Melanetleri İsrail’i yıkacak!..

A -
A +

Enkaz altındaki çocukların feryatlarını duyacak kadar Gazze’ye yakın ülkelerden ses çıkmazken Afrika'nın güney ucunda orta hâlli bir ülke, Güney Afrika Cumhuriyeti, İsrail’in işlediği soykırımın önlenmesi ve cezalandırılması için (UAD) Uluslararası Adalet Divanında dava açtı...

 

Tamamlanması birkaç yıl sürebilecek davanın ilk aşamasında, İsrail’in günahları yüzlerine vurulurken Gazze'deki askerî harekâtı durdurması, soykırımı engelleyebilecek mantıklı tedbirler alınması ve bu tedbirlerin mahkemeye düzenli şekilde raporlanması talep edildi.

 

Soykırım davasında konuşan Avukat Ni Ghralaigh "Kurbanların, dünyanın bir şeyler yapabileceği umuduyla canlı yayınladıkları, tarihteki ilk soykırım Gazze'de oldu…" derken katliamın suç ortaklarının günahları kendilerini dava sonuçlanmadan gelip vurdu.

 

Dünya kamuoyu sapık Yahudi Jeffrey Epstein'in kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu “pedofili adası skandalı” ve ardından New York’ta bulunan Chabad Sinagogu’nda tesadüfen(!) ortaya çıkan tünel görüntüleri ile çalkalandı.

 

Gazze’deki soykırımı bazı ülke liderlerinin İsrail’e kadar gidip, “tam destek” ilan etmesi başlangıçta Müslümanlara karşı bir destek olarak değerlendirilirken Epstein davasındaki “çocuk ticareti” ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkınca desteğin gerekçesi farklı bir yöne evrildi.

 

Jeffrey Epstein bazı ülke liderlerinin küçük çocuklarla uygunsuz görüntülerini kayda almış ve bu görüntüleri tehdit aracı olarak kullanmıştı. MOSSAD adına çalıştığı belirtilen ve bu iğrençlikten büyük paralar kazandığı için ‘milyarder’ lakabı takılan Yahudi Epstein'in sapık ajandasında birçok ünlü ve siyasi isim yer alıyor.

 

Bu tartışmalar sürerken ABD'li komedyen Ricky Gervais'in 2020 yılındaki Oscar Ödül Töreni'nde Hollywood oyuncularına Jeffrey Epstein ile ilgili yaptığı konuşma anlam kazandı ve medyada yeniden gündem oldu.

 

"Kesin sesinizi… Jeffrey Epstein hepinizin arkadaşı(!) olduğunu biliyorum ama umurumda değil" diyen komedyen Ricky Gervais'in tehditkâr konuşması ortalığı sarstı.

 

Güney Afrikalı hukukçular Lahey'de İsrail'in yaptığı soykırımın belgelerini sunmaya hazırlanırken ABD, New York Brooklyn'de Ortodoks Yahudilere ait bir sinagogda yasa dışı açılmış tüneller bulundu. 10 kişi tutuklanırken kapatılmaması için Yahudilerin büyük mücadele verdiği tünellerin amacı ise güya henüz belirsiz!

 

Chabad, İsrail’in Siyonist emelleri için din görünümü altında faaliyet gösteren karanlık bir yapı. Güvenlik güçlerinin sinagogun altında tespit ettiği tünellerde çok sayıda silah ve kanlı çocuk yatakları bulundu.

 

Her geçen gün yeni detayları ortaya çıkan skandallar, dünya kamuoyunun Gazze katliamları İsrail ve destekçilerine karşı nefreti köpürtürken sadece İsrail’in değil soykırım destekçisi bazı liderleri de siyaset dışına atmakla kalmayıp yargıya çıkaracak gözüküyor. 

 

Gazze'ye yönelik saldırılara tepki gösteren ülke liderlerini "Çıkarınızı korumak istiyorsanız, sessiz kalın…" diye tehdit eden Netanyahu’yu ayakta tutmak isteyen ABD, Netanyahu ile birlikte kendi günahlarını örtmek için farklı bir yol seçti…

 

İsrail açıklarında bekleyen ABD ve İngiliz savaş uçakları dün gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerine hava saldırısı düzenledi.

 

Hava saldırılarına ilişkin açıklama yapan ABD Başkanı Biden "Bugün, talimatımla, ABD ordu güçleri İngiltere ile birlikte ve Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın da desteğiyle Yemen'de Husi isyancıları tarafından kullanılan bazı hedeflere hava saldırısı düzenledi" ifadesini kullandı.

 

Biden, saldırıların Husilerin Kızıldeniz'deki eylemlerine misilleme olduğunu belirtse de saldırılar; üzerlerindeki nefreti gündem dışına atmak için İsrail ve Uluslararası Koalisyona verilmiş bir “hayat öpücüğü!”

 

“Bir günahı daha büyük bir günahla unutturmak” her zaman yürüdükleri bir yoldur.

 

Netanyahu ve suç ortakları hedef şaşırtsa da kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacak.

 

Her günah, sahibini eninde sonunda gelir yakalar…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.