Nice 50 yıllara

A -
A +

 Derneğimizin 50. yılını büyük bir coşku ile kutladık. Spor Yazarları Tesisleri, yenilenmiş haliyle göz kamaştırıyor. Bundan önceki dönemlere ve şimdiki döneme bakıyorum da, dağlar kadar fark var!

Seçildikten sonra kısa bir süre içinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne yenilikler kazandıran Başkan Naci Arkan ve yönetimini alkışlıyorum.
TSYD 50. Yıl Balosu'na üç büyüklerin temsilci göndermemesi dikkat çekti. Ancak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın çiçeği  büyük alkış aldı. Yıldırım, böylece rakiplerine yine fark atarak, spor yazarlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu! Gazetelerin birçoğunun ödül törenine katılmamaları ise bence Başkan Naci Arkan'a değil ancak bu makama yapılan saygısızlıktı.
Her şeye rağmen TSYD, 50. yılında, derneğine sahip çıkan gerçek üyeleriyle muhteşem bir geceye damgasını vurdu.
Letonya ve yabancılarımız!
Milli Takım, yabancı sevdasından yerlerde sürünüyor!
Haritada bile yeri zor gösterilen Letonya'yı da yenemiyorsak, o zaman, biz neyin iddiasından bahsediyoruz. Letonya maçı, yılda 100 milyonlarca euro verdiğimiz yabancıların eseridir! Biz kendimizi kandırıyoruz. Oysaki futbolda çoktan kepenk indirmişiz!
"Yabancı serbest bırakılsın" diyenler, Letonya maçına bakarak ne kadar övünseler azdır!
Golü çok zor atıyoruz; buna karşılık, özellikle Letonya gibi zor atan takımdan da çok kolay goller yiyoruz! Haritada bile yeri zor bulunan Letonya gibi bir takım karşısında böyle durumlara düşüyorsak, şapkamızı önümüze koyup bazı şeyleri düşünmek zorundayız.
Bilmem anlatabildi mi?

Tatlı sert!
Trabzonspor, radikal bir başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yepyeni bir döneme giriyor. Radikal diyorum; çünkü Hacıosmanoğlu'nun, ayağının tozuyla verdiği demeçler, geleceğin habercisi!
Bence Trabzonspor, aradığı başkanını bulmuştur. Hacıosmanoğlu, ne istediğini bilen ve bildiklerini hemen hayata geçiren bir birisi.
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Tolunay Kafkas'la başlayan değişimi, Trabzonspor'da birçok tabunun yıkılacağının işareti. Hacıosmanoğlu ile Trabzonspor, gerçek dördüncü büyük hüviyetine kavuşacağına inanıyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.