- Cem Yılmaz seyirciye kızıp sahneyi terk etti
18 dakika önce

Son gösterisinde ortalık karıştı! Cem Yılmaz seyirciye kızıp sahneyi terk etti

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın son gösterisinde ortalık fena karıştı! İki seyircinin taşkınlık çıkarması sonucu çok sinirlenen Cem Yılmaz, sahneyi terk etti.
 - 32 defa bıçak altına yattı! Yeni hedefi doktorunu şaşırttı
3 saat 29 dakika önce

Dünyanın en büyük dudaklı kadını yeni hedefi için hareketi geçti! İsteğiyle doktoruna bile ‘pes’ dedirtti

Bulgaristan’da yaşayan ve dünyanın en büyük dudaklarına sahip kadını olarak bilinen Andrea Ivanova, bu haline kavuşmak için birçok kez operasyon geçirdi. Sosyal medyada çektiği videolarla da tanınan 25 yaşındaki fenomen yeni bir rekor denemesi amacıyla harekete geçti. Dünyanın en uzun çenesine sahip olmak için operasyon yaptırmak istediğini belirten genç kadına doktoru bu estetiğin ölümcül olabileceği konusunda uyarı yaptı.
 - Uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Kalben'den ilk açıklama
4 saat 15 dakika önce

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'den ilk açıklama

İstanbul'da düzenlenen operasyonda evinde uyuşturucu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şarkıcı Kalben Sağdıç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ünlü şarkıcı ilk açıklamasında, "Kamuoyunu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, çok daha iyi olacağım." dedi.
 - 10 kilo birden verdi! Zayıflama sırrını paylaştı
4 saat 48 dakika önce

Demet Akalın 10 kilo birden verdi! Zayıflamasının sırrını ilk kez paylaştı

Çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren şimdilerde ise Jess Molho ile ‘Gel Konuşalım’ adlı programı sunan Demet Akalın, zayıflığıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyla ilgili ‘Mide ameliyatı oldu’ iddiaları ortaya atıldı. 10 kilo veren Akalın, bu iddiaları yalanlayarak zayıflamasının sırrını paylaştı.
 - Sürpriz transfer! Efsane karaktere hayat verecek
6 saat 13 dakika önce

Arka Sokaklar’a sürpriz transfer! Efsane karaktere hayat verecek

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’a bomba bir isim katıldı. Diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar’ın ardından ‘Tevfik Moralı’ karakteriyle Ferit Aktuğ dahil oldu.
 - Kolpaçino'nun yıldızı iğne ipliğe döndü! Gören hayret ediyor
7 saat 3 dakika önce

Kolpaçino'nun yıldızı Serkan Şengül iğne ipliğe döndü! Gören hayret ediyor

Komedi film serisi Kolpaçino’da galerici Şahin karakterini üstlenen Serkan Şengül, değişimiyle gündeme geldi. 65 kilo veren ünlü oyuncu zayıf haliyle herkesi şaşırttı.
Magazin - Magazin
9 saat 4 dakika önce

Ayrıldılar! Cem Yılmaz, Necla Karahalil'i tek kalemde sildi

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz, birkaç ay önce gönlünü kaptırdığı Necla Karahalil ile yollarını ayırdı. Yılmaz, Karahalil’i sosyal medya hesabı Instagram’da takipten çıktı.
 - Şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı
9 saat 46 dakika önce

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben serbest bırakıldı

Dün yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben, adliyeye sevk edilmişti. Emniyetteki ifadesinde "İçiciyim ben satmıyorum" diyen şarkıcı, yurtdışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 - 4 yıllık evlilik bitti! Sessiz sedasız boşandılar
11 saat 1 dakika önce

4 yıllık evlilik bitti! Görkem Sevindik ile Kübra Aydemir sessiz sedasız boşandı

Kurtlar Vadisi, Söz, Ramo, Ateş Kuşları gibi dizilerde rol alan görkem Sevindik, 4 yıl önce basketbol oyuncusu Kübra Aydemir ile gizlice evlenmişti. Bir erkek çocukları bulunan çiftin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
 - Survivor'da kıran kırana mücadele! Elenen isim belli oldu
11 saat 27 dakika önce

Survivor All Star’da kıran kırana mücadele! Elenen isim belli oldu

Survivor All Star’da dün akşam eleme adayları Yunus Emre Özden, Batuhan Karacakaya, Sercan Yıldırım ve Furkan Kızılay arasında heyecanlı düellolar yaşandı. Gecenin sonunda elenen yarışmacı belli oldu.
 - Kocasını banyoda ölü bulmuştu! Erçetin'den bomba itiraf
08 Mayıs 2024 - 19:22

