkanı  Gültekin Gencer , büyük bir yöneticilik dehası göstererek, belki de futbol tarihimizde bir ilke imza attı.Bu transferdeBeşiktaş  Aybaba 'ya tazminattan kalan  1 milyon 50 bin lirayı  vermekten kurtuldu. Buna karşı  Antalyaspor  da havadan  500 bin lira  kazanmış oldu.
 Gencer şimdi de aynı yöntemle  Semih Şentürk 'ü transfer etmek için  Fenerbahçe 'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor!  Başkan  Gencer ,  Semih  için  Fenerbahçe 'ye, "Semih artı 500 bin euro"  önerisini getirme hazırlığında. Bu transfer gerçekleşirse,  F.Bahçe , hem  Semih 'ten, hem de bu futbolcuya kalan  1 milyon 20 bin  euroyu ödemekten kurtulmuş olacak.
 Türk Futbolunun koltuk için değil gerçek kulüp sevgisi olan böyle başkanlara ihtiyacı var.  Gencer , bırakın Kulüpler Birliği'ne başkan yardımcılığına, bence futbolumuzun başına getirilmeli.

Tuzak!
Fenerbahçe 'nin  UEFA 'dan aldığı 2 yıl cezadan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılması, hem  Fenerbahçe  hem de Türk futbolu adına büyük zafer!
Ancak herşeye rağmen ben yine de bunda bir  tuzak  kokusu hissediyorum!  Fenerbahçe , eğer bu yıl ceza almadan Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ederse, bence bu yönetim tarihe geçer ama aksi bir durumda büyük hüsran yaşar!
 CAS 'ın  F.Bahçe 'ye yol vermesinden sonra  UEFA 'nın  CAS 'a emir verir gibi ceza olayını çok çabuk sonlandırmasını istemesi  Fenerbahçe 'ye hazırlanmış bir  tuzak  gibi bir his uyandırıyor! 
CAS 'ın,  UEFA 'nın emrinde çalıştığını ve  UEFA 'nın da bu cezada ısrarlı olduğunu düşünürsek,  Fenerbahçe 'nin büyük bir maceraya atıldığı gün gibi aşikar!
 UEFA  sütten çıkmış ak kaşık değil! Bu yüzden önce kendi kapısının önünü temizleyecek! Bunu yapmadığı sürece vereceği bütün kararlar, hep şaibe ve soru işaretleriyle dolu olacak.  


Chedjou soru işareti!
Galatasaray,  Chedjou 'yu çok mu aradı diye düşünüyorum!
Geçen yıl en çok sırıtan defans hazırlık maçlarında yine elek gibi!
Yeni transfer  Chedjou  evlere şenlik! Diyeceksiniz ki zamana ihtiyacı var. Galatasaray'da zaman diye bir mefhum yok, çıkıp oynayacaksın. Bunu kim aldıysa, gönderirken de tazminatını cebinden vermeye hazır olsun!
 Chedjou 'nun Gökhan'dan, Semih'ten ne üstünlüğü var? Dani'yi saymıyorum; çünkü Kamerun'lu oyuncudan en az bir kaç gömlek üstün. 
G.Saray'da transferle ilgilenen bu kadar adam var ama ne yazık ki defansa merhem olacak bir futbolcu bulup alamadı! Elinin altında   Aykut  (G.Birliği) gibi bir futbolcu varken, sen gidiyorsun kapalı kutu 1.45  boyunda bir oyuncuyu, en zayıf yere, defansın göbeğine transfer ediyorsun. 
Bu tür transferlerde, ne yalan söyleyeyim, ben bazı şeylerin döndüğüne inanıyorum, tıpkı şikede olduğu gibi !...  


"Hiçbir zafere çiçekli yoldan gidilmez." (La Fontaine)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.