Eşi banyoda ölü bulunmuştu! Yeşim Erçetin'den intihar itirafı

Boşanma aşamasındaki kocasını banyoda ölü bulduğunu söyleyen şarkısı Yeşim Erçetin'den itiraf geldi. İlk açıklamasında eşinin banyoda düştüğünü söyleyen Erçetin, "Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum" dedi.
Magazin - Magazin
08 Mayıs 2024 - 15:43

Doktordan Türkan Şoray'a uyarı üstüne uyarı: Bahçede bile yürüme

Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray yakalandığı ileri derece zatürre hastalığı nedeniyle zor günler yaşıyor. Usta sanatçının iki hafta boyunca evden çıkması yasaklandı.
 - İşte Kalben'in ilk ifadesi!
08 Mayıs 2024 - 12:51

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'in ifadesi ortaya çıktı

Şarkıcı ve müzisyen Kalben Sağdıç’ın, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Şarkıcı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Kalben ifadesinde, "İçiciyim ben, satmıyorum" dedi.
 - Eurovision başlıyor! İsrail protestosu damga vuracak
07 Mayıs 2024 - 18:08

Eurovision Şarkı Yarışması İsveç'te başlıyor! Sertap Erener sahne alacak, İsrail protesto edilecek

2024 Eurovision Şarkı Yarışması kapsamında yarı final bugün, final ise 11 Mayıs'ta İsveç'te gerçekleştirilecek. 2003 yılında Eurovision'da Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision'da sahne alacak. Öte yandan İsrail'in Gazze katliamı da etkinlikte protesto edilecek.
 - 2 gün arayla sırra kadem bastılar! Çifte kayıpta gelişme...
07 Mayıs 2024 - 16:49

2 gün arayla yok oldular! Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya’nın kaybında yeni gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında esrarengiz olayın aydınlatılması merakla bekleniyor. Antalya’da evden hastaneye gitmek üzere çıkan 52 yaşındaki Nuran Şahin’in ardından komşusu Gökmen Kaya da ortadan kayboldu. Kayıp şahısların bulunması için Müge Anlı devreye girdi. Programa bağlanan tanıklar Nuran Şahin’i komşusu Gökmen Kaya’nın öldürdüğünü ve uçurumdan attığını iddia ederken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan aramalarda Kaya’ya ait motosiklet bulundu.
 - Yeni bölüm kararı kızdırdı, açıklamalar peş peşe geldi
07 Mayıs 2024 - 15:49

Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam neden yok? Demet Evgar sebebini açıkladı

Show TV’de ekrana gelen ve reytingleri alt üst eden dizi Bahar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı yönündeki haberler seyirciyi üzdü. Bunun üzerine hem yapım şirketinden hem de başrol oyuncusu Demet Evgar’dan peş peşe açıklama geldi.
 - Korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı
07 Mayıs 2024 - 15:00

Usta oyuncu Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alındı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren dizi Aşk-ı Memnu’da üstlendiği Firdevs Yöreoğlu karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Nebahat Çehre rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı.
 - 'Manken ve türkücü ile oynamam' itirafına cevap geldi
07 Mayıs 2024 - 14:27

Melek Baykal 'Cennet Mahallesi' itirafıyla şoke etmişti! Alişan'dan cevap geldi

Ünlü oyuncu Melek Baykal, geçtiğimiz günlerde “Cennet Mahallesi'nin proje aşamasında Çağla Şikel ve Alişan'a karşı çıkmıştım” açıklamasıyla şaşırtmıştı. Baykal’ın itirafına Alişan’dan cevap gecikmedi.
Magazin - Magazin
07 Mayıs 2024 - 11:12

‘Bir Sevdadır’ dizisi final yapıyor! TRT1 resmi açıklamayla duyurdu

TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Bir Sevdadır’ adlı diziden izleyiciyi üzen bir haber geldi. ‘Kül Masalı’ dizisinin ardından ‘Bir Sevdadır’ için de final kararı alındı. Beklenen reytingleri gösteremeyen yapımın 13. bölümüyle bu akşam ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.
 - Hayranıyla evlenmişti! Boşanıyorlar, işte nedeni
07 Mayıs 2024 - 10:15

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni

Ünlü türkücü Nihat Doğan, 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten 1.5 yaşında bir oğulları bulunan çift boşanma kararı aldı. İkilinin evlerini ayırdığı da öne sürüldü.
 - Met Gala'da şıklık yarışı! İşte en çok konuşulan tasarımlar
07 Mayıs 2024 - 09:40

Met Gala 2024’te şıklık yarışı! Ünlüler sıra dışı elbiseleriyle gecede boy gösterdi

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün akşam Metropolitan Sanat Müzesi’nde düzenlendi. Kostüm Enstitüsü'ne yardım için yapılan gecede, ünlüler şıklıklarıyla göz doldurdu. 2024 yılı için “Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu” temasıyla düzenlenen galada, ünlüler çoğunlukla çiçek desenli kıyafetler tercih etti.
Sona Git